Obavijesti

News

Komentari 547

Mamić opet u elementu: Dizao HDZ-ovce na noge uz pjesmu

Mamić opet u elementu: Dizao HDZ-ovce na noge uz pjesmu
13

U punoj dvorani 'Dražen Petrović' u Zagrebu HDZ je održao stranački skup povodom lokalnih izbora. Uvjereni su u pobjedu na lokalnim izborima sredinom svibnja

VIDEO

Dalmacija i Lika, to jer naša dika gdje SDP nikada neće pobijediti – vikao je Darko Milinović na skupu 'Sabor HDZ-a – izbori 2013.' održanom u dvorani Dražena Petrovića u Zagrebu. Milinović je nastavio govoriti u rimi, podigavši prisutne članove na noge. Recitirao je tako 'tko te ima taj te nema, tko te nema taj te sanja, tko te sanja taj te ljubi, a ti o tom pojma nemaš' tvrdeći da riječi te pjesme oslikavaju hrvatsku stvarnost.

- Godinama smo sanjali i dočekali svoj san. SDP pojma nema kako se voli hrvatska domovina. To se zna samo kad domovinu stječeš s puškom na ramenu – dodao je Milinović siguran u HDZ-ovu pobjedu u Ličko-senjskoj županiji.

- Istjerali smo lopovluk I stranci donijeli pobjednički mentalitet. Nećemo više biti vreća za napucavanje, već idemo žestoko u pobjedu – rekao je Milinović.

- Tu smo, iza vrata, i pobijedit ćemo na lokalnim izborima - grmio je Darko Milinović sa govornice Sabora HDZ-a u dvorani Dražen Petrović u subotu. Na Saboru su bili svi kandidati za predstojeće lokalne izbore i izbore za EU parlament, te svi predsjednici temeljnih ogranaka, općinskih, gradskih i županijskih odbora. HDZ je promijenio i logo te vizualni identitet. 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Karamarko o Ostojiću: Ma, raspadaju se

Na vijest o ostavci ministra Veljka Ostojića predsjednik HDZ-a Tomislav Karamarko samo je odmahnuo rukom i rekao: "Ma, raspadaju se". 

U svom 45-minutnom govoru, Karamarko je rekao da mu je iznimno velika čast biti 4. u nizu predsjednik HDZ-a nakon Franje Tuđmana. Dodao je da se HDZ sada konačno riješio korupcije. 

- Oni koji su bili korumpirani su nam iza leđa, više neće vladati i takvi više neće biti među nama - odlučno je obećao. 

- Kukuriku koalicija nas vodi u propast, pred bankrotom smo - rekao je i počeo nabrajati koliko ima nezaposlenih, koliko ljudi je siromašno, koliko je blokiranih poduzeća itd... 

Obećao je, da ukoliko Vlada izglasa porez na imovinu - HDZ će ga odmah ukinuti, ukoliko dođe na vlast. 

- Nitko nije očekivao čuda od ove Vlade u kratkom vremenu, ali sada više nema opravdanja za njih - zaključio je. 

'Doktora Franje Tuđmana nikada se nećemo odreći'

HDZ se doktora Franje Tuđmana nikada neće odreći, rekao je okupljenim HDZ-ovcima predsjednik stranke Tomislav Karamarko.

- Trebamo snagu i duh zajedništva koje moramo usmjeriti prema pobjedi i boljitku Hrvatske. Istina, neki su HDZ-ovci, pojedinci, krenuli putem malverzacija i korupcije, zloupotrijebivši HDZ. Pretrpjeli smo veliku štetu i prošli katarzu, što, vjerujte mi, druge stranke u Hrvatskoj nisu. Žalimo zbog postupaka pojedinaca iz naših redova koji su svojim postupcima poljuljali temelje našeg društva. iznevjerili branitelje, građane i mnoge naše članovi koji su napustili HDZ. No, oni koji u kršili zakon neka za to i odgovaraju – rekao je Karamarko optuživši trenutačnu vlast za loše stanje u državi, nezaposlenost, siromaštvo i mladež koja odlazi bez povratka.

Mamić 'vodio navijanje'

Na skupu su bili tradicionalno poznati sportaši koji podržavaju HDZ - Dubravko Šimenc, Perica Bukić, Franjo Arapović, Danira Bilić, ali Zoran i Zdravko Mamić. 

U trenucima kad su 'Slavonske lole' svirale pjesmu 'Sve je ona meni' izvršni dopredsjednik NK Dinama Zdravko Mamić ustao je i raširenih ruku animirao publiku. U 'amsterdanskom elementu' gledalište se ustalo i pljeskalo uz ritam pjesme. 

Margareta Mađerić, kandidatkinja za gradonačelnicu Zagreba rekla je kako Bandić nikada ne bi pobijedio da nije dobio glasove HDZ-ovaca. 

- Živimo u crvenom Zagrebu s crnom rupom u proračunu. Obećajem da nitko neće trgovati našim glasovima - rekla je Mađerić. 

Kandidat za gradonačelnika Vukovara Ivan Penava poručio je 'kako ćirilica ne ide u Vukovar jer je ona neprihvatljiva za građane'. 

Šuica: U EP ćemo poslati ljude koji tečno govore svjetske jezike

Dubravka Šuica, potpredsjednica HDZ-a, poručila je da će u europski parlament poslati ljude koji tečno govore svjetske jezike. Potpredsjednik Drago Prgomet dodao je kako sadašnja Vlada nije rješenje problema, ona je sama velik problem.

HDZ-ovce su zabavljale Slavonske lole, Dražen Žanko, Ana Rucner, Tomislav Bralić I klapa Intrade, Marija Husar.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 547
VIDEO

VIDEO Frka u Zagrebu, policajci s dugim cijevima izašli na teren! Uhićeno je četvero stranaca
TUČNJAVA U KLAIĆEVOJ

VIDEO Frka u Zagrebu, policajci s dugim cijevima izašli na teren! Uhićeno je četvero stranaca

Veća grupa stranih državljana se pred zatvaranje sukobila s vlasnikom kafića u Klaićevoj ulici u ponedjeljak navečer. U policijsku postaju je privedeno njih četvero, potvrdila nam je zagrebačka policija

Albanka koja je kod Dubrovnika usmrtila brata i sestru jurila je u svom BMW-u čak 170 na sat?!
TRAGEDIJA

Albanka koja je kod Dubrovnika usmrtila brata i sestru jurila je u svom BMW-u čak 170 na sat?!

Albanki Klevisi Ymeri (29) određen je jednomjesečni istražni zatvor
Grmljavinska nevremena, olujni vjetar i drastično zahlađenje! Stiže velika promjena vremena
VELIKA VREMENSKA PROGNOZA

Grmljavinska nevremena, olujni vjetar i drastično zahlađenje! Stiže velika promjena vremena

Povremeno će padati kiša, osobito od sredine dana kada će mjestimice biti i pljuskova, a ponegdje pljuskovi mogu biti jače izraženi. Navečer će u gorju kiša prelaziti u susnježicu i snijeg, piše DHMZ...