Obavijesti

Show

Komentari 2

B. Radulović i Ana Herceg rasplesale Stross u ritmu salse

B. Radulović i Ana Herceg rasplesale Stross u ritmu salse
5

Nakon prošlogodišnjeg uspješnog „People Dancing in the Street“ projekta, salsa ritmovi su se vratili i rasplesali užarene zagrebačke ulice.

VIDEO

U sklopu popularnih večeri Ljeto na Strossu ovaj tjedan Havana Club je održao Mojito Embassy zabavu.  Zaljubljenici u salsu, kao i oni koji su htjeli provesti drugačiju i egzotičnu večer, imali su priliku prisustvovati zanimljivom plesnom natjecanju koje su otvorili pobjednica showa Ples sa zvijezdama, Ana Herceg i njezin partner ove večeri Marko Brković.

 „S obzirom da nam je svima Južna Amerika ipak malo predaleko, odlučili smo Havanu dovesti k nama i napraviti pravi kubanski ugođaj u srcu Zagreba. Prošle godine smo napravili nešto originalno, prolaznici su nam se spontano priključivali i plesali s nama, a ove godine nastavljamo u istom tonu“, rekla je Ana Herceg.

Još jedna vrsna plesačica i pobjednica showa Ples sa zvijezdama Barbara Radulović sudjelovala je u posebnom svojstvu, kao domaćin večeri. Plesači su jedva dočekali pokazati svoje umijeće i čim je označen početak svojim su umijećem dodatno zagrijali ionaku vruću zagrebačku noć. Plesni par koji je najviše impresionirao žiri izazovnim pokretima, Havana Club je nagradio putovanjem na Salsa Beach Splash festival u Šibeniku gdje će dva dana uživati u neprekidnom plesu i druženju.

Barbara Radulović je podijelila kako se od nastupa u poznatom showu nije stigla baviti plesom koliko bi željela pa joj ju je iz tog razloga oduševila ideja pretvaranja gradskih ulica u plesni podij. „Voljela bih da sam u showu imala prilike se okušati u salsi, ali kako ona nije bila na repertoaru Havana Club mi je omogućio jedinstvenu priliku da u ležernom i zabavnom okruženju napravim prve korake u ovom divnom plesu.“ rekla je Barbara.  

Za osvježenje su se pobrinuli Havana Club i koktel majstori koji su za sve prisutne pripremali koktele spravljene od ovog vrhunskog kubanskog ruma. Nakon par gutljaja, posjetitelji su uz vruće ritmove benda Cuban Service uživali još dugo u noć.

Ples kao dio kubanske kulture i identiteta

Havana Club posvećen je promicanju kubanske kulture tj. glazbe, književnosti, filmske i vizualne umjetnosti. Ove godine izbor je  pao na ples, točnije salsu koja je duboko utkana u samo poimanje onog što je Kuba. Naime, kada ste na Kubi ne trebate tražiti ples - on će naći vas. U noćnom klubu, na ulici ili obiteljskoj proslavi samo se čeka vrijeme za početak plesa, a ne plesati na Kubi jednako je kao odbiti disati.

Nakon Zagreba, Havana Club nastavlja s organizacijom salsa zabava tijekom ljeta i u gradovima diljem Dalmacije, Istre i Kvarnera:

18.07. Rijeka – MALI CAFFE

25.07. PULA - ULIX

26.07. SPLIT – O’HARA

31.07. ZADAR – KULT/DIŠPET

01.08. ZADAR - MARASCHINO

02.08. VODICE – LIME & BELLINI

09.08. SPLIT – F MARINE

Više informacija gdje vas čeka Havana Club Mojito Embassy i vruće salsa zabave potražite na Facebook fan stranici Havana Club. 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 2
VIDEO

Ekskluzivne fotografije: Ovako izgleda suprug bujne Slavonke, par se vjenčao u Međugorju...
SKRIVA GA OD DJEVOJAKA

Ekskluzivne fotografije: Ovako izgleda suprug bujne Slavonke, par se vjenčao u Međugorju...

Vatrena Claudia koja se proslavila izazovnim navijačkim kombinacijama tijekom Svjetskog nogometnog prvenstva u Katru, otkrila nam je da je sretno udana. Prisjetila se i najvažnijeg dana u svom životu
Odvratni komentari na suprugu igrača Arsenala, on oduševio: 'To je žena koju volim! Zauvijek'
'NIJE DOVOLJNO DOBRA ZA NJEGA'

Odvratni komentari na suprugu igrača Arsenala, on oduševio: 'To je žena koju volim! Zauvijek'

Lauren Fryer i Declan Rice prošle su godine dobilli sina, a britanka je zbog maltretiranja obrisala sve objave s društvenih mreža...