Obavijesti

News

Komentari 186

Bandić: Skidam se u tange na Trgu ako je to interes građana

Bandić: Skidam se u tange na Trgu ako je to interes građana
6

Bandić je napao Zmajlovića da jeftino politizira kada kaže da se u Zagrebu ništa nije uradilo. Pobrojao je da je sanirano smetlište Jakuševac i napravljen pročistač voda

VIDEO

Milan Bandić opet odgađa odvojeno prikupljanje otpada koje je trebalo početi za mjesec dana. Za to je okrivio resornog SDP-ova ministra Mihaela Zmajlovića koji nije donio uredbu o gospodarenju otpada. Kada će odvojeno skupljanje otpada i nove cijene zaživjeti, nije rekao.

- Slao sam tri požurnice, sve zavisi od njih - rekao je Bandić.

Napao je ministra i da jeftino politizira kada kaže da se u Zagrebu ništa nije uradilo i da će imati kazne. Pobrojao je da je sanirano smetlište Jakuševac i napravljen pročistač otpadnih voda.

- Mi smo pioniri. Prvi. Spasili smo pročistačem zagrebački vodonosnik do crnomorskog sliva. A oni se igraju većih vjernika od Pape - kaže Bandić.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Objašnjavajući novinarima kako sve funkcionira prikazao je puštanje u toaletu.

Pokretanje videa...

24sata VIDEO

Prozvao je Zmajlovića što je zabranio odvoz glomaznog otpada na Jakuševac jer je tako samo pogodovao privatnim tvrtkama i skupljačima otpada. Bandić tvrdi da se nije osramotio kuhajući "ajngemahtec".

- Pa što je ljepše nego da gradonačelnik pozove svoje građane na odvojeno prikupljanje. Ne biraju oni mene što sam lijep i pametan iako sam dovoljno i lijep i pametan, nego zbog onog što radim. Pa ja ću se skinuti u tange na Jelačić placu ako je to u interesu građana - zaključio je Bandić.

Sutra bi se trebala održati tematska skupština na temu gospodarenja otpadom . Nakon nje Bandić planira donijeti plan gospodarenja otpadom, a zatim izgraditi i spalionicu otpada do 2018. godine na Resniku.

Pokretanje videa...

24sata VIDEO

Bandić novinarima: 'Vi ste kao mladež SDP-a'

Milan Bandić opet se raspravljao i s novinarima pa je tako na tvrdnje da im nije uspio pilot projekt odvojenog prikupljanja otpada vikao na novinare da ga nisu slušali i opet ponovio kako su izgradili spalionicu i pročistač.

Na inzistiranje drugog novinara da kaže koliko je točno plaćen taj pročistač i koliko je on bio skuplji Bandić je rekao da on to ne može znati iz glave i uputio na pisani upit. Kako je novinar i dalje inzistirao Bandić je rekao 'Vi ste kao junge SDP, ponašate se kao mladež SDP-a' na što mu je novinar odgovorio: 'Vi ste onda alte SDP'.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 186
VIDEO

Penava: 'Znam s kim nećemo razgovarati'; Grmoja: 'Nećemo Milanovića za premijera'
UŽIVO: REZULTATI IZBORA

Penava: 'Znam s kim nećemo razgovarati'; Grmoja: 'Nećemo Milanovića za premijera'

Izbori su iza nas, obrađeni su svi glasovi, a sada kreće političko nadmudrivanje. Tko će s kime koalirati i stvoriti većinu...

Marija Selak skinula štikle, Bulj pokidao narukvicu, Petrov pao u drugi plan - više neće biti šef
IZBORNA NOĆ U MOSTU

Marija Selak skinula štikle, Bulj pokidao narukvicu, Petrov pao u drugi plan - više neće biti šef

Božo Petrov došao je nešto prije 19 sati, ali je netragom nestao, pričalo se da je otišao kući oko 22 sata. Ipak, zvali su ga nazad. Ubrzo više neće biti predsjednik i Most traži novog šefa stranke
Domovinski pokret u rukama drži ključeve nove Vlade, ali...
KOMENTAR BORISA RAŠETE

Domovinski pokret u rukama drži ključeve nove Vlade, ali...

Plus+ Birači nisu previše kaznili HDZ ni za brojne afere, niti za Lex AP, ni za Turudića. Naprotiv, uz ovako visoku izlaznost njihova politika dobila je legitimaciju. A za nastavak vladavine trebat će im solidna trgovačka vještina