Obavijesti

Show

Komentari 0

Perpetuum Jazzile na Ljetnoj pozornici "Festivala Opatija"

Perpetuum Jazzile na Ljetnoj pozornici "Festivala Opatija"
4

Slovenski vokalni pop jazz sastav nastupit će na opatijskoj Ljetnoj pozornici. Dođite na "Festival Opatija" u subotu, 26. srpnja u 21:30 sati i doživite "Vokalnu ekstazu"

VIDEO

Perpetuum Jazzile, svjetski poznata glazbena atrakcija koja je popularnost stekla prepoznatljivim acapella aranžmanima simpatije šireg hrvatskog slušateljstva pridobili su suradnjom s jednim od najvećih imena hrvatske estrade, Tonyjem Cetinskim. Obrada Tonyjeve uspješnice „Umirem 100 puta dnevno“ ostvarila je uspjeh u hrvatskom i slovenskom radijskom eteru pozicionirajući se pritom u Top 10 singlova na većini radio postaja, dok se glazbeni video za spomenuti singl u programu CMC televizije pozicionirao u Top 40 singlova na Domaćoj top listi.

Proslava jubilarne, tridesete, obljetnice Perpetuum Jazzile započela je dvostruko rasprodanim koncertom u ljubljanskoj Areni Stožice pod nazivom „The Show“. Tom prilikom pred 20.000 slušatelja predstavljen je najnoviji album „Thank You For The Music“. Sa spomenutog albuma predstavljeni su i singlovi „Jump For My Love“, „Titanium“, „ABBA Medley“ i „Jovano, Jovanke“. 

Opatija, biser Jadrana, svoju „Vokalnu ekstazu“ će doživjeti zahvaljujući organizatoru „Festival Opatija“. Perpetuum Jazzile, jedini XXL vokalni sastav s gotovo 40 milijuna pogleda na YouTubeu, na prestižnoj Opatijskoj Ljetnoj pozornici gostovati će 26. srpnja 2014. s početkom u 21:30. 

- Hrvatska publika izuzetno nam je draga i od srca se veselimo što ćemo se ponovno susresti upravo na legendarnoj opatijskoj Ljetnoj pozornici - rekao je Boštjan Usenik iz Perpetuum Jazzile.

Nakon koncerta u Opatiji, Perpetuum Jazzile nastavljaju s pripremama za ovogodišnju Vokal Xtravaganzzu, godišnji koncert na kojem se predstavlja program za nadolazeću sezonu. Nakon predstavljanja programa za 2015. godinu, Perpetuum Jazzile će otputovati na koncertnu turneju u Njemačku i Belgiju.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 0
VIDEO

Od ovisnika do zvijezde: Evo tko je Grše, slušaju ga brojni Hrvati
GRGO ŠIPEK

Od ovisnika do zvijezde: Evo tko je Grše, slušaju ga brojni Hrvati

Glazba je triljskom reperu, kako je znao reći, spasila život. Krajem srednje škole s prijateljem je osnovao grupu III. Čin
Misica (60) o kojoj priča svijet bila je i na hrvatskim plažama. Otkrila je tajnu svog izgleda...
ATRAKTIVNA ARGENTINKA

Misica (60) o kojoj priča svijet bila je i na hrvatskim plažama. Otkrila je tajnu svog izgleda...

Odvjetnica iz Buenos Airesa, Alejandra Rodriguez proglašena je misicom svog grada, a sada je čeka nacionalni izbor