Obavijesti

News

Komentari 112

Karamarko o Grčiću: Otkrio je toplu vodu, zaslužio je Nobela

Karamarko o Grčiću: Otkrio je toplu vodu, zaslužio je Nobela
3

Karamarko je govoreći o smanjenju broja nezaposlenih rekao da Vlada obmanjuje javnost, te da je riječ samo o administrativnom brisanju ljudi s liste nezaposlenih

VIDEO

Mi smo svoje mišljenje o organiziranju vojnog mimohoda davno izrekli, a svima onima koji govore da je predsjednica na strani HDZ-a bi poručio da je ona na strani razuma jer zna u kakvoj je situaciji zemlja, te da je ona čvrsto na tlu. Pored toga je protiv podjela i razbacivanja novca, kazao je Tomislav Karamarko u srijedu oko 18 sati na tiskovnoj konferenciji, prije početka obilježavanja 25-godišnjice osnutka HDZ-ovog ogranka te stranke u Garešnici.

Dodao je kako su troškovi mimohoda, za  kako je ranije mislio da bi iznosili pet milijuna, dvostruko veći. Karamarko je rekao da u trenutku kada je zemlja u tako velikim gospodarskim problemima ti troškovi nisu zanemarivi, te da bi se vojni mimohod trebao odgoditi za neka bolja vremena.

Odgovarajući na pitanje da li će biti na mimohodu, šef najveće oporbene stranke je kazao kako se ne može teleportiratii da će biti u Kninu, gdje se očekuje između 50 i 60 000 ljudi. Dodao je kako ne treba raditi eksperimente već Oluju proslaviti na uobičajen način. 

- 25. godišnjica Oluje se može proslaviti vojnim mimohodom jer ćemo biti u boljoj gospodarskoj situaciji, a i vojska će biti bolje opremljenija - pojasnio je predsjednik HDZ-a te ponovio kako je uvjeren da će u Vladi prevladati razum.

Odgovarajući na novinarski upit kakav je stav HDZ-a o Transatlanskom sporazumu, Karamarko je kazao kako je prerano govoriti jer je u začetku, ali da se treba osigurati od „upada“ jeftine robe sa istoka. Smatra da je to dobra priča, ali s ovom garniturom na vlasti nije optimista. Kazao je i kako bi trebalo pitati  Vladu da li ona ima kakav stav jer se još nije oglasila.

- Na žalost ministar Lalovac je u pravu kada je izjavio da je Hrvatska zaduženija od Grčke. Zaduženje je ogromno. Deficit je golem, a niti jedna prava mjera nije napravljena u smjeru da se ti negativni trendovi poprave. Na žalost ne oživljava se gospodarstvo i to je bilo očekivano – rekao je Karmarko. Dodao je kako su najavljeni gospodarski rast i projekcije za iduću godinu posljedica okuženja, a ne Vladinih mjera.

- Europa izlazi iz recesije i to se odražava i kod nas - izjavio je Karamarko i dodao da će doći nova Vlada koja će definitivno svojim programom zemlju izvući iz recesije. 

Izjava potpredsjednika Vlade Grčića da se uz pomoć EU fondova može izaći iz recesije, rekao je Karamarko, je potvrda da on godinama ništa nije radio te da je zbog te spoznaje zaslužio Nobelovu nagradu. Izrazio je sumnju da će u ovih par mjeseci Milanovićeva Vlada to uspjeti napraviti. 

Komentirao je i navodno brisanje nezaposlenih s burze rekavši kako je to još jedan dokaz da se ova vlast služi falsifikatima. 

- Ako bi oni kojim slučajem ostali na vlasti, za koju godinu bi stopa nezaposlenosti bila nula jer bi svi, koji mogu, napustili zemlju - kazao je.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 112
VIDEO

VIDEO Svih šest Rafalea sletjeli su na Pleso. Državni vrh okupio se oko aviona: 'Ostvarili san!'
PRATITE NA 24SATA

VIDEO Svih šest Rafalea sletjeli su na Pleso. Državni vrh okupio se oko aviona: 'Ostvarili san!'

Povijesnim preletom od vojne baze kod Bordeauxa u Zagreb stiže prvih šest od ukupno 12 borbenih zrakoplova Rafalea koje je Hrvatska naručila od Francuske

Prva snimka Rafalea i poruka kontroli leta: 'Hrvatsko nebo bit će sigurnije. Stigli smo kući...'
POGLEDAJTE VIDEO

Prva snimka Rafalea i poruka kontroli leta: 'Hrvatsko nebo bit će sigurnije. Stigli smo kući...'

Piloti Hrvatskog ratnog zrakoplovstva s višenamjenskim borbenim avionima Rafale danas 25. travnja 2024. godine oko 12 sati prilikom ulaska u hrvatski zračni prostor stupili su u kontakt s Hrvatskom kontrolom zračne plovidbe. U hrvatski zračni prostor ušli su u području Istarske županije, a poletjeli su s aerodroma u francuskom Bordeauxu nešto prije 11 sati. Prilikom ulaska u hrvatski zračni prostor, piloti Hrvatskog ratnog zrakoplovstva poslali su poruku svim hrvatskim građanima s ovog povijesnog preleta: "Upravo ulazimo u hrvatski zračni prostor koji će od danas biti još sigurniji. Hrvatski Rafale i hrvatski piloti su stigli kući!"
Dvije 'madamice' su u Zagrebu godinama vodile posao. Za sat vremena naplaćivale 159,27 €!
ZARADILE 30 TISUĆA EURA

Dvije 'madamice' su u Zagrebu godinama vodile posao. Za sat vremena naplaćivale 159,27 €!

DETALJI OPTUŽNICE Spolne usluge oglašavale su pod naslovima 'Plava bomba 35 g.', 'Mazna37', 'Vatrena plavuša, grudi 4' i slično. Neki od muškaraca su odlazili kada bi vidjeli da žena ne odgovara opisu iz oglasa