Obavijesti

Show

Komentari 0

Ovaj vikend rezerviran je za R'n'B Exclusive & Freemasons

Ovaj vikend rezerviran je za R'n'B Exclusive & Freemasons
2

U petak 26. 9. 2014 uživajte na popularnom R'n'B Exclusive partyju, a britanska house atrakciju Freemasons u subotu će vas odvesti u ljetne mjesece i lude zabave

VIDEO

Nakon što su ovoga ljeta popularni R'n'B Exclusive party-iji obišli brojne klubove diljem Jadrana u sklopu turneje „Delicous Summer Tour 2014“, ekipa započinje jesensko-zimsku turneju po hrvatskim klubovima te najavljuje evente i u nekoliko europskih gradova. Prva postaja turneje je zagrebački klub Gallery, gdje Vas u petak 26.09.2014. u velikom broju očekuju poznati riječki modeli R'n'B Honeys „wearing Zigman“, ekskluzivne plesačice te najbolji Blackmusic hitovi i klasici koje ovog puta u posebnom setu mixa DJ Emilio Dablello. 

Pozivamo sve zaljubljenike najbolje RnB, Hip Hop i Twerk hitove na veliki R'n'B Exclusive party ovog petka 26.9.2014. u Gallery Clubu te na warm up party u Khala Baru uz druženje se RnB Exclusive party ekipom.

Očekujemo Vas i veselimo se Vašem dolasku 26.09.2014 na popularni R'n'B Exclusive party u Gallery Club-u.

Gallery club za Vas dovodi u goste britansku house atrakciju Freemasons (F9, UK), koju čine Russell Small i James Wiltshire. Kada su započeli suradnju, Russell i njegov prijašnji bend Phats & Small su već iza sebe imali tri Top 10 hita, Brit Award i multimilijunsku prodaju hita 'Turn Around', dok je James Wiltshire radio s pop zvijezdama kao što su Donna Summer, Texas i Kylie Minogue.

Trenutno najbolji britanski remikseri radili su s Beyonce, Shakirom, Jamiroquaiem, Michaelom Jacksonom, Faith Evans i dr.

Fenomenalni hitovi poput 'Rain down love', 'Love on my mind', 'Watchin', 'Uninvited' odvest će vas u ljetne mjesece i lude zabave po obali.

Ne propustite ovaj jedinstveni klupski događaj, očekuje vas vrhunska glazbena poslastica u Gallery clubu.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 0
VIDEO

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...
RASKALAŠEN ŽIVOT SULTANA

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...

Za 50. rođendan 1996. godine potrošio je 40 milijuna dolara jer je slavlje trajalo dva tjedna i Michael Jackson mu je održao tri koncerta. Svako od raskošnih vjenčanja njegovo petoro djece, trajalo je više od tjedan dana

Ekskluzivne fotografije: Ovako izgleda suprug bujne Slavonke, par se vjenčao u Međugorju...
SKRIVA GA OD DJEVOJAKA

Ekskluzivne fotografije: Ovako izgleda suprug bujne Slavonke, par se vjenčao u Međugorju...

Vatrena Claudia koja se proslavila izazovnim navijačkim kombinacijama tijekom Svjetskog nogometnog prvenstva u Katru, otkrila nam je da je sretno udana. Prisjetila se i najvažnijeg dana u svom životu