Obavijesti

News

Komentari 294

Bježi, ide SDP: Tjerali goste iz bazena jer je došao Milanović

Bježi, ide SDP: Tjerali goste iz bazena jer je došao Milanović
5

Djelatnica se ispričavala što nas doslovce izbacuju. Trčeći smo spremali stvari u polumraku i kroz sporedna vrata zahoda smo izjurili iz centra, kaže Porečanka

VIDEO

Iako nam fitness trening traje do 20.30, već u 19.40 počeo nam je panično mahati zaštitar naređujući nam da izađemo, jer stižu SDP-ovci, kaže gošća porečkog hotela Diamant. 

Ona je bila u petak navečer u teretani hotela kojeg su ovog vikenda “okupirali” SDP-ovci koji ondje imaju stranačko okupljanje. 

Milanović ne želi zbog Vlade izgubiti kontakt sa strankom pa su svi jači članovi stranke došli na savjetovanje u Diamant. 

No zbog njihova dolaska hotelom je zavladao strog režim. 

U prepunom hotelu brojni policajci s “bubama” u uhu odmah alarmiraju na “izvanredno stanje”. Raspoređeni su u tri prstena 

 - Djelatnica hotela rekla je da se ispričava što nas doslovce izbacuju iz dvorane. Trčeći smo spremali stvari u polumraku jer su nam pogasili svjetla. Kroz sporedna vrata zahoda doslovce smo izjurili iz centra... - rekla nam je Porečanka. 

Iako u prepunom hotelu gdje su SDP-ovci odsjeli među stotinama drugih gostiju sve izgleda “normalno”, brojni policajci s “bubama” u uhu odmah alarmiraju na “izvanredno stanje”. Ima ih na parkiralištu, ulazu, u caffe baru, holu... Raspoređeni su u tri prstena. 

Posjet SDP-a obavijen je velom tajne. Djelatnici hotela položili su zavjet šutnje. Čak su i podaci o meniju strogo povjerljivi. Zna se samo da su imali švedski stol i zabavljali se uz zatvoreni bazen. 

- Ma shvatite me, meni prijeti otkaz kažem li vam nešto – priznao nam je zaposlenik hotela. SDP-ovci su u tim uvjetima “brusili” komunikaciju i analizirali pogreške. 

- Razgovarali smo kako bolje komunicirati unutar stranke. U ova dva mjeseca puno smo napravili. U javnosti se stekla percepecija da neki ne rade dovoljno. Rade punom parom - rekla je potpredsjednica Vlade Milanka Opačić. 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 294
VIDEO

Čudo u Zagrebu: Zaletio se u šleper, od auta nije ostalo ništa, a on prošao s lakšom ozljedom!
EKSKLUZIVNE FOTOGRAFIJE

Čudo u Zagrebu: Zaletio se u šleper, od auta nije ostalo ništa, a on prošao s lakšom ozljedom!

Vozač (58) nije prilagodio brzinu te je udario u šleper koji je bio zaustavljen na semaforu na Jadranskoj aveniji: U nesreći je vozač auta zadobio lakše ozlijede te je prevezen u KBC Zagreb

UŽIVO Vatrogasci izašli na veliki prosvjed, svirale sirene. Odali su počast preminulim kolegama
PROSVJED U ZAGREBU

UŽIVO Vatrogasci izašli na veliki prosvjed, svirale sirene. Odali su počast preminulim kolegama

Vatrogasci su odlučili izaći na ulice nakon što su pojedini osnivači javnih vatrogasnih postrojbi najavili zatvaranje postrojbi
FOTO Detalji jutarnjeg kaosa u Dubravi: Nakon sudara guma  završila na tramvajskoj stanici!
PASSAT U GRMLJU

FOTO Detalji jutarnjeg kaosa u Dubravi: Nakon sudara guma završila na tramvajskoj stanici!

Jedan čovjek je ozlijeđen u prometnoj nesreći koja se dogodila oko 4.45 na Aveniji Dubrava. Zbog sudara tramvajski promet bio je u prekidu.