Obavijesti

News

Komentari 157

Jovev na Facebooku: Zaleđe ti ne treba, kada govoriš istinu

Jovev na Facebooku: Zaleđe ti ne treba, kada govoriš istinu
2

Jovev je zahvalila na podršci, a u petak joj je bio zadnji radni dan. Izdavanje fiktivnih računa i lažna izvješća prijavila je Uskoku. Marina Lovrić Merzel sve je opovrgnula

VIDEO

Jasmina Jovev, zviždačica koja je prijavila izvlačenje novca iz Sisačko-moslavačke županije pod županicom Marinom Lovrić Merzel, preko Facebooka je zahvalila svima na podršci. Njoj je u petak bio zadnji radni dan. Jovev je USKOK-u prijavila, a javnosti otkrila da su izdavani fiktivni računi i pisana lažna izvješća kako bi se plaćali računi. SDP-ova županica Marina Lovrić Merzel je sve opovrgnula. Jovev se našla na udaru kritika jer je radila i za HDZ i preispitivani su njeni motivi. Status donosimo u cijelosti. U njemu kaže i da ipak vjeruje institucijama, a pročitajte i zašto se ne kaje zbog svog čina.

Dragi prijatelji,

želim vam prije svega zahvaliti na mnogobrojnim porukama podrške i dobrim željama. Sve to daje mi snage jer znam da nisam sama, pogotovo danas kada ostajem bez posla. Nije lako prvi se puta u životu prijaviti na Zavod za zapošljavanje, planirati život bez prihoda. Ipak, ne želim svoj slučaj posebno izdvajati jer znam da sada dijelim sudbinu više od 380.000 nezaposlenih u Hrvatskoj.

Ne smatram to tragedijom, no moj slučaj izdvaja se samo zbog načina na koji sam ostala bez posla – jer sam odlučila prokazati kriminal u Sisačko-moslavačkoj županiji i željela zaustaviti izvlačenje novca iz džepova već toliko osiromašenih građana.

Iskreno, nije mi posebno teško palo što su svi koji su se osjetili prozvani krenuli u napad, preispitivali moje motive , bacali blato i klevetali….tako čak i sama prvi put doznajem da sam pomahnitala osvetnica, aktivistica HDZ-a, desna ruka HSS-a koji mi kupuje kartu za Bruxelles, a čak i da sam u službi jedne struje SDP-a koja snuje osvetničke planove.Sve ove prozirne laži će oni koji ih šire imati priliku dokazati na sudu.

Vjerujete, iza vas ne mora stajati nikakva politička snaga da biste govorili istinu. Dovoljno je ostati svoj, pošten i principijelan jer kada govorite istinu ni najgore klevete ne mogu vam ništa. Za mene život u strahu nije vrijedan življenja!

Žalosti me jedino što mi se čini da su mnogi koji su u nedjelju možda odlučili javno raskrinkati korupciju u svojim redovima, od toga odustali već u ponedjeljak u strahu za svoju egzistenciju, zbog straha od odmazde i javnog blaćenja. Zviždači doista moraju imati bolju zaštitu jer u trenutku kada prozovete „moćne“ oni se potrude upregnuti cijeli sustav protiv vas.

Ipak, ja i dalje vjerujem u institucije. Vjerujem da će rasvijetliti sve slučajeve o kojima sam govorila, ali i mnogo, mnogo više od toga. Vjerujem da među nama nema nedodirljivih ili vječno politikom zaštićenih te vjerujem da će svi pred zakonom odgovarati za svoje postupke.

Hvala vam svima još jednom

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 157
VIDEO

Grlić Radman neće biti ministar vanjskih poslova?! Doznajemo tko bi ga trebao naslijediti
IZBORI 2024.

Grlić Radman neće biti ministar vanjskih poslova?! Doznajemo tko bi ga trebao naslijediti

Predsjednik Republike Hrvatske Zoran Milanović primio je predsjednika Vlade Republike Hrvatske i predsjednika HDZ-a Andreja Plenkovića u okviru Ustavom predviđenog postupka za davanje mandata za sastavljanje Vlade Republike Hrvatske

Glavne sestre KBC-ova o situaciji u bolnicama i plaćama: 'Ima nas premalo, ali odlučile smo ostati'
INTERVJU ZA 24SATA

Glavne sestre KBC-ova o situaciji u bolnicama i plaćama: 'Ima nas premalo, ali odlučile smo ostati'

Plus+ Ne znam jesu li ljudi svjesni u kakvoj smo situaciji sad, a u kakvoj ćemo tek biti za 10 godina. U medicinske škole se upisuje premali broj učenika - otkriva nam glavna sestra KBC-a Split.
Plenković došao sa 78 potpisa! Milić na pitanje jesu li dobili mandat kratko rekao: 'Jesmo'
POGLEDAJTE VIDEO

Plenković došao sa 78 potpisa! Milić na pitanje jesu li dobili mandat kratko rekao: 'Jesmo'

Nakon što se sastao s Milanovićem, predsjednik mu je kratko rekao: 'Evo, radi klima'. Predaja potpisa trajala je svega 15-ak minuta, a glasnogovornik Milić je na pitanje 'Jeste li dobili mandate' kratko odgovorio 'Jesmo'.