Obavijesti

Kolumne

Komentari 135

EKSKLUZIVNO: Ovo nije pravi Sanader nego njegov dvojnik!

Nakon dolaska Ive Sanadera u Remetinec sve su jače sumnje kako u najpoznatij hrvatski zatvor nije smješten bivši hrvatski premijer, nego njegov dvojnik!

VIDEO

Pravi Ivo Sanader, kunu se upućeni, imao obje zdrave noge dok ovaj današnji ima - samo jednu. Je li ovo drugi slučaj da nakon Josipa Broza za kojeg se uvijek pričalo da je austrijski grof, kojeg su nam podmetnule strane tajne službe imamo lažnog 'vladara'? To je obrnuta maska od one koju je koristio Josip Broz, takozvani Tito. Pravi Tito nije imao jedan prst, a lažni je imao sve! 

To samo po sebi možda ne bi bilo dovoljno za sumnje da modni stručnjaci nisu primijetili kako na jednoj nozi bivši premijer nosi domaću – papuču. Da, točno tako dragi čitatelju - najobičniju papuču. “Pravi Ivo Sanader” govore naši izvori, dok u strahu unezvjereno bacaju poglede na sve strane, bojeći se da ih netko ne primijeti, ”ne bi nikada izašao u svijet bez Ferragamo mokasine ili, u najgorem slučaju Guccija. Borovo? On bi se prije ubio”. 

'Nikad nije bio papučar'

Ivo Sanader, kažu oni koji ga dobro poznaju - nikada nije bio papučar! Zli jezici kunu se da je čak i svoju Ahilovu petu nazivao, opijen veličinom, Ajfelova peta. Starog Sanadera obitelj bi sigurno posjetila u zatvoru, ali ovoga posjećuje samo -  Čedo Prodanović. “Pravi Sanader nikada ne bi zamijenio desnu ruku Mirjanu za ljevičarskog odvjetnika Čedu”, kunu se upućeni. 

Pravi Ivo Sanader navodno je bio katolik, ali su mnogi, sve do dana njegova povlačenja, bili uvjereni da je budist jer je, kažu, imao toliko cipela da je sigurno “vjerovao kako će u idućoj inkarnaciji biti stonoga.” Ovaj sadašnji ima samo dva para, ne nogu nego cipela. Stari hrvatski premijer to sebi, također, nikada ne bi priuštio.

Klinjo iz Dugobaba vješti je poliglot, moš' mislit'

Nekoliko činjenica pojačava ove sumnje. Kako to da jedan skromni mladić, navodno podrijetlom iz Dugobaba, tako vješto govori engleski i njemački jezik? Iako je rođen u zaseoku koji se zove “mali Sanaderi”, bivši je hrvatski premijer, što svi znaju, divovske građe. Velik je kao John Wayne. Kako bi veliki Sanader mogao vući podrijetlo iz malog sela?

Ni prijatelji današnjeg Ive Sanadera nisu isti, otkriva naše istraživanje. Bivši hrvatski premijer družio se s Jadrankom Kosor i Vladimirom Šeksom, ali Kosorova I Vladimir Šeks ovoga današnjeg uopće ne poznaju. Šeks tvrdi da je to bila obična maska. Prema Šeksu, pravi je Sanader nosio svilene rukavice na željeznoj šaci - a današnji Sanader umjesto toga ima mršavu nogu u bijelom gipsu!

Hoće li ga ovako mršavog uopće prepoznati Mladen Bajić?

Tako je onda ovaj uhićeni čovjek, koji je svoju slobodu žrtvovao da bi pravi Sanader uživao, tko zna gdje? Pitanje je hoće li nam odgovor na to pitanje moći dati i Mladen Bajić, koji je nekoć bio jedan od najboljih prijatelja Ivi Sanaderu, koji je čak i Sanaderove prijatelje smještao po svojim ladicama, da bi danas na njih slao policiju. Otvoreno je pitanje hoće li i Mladen Bajić na sudu prepoznati svog bivšeg prijatelja (čak je 20-ak kila lakši), pa će dvojnik Ive Sanadera upasti u neslućene poteškoće.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Vidi sve članke ovog autora
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 135
VIDEO

Najpametniji znakovi Zodijaka: 'Najposebniji' je na vrhu liste
SLAŽETE SE?

Najpametniji znakovi Zodijaka: 'Najposebniji' je na vrhu liste

Naravno, svaki horoskopski znak je 'pametan' na svoj način, ali kada je riječ o inteligenciji, duhovitosti i analitičkoj sposobnosti, ovo su horoskopski znakovi koji po mišljenju astrologa imaju najviše prednosti

Od ovisnika do zvijezde: Evo tko je Grše, slušaju ga brojni Hrvati
GRGO ŠIPEK

Od ovisnika do zvijezde: Evo tko je Grše, slušaju ga brojni Hrvati

Glazba je triljskom reperu, kako je znao reći, spasila život. Krajem srednje škole s prijateljem je osnovao grupu III. Čin
Vozili smo novu Škodu Kodiaq: Impresivno prostrani SUV
SVJETSKA PREMIJERA

Vozili smo novu Škodu Kodiaq: Impresivno prostrani SUV

Rijetko koji model na tržištu ovdje nudi više prostora, i iskreno, trenutno nam ne pada na pamet ni jedan veliki SUV koji bi imao više prostora od ove Škode