Obavijesti

News

Komentari 403

Kosor plakala pred Saborom: Samo sam čovjek, samo žena

Kosor plakala pred Saborom: Samo sam čovjek, samo žena
2

Pokupit ću svoje stvari iz ureda i donijeti ih kući, izjavila je Jadranka Kosor drhtavim glasom sa suzama u očima. Kosor sada ostaje i bez ureda i službenog vozača

VIDEO

Jadranka Kosor zaplakala je pred sabornicom. Pogodila ju je smjena s mjesta potpredsjednice Sabora, ali najviše vrijeđanja za vrijeme kampanje u HDZ-u.

- Nikoga nisam povrijedila u kampanji, nikoga nisam vrijeđala, a svi su mene. Spočitavali su mi bračno stanje, da sam samohrana majka koja ne može odgojiti svoje dijete. Ako sam na nešto ponosna to je moj sin - izjavila je drhtavim glasom, sa suzama u očima Jadranka Kosor te dodala kako su je također užasno pogodile 'one užasne poruke' u WC-u Vatroslava Lisinskog. 

Ipak, i nakon svega, kako kaže, neće izaći iz HDZ-a, radit će svoj posao kao i do sada, samo bez infrastrukture. Naime, Kosor sada ostaje bez ureda i službenog vozača.

- Kafić u Saboru će mi biti ured i sada ću imati više vremena da se družim s vama, novinarima - rekla je Kosor te dodala kako je kažnjena. No, ne zna zbog čega jer nije ništa napravila loše

- Ako sam nešto loše napravila kao potpredsjednica Sabora shvatila bi smjenu - rekla je Kosor te dodala da se ne osjeća naivnom već da je premalo kalkulirala, osobito kao predsjednica stranke. Mnogim ljudima je vjerovala očito, ističe, bez pokrića. Naradila se kao predsjednica stranke, trpjela je, kaže, uvrede poput Suzane.

- Neću kao Šeks podnijeti ostavku na mjesto potpredsjednice Sabora. Imam utakmica u nogama i moje iskustvo može pomoći kolegama. Bilo je izbornih gubitnika i u drugim strankama. Željka Antunović nije dobila izbore, nije bila predsjednica stranke, a kolege je nisu smijenile. Tako je i s Josipom Lekom. Potpredsjednici Sabora su doajeni. Mislim da i ja spadam tu-rekla je Kosor i ustvrdila da joj njena stranka šest mjeseci nakon što je potpisala Ugovor o pristupanju EU šalje poruke da nije više potrebna. Pogodilo ju je, kaže to osobno.

- Ja sam samo čovjek, samo žena - rekla je Kosor i dodala kako ne vjeruje u riječi Karamarka da će ona i Šeks dobiti neko predsjedničko mjesto u odboru. Kaže da se onda to danas trebalo riješiti, paralelno s odlukom o razrješenju.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 403
VIDEO

VIDEO Pogledajte nebo iznad Grčke! Ovaj fenomen uskoro bi mogao pogoditi i  Hrvatsku...
NEVJEROJATNO

VIDEO Pogledajte nebo iznad Grčke! Ovaj fenomen uskoro bi mogao pogoditi i Hrvatsku...

ATENA, GRČKA Jaki vjetrovi donijeli su saharski pijesak koji je prekrio dijelove Grčke, među njima i glavni grad Atenu. Kažu kako je to jedan od najgorih slučajeva koje vežu za pustinjski pijesak u šest godina. Prema projekcijama Copernicusa, ova meteorološka pojava mogla bi pogoditi Hrvatsku krajem mjeseca

Izvor iz HDZ-a: Sve je vrlo blizu dogovora s DP-om. Vučemilović i Pavliček će dati podršku?
IZ MINUTE U MINUTU

Izvor iz HDZ-a: Sve je vrlo blizu dogovora s DP-om. Vučemilović i Pavliček će dati podršku?

Prošlo je tjedan dana od parlamentarnih izbora, ali i dalje nitko nije skupio 76 ruku i formirao većinu. Kreću ozbiljni pregovori
Osvojen je Eurojackpot od 120 milijuna eura. Dva vrijedna dobitka idu i u Hrvatsku!
ČESTITKE!

Osvojen je Eurojackpot od 120 milijuna eura. Dva vrijedna dobitka idu i u Hrvatsku!

Vrijedni dobici odlaze igračima Hrvatske Lutrije iz Osijeka i s otoka Krk