Obavijesti

Show

Komentari 0

Za kraj kolovoza te zatvaranje ljetne rezidencije - Mark Knight

Za kraj kolovoza te zatvaranje ljetne rezidencije - Mark Knight
2

Dvije rezidencije za svoj zadnji nastup udružile su snage i pripremaju pravi house spektakl. 29.8.2014 Culture Club Revelin dovodi nizozemski duo Roul and Doors

VIDEO

Iako nam ljeto pomalo odmiče partyji u Culture Clubu Revelin još ne staju. Za kraj kolovoza Culture Club Revelin priprema zatvaranje rezidencije velikana house scene Mark Knighta, nastup dua Roul& Doors i magično izdanje popularnog scensko- glazbenog eventa La Fiesta. Napominjemo da i dalje klub radi svake večeri, a već od sredine tjedna prvi će ovaj “produženi vikend” otvoriti house- majstor Mrak Knight.

Dvije rezidencije za svoj zadnji nastup udružile su snage i pripremaju pravi house spektakl. Mark Knight odlučio je svoju rezidenciju zaključiti gostovanjem na projektu svog dugogodisnjeg prijatelja ujedno osnivača DANCElectric projekta, DANCElectricPHILIPEa i velikim house finalom zaključiti svoju ovogodišnju ljetnu sezonu u Revelinu. 

29.8.2014 Culture Club Revelin dovodi nizozemski duo Roul and Doors poznat po po svom melodičnom house stilu punom energije.

DJ duo Roul & Doors karijeru započinju 2003. godine. Njihov talent i jedinstveni zvuk oduševljava diljem svijeta pa se ovaj dvojac može pohvaliti brojnim nastupima od Maroka, Egipta, Italije, Estonije, Rusije, Njemačke, Francuske, do Belgije i mnogih drugih. Ovaj DJ duo, najpoznatiji po velikim hitovima kao što su Gita, Black Out, Forget i Elements. Nastupali su u najpoznatijim klubovima u Italiji, Dubaiju, Koreji i brojnim drugim. Roul and Doors žestoko su započeli i 2014 godinu jer je njihov track Follow The Sound ušao u top 10 Beatporta of progoressive House ljestvice. 

Za kraj kolovoza La Fiesta nam dolazi u magičnom izdanju gdje će nam pokazati najbolje svjetske performere i predstaviti talentiranu pjevačicu Nalayu Brown. Znamo svi da su najslađe stvari zabranjene i da najbolja zabava leži u najtežim izvedbama. Ovo izdanje će nam upravo to i dočarati. Uz najluđe atraktivne akrobacije nastupit će the voice sa Ibize Nalaya Brown. Nalaya Brown je iznimno talentirana pjevačica koja je studirala pjevanje u Madridu, a u deep house vode ulazi s Wagon Cookin Showom s kojima je nastupala diljem Španjolske a svakog petka nastupa na Ibizi ispred 15.000 posjetitelja. Surađivala je sa najjačim svjetskim imenima kao što su Paris Hilton, Dennis Rodman, Roberto Cavalli, Lady Gaga, Dj Metzker Viktoria Woman Dj Playboy, Dj Bob Sinclair, Offer Nissim, i dr. Prošle godine je dubrovačku publiku svojim vokalnim dionicama ostavila bez daha pa i ove godine možete očekivati magičnu izvedbu The Voice of EDM Music -Nalaye Brown. 

Magiju scene u zrak će vinuti air akrobatkinje sa plesom u kolutu i na svili, a na plesnom podiju profesionalne balerine pokazati će kako se baletne figure stapaju sa ritmovima elektronske glazbe. Po cijelom prostoru magiju će raširiti atraktivne performerice u glamuroznim kostimima, a večer će dodatno začiniti I zanosni ples u čašama za šampanjac.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 0
VIDEO

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...
RASKALAŠEN ŽIVOT SULTANA

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...

Za 50. rođendan 1996. godine potrošio je 40 milijuna dolara jer je slavlje trajalo dva tjedna i Michael Jackson mu je održao tri koncerta. Svako od raskošnih vjenčanja njegovo petoro djece, trajalo je više od tjedan dana

Od ovisnika do zvijezde: Evo tko je Grše, slušaju ga brojni Hrvati
GRGO ŠIPEK

Od ovisnika do zvijezde: Evo tko je Grše, slušaju ga brojni Hrvati

Glazba je triljskom reperu, kako je znao reći, spasila život. Krajem srednje škole s prijateljem je osnovao grupu III. Čin