Obavijesti

News

Komentari 127

Kosor se izvikala na Pavića u autu pa ga poslala novinarima

Kosor se izvikala na Pavića u autu pa ga poslala novinarima
2

Otok: Uzrujana premijerka u autu je vikala na Mladena Pavića, zatim je zaustavila kolonu i poslala ga novinarima da odgovori na pitanje o smrti generala Brodarca

VIDEO

Premijerka Jadranka Kosor vidno uzrujana se, sjedajući u službeni auto nakon svečanosti otvaranja 105 milijuna kuna vrijedne tvornice furnira u najmlađem hrvatskom gradu Otoku kraj Vinkovaca, okomila na glasnogovornika Mladena Pavića. 

Službena kolona vozila čekala je nekoliko minuta dok Pavić nije dobio svoju 'jezikovu juhu'. Razlog je bilo novinarsko pitanje – "dokad ćete biti stroga šefica i zabranjivati ministrima druženje s predsjednikom države?" Odnosno – "kojim to ministrima ne dopuštate da se druže s predsjednikom na kavi?"

- Ispod svake razine je da svaki dan komentiram tračeve. Mislim da to nije dostojno ni funkcije predsjednika države, ni funkcije predsjednika Vlade. U državi mora biti red i svatko mora raditi svoj posao. Predsjednik države ne može biti predsjednik Vlade! Jasen Mesić je ministar u Vladi i ja sam odredila da bude moj izaslanik na otvaranju Splitskog ljeta. Logično je da ministar u Vladi bude izaslanik predsjednika Vlade. I to je u skladu s Ustavom. S druge strane, predsjednik države ima svoje savjetnike koji mogu biti njegovi izaslanici. Ne bi bilo logično, a ja ne bih to mogla napraviti, da određujem nekoga od njegovih savjetnika da bude moj izaslanik - rekla je premijerka Jadranka Kosor obraćajući se novinarima tražeći da više ne pitaju za komentar tračeva.

Inače, Mladen Pavić je nekoliko minuta ranije obavijestio novinare da se premijerka neće obraćati novinarima. No, ona je sama pristupila novinarima i počela odgovarati na pitanja. Nakon što je rekla da više neće odgovarati na tračeve, novinari su joj rekli da "Brodarčeva smrt nije trač!" Iza zatamnjenih stakala službenog "Mercedesa Vita" moglo se vidjeti kako viče na Pavića. Nekoliko minuta kasnije, nakon što se kolona zaputila u Zagreb, svi auti su ponovo stali, a iz auta je izletio Mladen Pavić. Dotrčao je do novinara i interesirao se što su htjeli pitati premijerku. Nakon što mu se objasnilo da se htjelo čuti njezinu reakciju na smrt dugogodišnjeg stranačkog kolege, Pavić je odgovorio da se o svemu već oglasio ministar pravosuđa Dražen Bošnjaković. 

Tako je u sjeni premijerkine nervozne reakcije ostala priča o greenfield investiciji vrijednoj 105 milijuna kuna. U tvornici furnira posao će do kraja godine naći 120 ljudi.

Premda je bilo dogovoreno, premijerka Kosor po drugi put nije preuzela priznanje počasne građanke Otoka. 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 127
VIDEO

Hrvatima otkrila strašnu istinu o Černobilu, htjeli su je uhititi
FELJTON: ČERNOBILSKE TAJNE

Hrvatima otkrila strašnu istinu o Černobilu, htjeli su je uhititi

PRVI DIO Zagrebački Radio 101 prvi je u Jugoslaviji objavio informaciju o nuklearnoj katastrofi u Černobilu. Znanstvenica Alica Bauman danima je na televiziji obavještavala javnost o posljedicama

Održali govore: Zoran Milanović pozdravio Plenkovića i čestitao svima u nabavci aviona Rafalea
VIDEO: STIGLO ŠEST BORBENIH AVIONA

Održali govore: Zoran Milanović pozdravio Plenkovića i čestitao svima u nabavci aviona Rafalea

Milanović je čestitao svima koji su sudjelovali u nabavi Rafalea. Podsjetio je na Rudolfa Perešina i ostale pilote koji su "dali čudo" u vremenima stvaranja države.
VIDEO Tragedija u Kaštelima: Poginula je bolesnom suprugu pred očima, vraćali se iz bolnice
OKLIZNULA SE

VIDEO Tragedija u Kaštelima: Poginula je bolesnom suprugu pred očima, vraćali se iz bolnice

Vještak Stanko Smodlaka  je potvrdio da je u nesreći smrtno stradala žena od udara vlaka koji se kretao iz Perkovića prema Solinu