Obavijesti

Show

Komentari 1

Rolin Humes, Kundyak Mezhie i F5 na Good Vibrationsu

Rolin Humes, Kundyak Mezhie i F5 na Good Vibrationsu
2

Za sve one istančanog glazbenog ukusa, ovo izdanje Good Vibrationsa je nešto što se ne smije propustiti. U srijedu u Vintage Industrial Baru nastupit će Rolin Humes

VIDEO

Za sve one istančanog glazbenog ukusa, ovo izdanje Good Vibrationsa je nešto što se ne smije propustiti. U srijedu, 11. ožujka, u Vintage Industrial Baru nastupit će Rolin Humes koji će promovirati novi album, a prije njih  zasvirat će Kundyak Mezhie i F5!

ROLIN HUMES je pop/rock/blues kvartet. Bend je imao upečatljiv nastup na Good Vibrationsu krajem rujna prošle godine nakon itekako radnog ljeta tokom kojeg su prošli gotovo sve zemlje regije i pokupili i niz nagrada na tamošnjim festivalima. 

U pola godine od spomenutog nastupa Rolin Humesi i dalje nižu uspjehe, od čega svakako valja istaknuti sjevernoameričku  turneju, u sklopu koje su nastupili i na međunarodnom blues festivalu (International Blues Challenge) u Memphisu. 

Ovom prilikom bend će u Vintage Industrial Baru imati službenu promociju svog drugog albuma "Rolin Humes presents Rolin Blues“. Definitivno vrijedi provjeriti što su Robert, Matej, Emil i Nikola novo pripremili nakon hvaljenog prvijenca „Rolin Humes welcomes you to the Penultimate Supper 6/8“ iz 2013.

Kundyak Mezhie  je psychodelic rock bend u formaciji Branko (vokal/gitara), Srky (bubnjevi), Marijan (gitara) i Oggy (bass). Premda su osnovani još 2005. godine, prvi nastup u Zagrebu su imali tek prije nekoliko mjeseci. Odličan dojam kojeg su ostavili pred punim Klubom, rezultirao je i pozivom za gostovanje u Vintage Industrial Baru. Prvi pokušaj u siječnju zbog zdravstvenih problema je nesretno propao, ali kao što je obećano, Kundyaci su dobili novu priliku zasvirati u Vintageu.

F5 je rock/neo-soul/funk/reggae bend iz Zagreba u sastavu Nikolina Kovačević (lead vokal), Robert Nappholz (klavijature/vokal), Mirko Kolovrat (gitara), Filip Hrelja (bubnjevi) i Jakov Kolega (bass). Bend povezuje energični zvuk s istančanim osjećajem za detalje, funky grooveom, hipnotičkom atmosferom i visokim izvođačkim standardima. Grupa F5 nadovezuje se na rad grupe Fali V koju su 1996. godine osnovali Robert Nappholz i Pavo Tonković, a tijekom godina članovi benda bili su i Ante Prgin, Marko Rukavina, Krunoslav Cvanciger, Borna Šercar, Aurelio Tullio, Vlaho Brešković, Mario Tarle, Ivor Plužarić i Ione Linné Montesdeoca.

Nakon bendova po prvi put na Good Vibrationsu predstavit će se DJ Babilonska! Početak 20:30h, upad 20kn. Vidimo se!

11.03.  Rolin Humes, Kundyak Mezhie, F5  + DJ Babilonska(20)

18.03. Luxus Lord, Sleepyheads, Elvis in Chains (Alice in Chains Tribute) (20)

25.03. Free Ride, LastDayHere (Slovenija), Svoystvo, Sits (20)

01.04.  Renegades  (Rage Against The Machine Tribute),  Mor, Bender (20)

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 1
VIDEO

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...
RASKALAŠEN ŽIVOT SULTANA

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...

Za 50. rođendan 1996. godine potrošio je 40 milijuna dolara jer je slavlje trajalo dva tjedna i Michael Jackson mu je održao tri koncerta. Svako od raskošnih vjenčanja njegovo petoro djece, trajalo je više od tjedan dana

Od ovisnika do zvijezde: Evo tko je Grše, slušaju ga brojni Hrvati
GRGO ŠIPEK

Od ovisnika do zvijezde: Evo tko je Grše, slušaju ga brojni Hrvati

Glazba je triljskom reperu, kako je znao reći, spasila život. Krajem srednje škole s prijateljem je osnovao grupu III. Čin