Obavijesti

Show

Komentari 0

Tomislav Bralić i klapa Intrade raspjevali fanove u Karlovcu

Tomislav Bralić i klapa Intrade raspjevali fanove u Karlovcu
14

U utorak vas očekuje nešto sasvim drugačije. Izvorni punk i rock zvuk prepun adrenalina na desnu obalu Korane donose vam žestoki dečki iz Hladnog piva!

VIDEO

Prepuni športsko-rekreacijski centar Korana u Karlovcu sinoć je uživao u romantičnoj večeri i vrhunskoj glazbenoj interpretaciji Tomislava Bralića i klape Intrade.

Sjajni glazbenici još jednom su u potpunosti opravdali očekivanja publike koja je na 'Danima piva' navikla na velike koncertne događaje.

O rasplesanoj i raspjevanoj atmosferi  koju možete vidjeti u priloženoj fotogaleriji Pavla Kocanjera, svjedoče i posjetitelji koji su zagrljeni odlazili kući pjevajući hitove u kojima su sinoć uživali!

U utorak vas očekuje nešto sasvim drugačije. 

Izvorni punk i rock zvuk prepun adrenalina na desnu obalu Korane donose vam žestoki dečki iz Hladnog piva! Četvrt stoljeća glazbene karijere, nebrojeni hitovi, obožavatelji koji ih prate od samih početaka, najbolji su zalog kako će vam Mile, Zoki, Suba, Šoki i Deda, u Karlovcu priuštiti još jedan koncert za pamćenje.

Ne propustite 'Dane piva Karlovac 2014.' i koncert Hladnog piva – utorak 26.08.2014.

Pored koncerata očekuje vas bogata gastronomska ponuda, najveći izbor pivskih brandova, edukativne pivske degustacije, kao i prodaja pivskih suvenira.

Ulaz na festival 'Dani piva Karlovac 2014.' je slobodan! 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 0
VIDEO

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...
RASKALAŠEN ŽIVOT SULTANA

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...

Za 50. rođendan 1996. godine potrošio je 40 milijuna dolara jer je slavlje trajalo dva tjedna i Michael Jackson mu je održao tri koncerta. Svako od raskošnih vjenčanja njegovo petoro djece, trajalo je više od tjedan dana

Ekskluzivne fotografije: Ovako izgleda suprug bujne Slavonke, par se vjenčao u Međugorju...
SKRIVA GA OD DJEVOJAKA

Ekskluzivne fotografije: Ovako izgleda suprug bujne Slavonke, par se vjenčao u Međugorju...

Vatrena Claudia koja se proslavila izazovnim navijačkim kombinacijama tijekom Svjetskog nogometnog prvenstva u Katru, otkrila nam je da je sretno udana. Prisjetila se i najvažnijeg dana u svom životu