Obavijesti

News

Komentari 686

Kolinda nakon kave na pazaru kupila voće, a dobila i pjesmu

Kolinda nakon kave na pazaru kupila voće, a dobila i pjesmu
5

Predsjednica Kolinda Grabar Kitarović, nakon sinoćnjeg slavlja u Sinju, ponedjeljak ujutro počela je ležernije, ispijajući kavu u Splitu gdje joj je sada privremeni Ured

VIDEO

Predsjednica Kolinda Grabar Kitarović , nakon sinoćnjeg slavlja u Sinju, ponedjeljak ujutro počela je ležernije, ispijajući kavu u Splitu , gdje je privremeni Ured predsjednice. Nakon kave na rivi, prošetala je središtem grada svrativši i na splitsku tržnicu, odnosno Pazar, gdje je kupila nešto voća.

Dobila je i jabuke na poklon. Kao i obično, gdje god se pojavila, izazivala je oduševljenje, pa čak i pljesak, a na jednom štandu prodavačica joj je izrecitirala i pjesmu .

POGLEDAJTE VIDEO:

Pokretanje videa...

24sata 00:34

Nakon opuštenog jutra vratila se u Ured smješten u zgradi Splitsko-dalmatinske županije gdje su predviđeni sastanci i to s mons. Marinom Barišićem, nadbiskupom splitsko-makarskim, prof. dr. sc. Šimunom Anđelinovićem, rektorom Sveučilišta u Splitu te splitskim gradonačelnikom Ivom Baldasarom.

U uredu će primati građane

Predsjednica je kazala kako će idućih dana primati građane u svoj decentralizirani ured.

- Već su se mnogi javljali u Ured predsjednice u Zagrebu kad su čuli da ću doći u Split. Mogu se javiti u Županiju i dogovoriti prijem, ili u Zagreb, oni će nam prenijeti. Danas i sutra idemo na otoke, posjetit ćemo opožarena područja. Tu sam do Velike Gospe – kazala je predsjednica koju je župan Zlatko Ževrnja upoznao s prioritetnim projektima za Splitsko-dalmatinsku županiju.

- Tu je tunel Kozjak, most Kaštela-Split kao najbrža poveznica Kaštela na autocestu, no taj projekt nije ušao u strategiju cestovnog razvoja. Tu su i brza cesta Solin-Omiš koja je jako važna zbog preopterećenosti Jadranske magistrale, a govorio sam i o tunelu Ravča i luci Drvenik koji također nisu uvršteni u strategiju. Zatražili smo od predsjednice da nam ona da potporu – kazao je Ževrnja.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 686
VIDEO

Hrvatima otkrila strašnu istinu o Černobilu, htjeli su je uhititi
FELJTON: ČERNOBILSKE TAJNE

Hrvatima otkrila strašnu istinu o Černobilu, htjeli su je uhititi

PRVI DIO Zagrebački Radio 101 prvi je u Jugoslaviji objavio informaciju o nuklearnoj katastrofi u Černobilu. Znanstvenica Alica Bauman danima je na televiziji obavještavala javnost o posljedicama

'Ovo je most smrti, svi koji su stajali tu jako brzo su umrli...'
FELJTON: ČERNOBIL, 2. DIO

'Ovo je most smrti, svi koji su stajali tu jako brzo su umrli...'

Hrvatski znanstvenik Zdenko Franić posjetio je Černobil i stajao na mjestu s kojeg su stanovnici Pripjata promatrali plamen nakon eksplozije u nuklearnoj elektrani. Svi ti ljudi s mosta završili su u agoniji...
Plenković opleo: 'Milanović i korumpirani SDP vabe DP'
NAKON SJEDNICE VLADE

Plenković opleo: 'Milanović i korumpirani SDP vabe DP'

Šef HDZ-a i tehnički premijer Andrej Plenković drži presicu nakon sjednice vlade. Istaknuo je da je HDZ-ova borba protiv korupcije snažna.