Obavijesti

News

Komentari 27

Policajci riješili slučaj i prije nego je krađa bila prijavljena

Policajci riješili slučaj i prije nego je krađa bila prijavljena
1

Tihomir Meštrić (27) i Josip Kozić (25) ulovili su kradljivce metala i prije nego je vlasnik tvrtke iz Čakovca prijavio krađu. Meštrić je i prije bio policajac mjeseca

VIDEO

Zagrebački policajci Tihomir Meštrić (27) i Josip Kozić (25) ulovili su kradljivce i prije nego je vlasnik prijavio krađu. 

- Bili smo na intervenciji zbog tučnjave u Slavonskoj i taman kad smo to riješili primijetili smo stari bijeli kombi - prisjeća se Kozić.

Vozač parkiranog kombija bio im je sumnjiv. Vrpoljio se i izbjegavao razgovarati s njima pa su mu prišli. Uskoro je stigao i vlasnik. 

- U kombiju smo ugledali stotinu građevinskih podupirača. Pokušavali su nas uvjeriti da je to njihovo i da ih voze na otpad - kazao je Meštrić.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

No, priča kradljivca policajcima nije bila uvjerljiva. Koliko god da je tvrdio da su metalne šipke njegove, muškarac nije mogao dokazati da je vlasnik.

- Par dana kasnije krađu je prijavio vlasnik tvrtke iz Čakovca. Netko mu je s gradilišta ukrao stotinjak podupirača - kazao je Meštrić. 

Vlasnik je uskoro dobio svoje ukradene podupirače, a Tihomir i Josip riješili su slučaj i prije nego je prijavljen. 

- Uhvatili smo ih, obradili i tek onda saznali za krađu - uz smijeh je rekao Meštrić kojem ovo nije prvi put da je Policajac mjeseca. 

Prije tri godine je u žestokoj potjeri kroz grad uspio uloviti kradljivce. Mladići (16, 17, 19) su ukradenom Opel Corsom bezglavo jurili kroz Zagreb ne poštujući ograničenja ni semafore. Jurili su kroz Sesvete i Dubravu preko Maksimirske do centra grada gdje su ih na kraju i uhvatili.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 27
VIDEO

Pedofilski skandal: Bozaniću, nazovi Papu da  napravi reda
S FRANJOM NEMA LABAVO

Pedofilski skandal: Bozaniću, nazovi Papu da napravi reda

Vrh čileanske Katoličke crkve ponudio je Papi kolektivnu ostavku zbog pedofilskih skandala. Naši biskupi pak pedofilske skandale godinama guraju pod tepih

Udar na Brkića: Tajna trojka spremna je za puč u HDZ-u
NOVI EXPRESS

Udar na Brkića: Tajna trojka spremna je za puč u HDZ-u

Novi broj tjednika Express čitateljima daruje super knjigu, a na glavnoj temi Express otkriva tko je moćna trojka koja je pokušala čudovišni puč u HDZ-u
Ovo je pet stvari koje možete napraviti bolje u svojoj vezi
VEĆ DANAS

Ovo je pet stvari koje možete napraviti bolje u svojoj vezi

Vezu treba graditi, nositi se sa svakodnevnim problemima i situacijama i tražiti rješenja i kompromise. Kako "se održati" i što možete napraviti bolje već danas?