Čačić i Šuker: Odlazimo iz politike ako smo išta krivi! | 24sata
Obavijesti

News

Komentari 257

Čačić i Šuker: Odlazimo iz politike ako smo išta krivi!

Čačić i Šuker: Odlazimo iz politike ako smo išta krivi!
3

U emisiji 'Nedjeljom ujutro uživo uz 24sata TV' od 10 do 12 sati gosti Tihomira Ladišića su bili Radimir Čačić i Ivan Šuker. Reprizu možete pogledati od 21 do 23 h

VIDEO

Na pitanja naših čitatelja u studiju televizije 24sata odgovarali su potpredsjednik HDZ-a Ivan Šuker i prvi čovjek HNS-a Radimir Čačić. U redakciju je stiglo više od 150 pitanja, a donosimo odgovore na neke od njih.

1) Kada dođete na vlast, jeste li spremni odgovarati svojom imovinom ako se dokaže da ste nesposobni kao i ova vlast?

Čačić: Ne, zato što je to apsolutna glupost. Ne postoji ministar na svijetu koji na taj način odgovara za nesposobnost. Spreman sam to podržati ako je riječ o kriminalu, korupciji i propustima koje bi neki ministar učinio.

2) Je li vaš sin Marko, inače student, vlasnik zemljišta na budućoj trasi autoceste Zagreb-Sisak i kako je kupio zemlju?

Šuker: Mislim da je ovo suludo, to je notorna i gnjusna laž. Moje dijete nema novaca da to kupi niti bih ja to sebi dozvolio. Spreman sam potpisati kod javnog bilježnika i ovjeriti da sam spreman povući se sa svih političkih funkcija ako je bilo što od ovog istina.

3) Kada ćete isplatiti plaće radnicima Coninga i zašto im posljednje dvije godine nije plaćen mirovinski i zdravstveni doprinos?

Čačić: Prije 16 godina prenio sam vlasništvo tvrtke na odvjetnički ured i to su pitanja za Upravu. Ta informacija nije provjerena ni istinita, to je standardna kleveta. Moja supruga radi u Coningu i plaćeni su joj doprinosi. Nisu se isplatile stimulacije i one se isplaćuju.

4) Koliko imate udjela u hotelima Punta i Olimpija u Vodicama?

Šuker: Ništa. To tvrdim čista obraza. Potpisat ću kod javnog bilježnika i ovjeriti, ako se što bude dijelilo da nitko od mojih, u 58 koljenu, nema nikakva prava na to.

5) Kako će izgledati ako ćete sjediti u Saboru ili Vladi, ako vam mađarsko pravosuđe suditi za nesreću u kojoj je poginulo dvoje ljudi?

Čačić: Za tragediju osjećam odgovornost i o njoj će odlučiti institucije pravne države. Ako mi presude neću sigurno biti u Vladi, Saboru, a ni u politici.

Reprizu emisije pogledajte od 21 do 23 sata Gledajte 24sataTV na MaxTV-u, IskonTV-u i  Bnet-u!

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
Komentari 257

VIDEO

Kako je bezvezni činovnik s komičnom frizurom završio u crvenom Ferrariju s kriminalcem
PRIČA O BARTULICI

Kako je bezvezni činovnik s komičnom frizurom završio u crvenom Ferrariju s kriminalcem

Plus+ Stephen Nikola Bartulica u devedesetima se pojavio u Hrvatskoj. Tada je počeo njegov uspon od Ministarstva vanjskih poslova do EU parlamenta

Sretnik putem interneta uplatio listić: Nije pogodio niti jedan broj, osvojio je 80.000 eura!
ČESTITKE DOBITNIKU

Sretnik putem interneta uplatio listić: Nije pogodio niti jedan broj, osvojio je 80.000 eura!

Igrač je odigrao 10. kombinacija i uplatio 13,00 €. U večerašnjem izvlačenju 167.kola nije pogodio ništa te je osvojio 80.000,00 eura
Pijani 70-godišnjak lopatom lupao po autu pa pokušao ubiti člana obitelji. Teško je ozlijeđen
STRAVA KOD DUGOG SELA

Pijani 70-godišnjak lopatom lupao po autu pa pokušao ubiti člana obitelji. Teško je ozlijeđen

Osumnjičeni 70-godišnjak je uhićen i priveden na kriminalističko istraživanje, objavila je Policijska uprava zagrebačka.