Obavijesti

Show

Komentari 20

Zečić, Stavros i Grdi napravili koncert kakav se ne pamti!

Zečić, Stavros i Grdi napravili koncert kakav se ne pamti!
24

Varaždinci i njihovi gosti, koji su u velikom broju bili iz Slovenije gdje ovi kraljevi uživaju veliku popularnost, popunili su Arenu čime su dokazali popularnost zabavne glazbe

VIDEO

Nakon prvog koncerta koji su zajedno održali prije godinu dana u Čakovcu, u subotu su se Tri kralja zabave ponovo okupila i zajedno napravili koncert za pamćenje koji je trajao 5 sati!

U subotu, 25.10 u Areni Varaždin je vladala užarena atmosfera jer su tri vodeća pjevača zabavne scene za publiku izvela svoje najpoznatije hitove. Prilaz dvorani bio je blokiran kolonama fanova koji su dolazili na koncert sa svih strana.

Titulu četvrtog kralja sigurno bi osvojila publika koja je maksimalno sudjelovala u koncertu od prve do zadnje pjesme.

Izvođači su maksimalno morali srezati svoje repertoare - "Kada bi svaki pjevao kao kada smo sami, to bi izašlo na nekih sedam i pol do devet sati, nemoguće. Zato smo morali maksimalno smanjiti repertoar, tako da izvučemo pjesme koje su ljudima najpoznatije, tu smo zbog ljudi!", rekao je Dražen Zečić.

Varaždinci i njihovi gosti, koji su u velikom broju bili iz Slovenije gdje ovi kraljevi uživaju veliku popularnost, popunili su Arenu čime su dokazali popularnost zabavne glazbe i da ovakvih koncerata nedostaje.

Stavros je zapjevao od svog hita "Dao bi sto Amerika" do hitova sa novog albuma "Ljubomorni ljudi" - "Odlična smo kombinacija! Iako, Zeko je rekao da će donijeti pršut a ja ga nisam vidio. I Grdović je obećao donijeti sir, i njega nisam vidio. Meni su rekli da donesem vino koje ću vratiti doma i podijeliti sa  prijateljima" - šalio se Stavros.

Zečić je zapjevao svoje hitove  "Ima li nade za nas", "Stani srce", "Govore mi mnogi ljudi" do pjesama sa novog albuma, a Grdović je zapalio publiku svojim svevremenskim "Nije u šoldima sve", "Evo mene moji ljudi"  i ostalim, a tokom večeri zapjevali su se i hitove Miše Kovača!

Sudeći prema broju posjetitelja i odličnoj atmosferi koja je vladala, koncert se pokazao pravim pogotkom! "Tri kralja zabave" će se ponovo moći vidjeti u Blatu na Cetini gdje ih je pozvao Zečić na druženje i da posjete novoizgrađenu kapelicu.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 20
VIDEO

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...
RASKALAŠEN ŽIVOT SULTANA

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...

Za 50. rođendan 1996. godine potrošio je 40 milijuna dolara jer je slavlje trajalo dva tjedna i Michael Jackson mu je održao tri koncerta. Svako od raskošnih vjenčanja njegovo petoro djece, trajalo je više od tjedan dana

Od ovisnika do zvijezde: Evo tko je Grše, slušaju ga brojni Hrvati
GRGO ŠIPEK

Od ovisnika do zvijezde: Evo tko je Grše, slušaju ga brojni Hrvati

Glazba je triljskom reperu, kako je znao reći, spasila život. Krajem srednje škole s prijateljem je osnovao grupu III. Čin