Obavijesti

News

Komentari 143

Milan Bandić: Pobijedit ću na izborima, ne bira se veći frajer

Milan Bandić: Pobijedit ću na izborima, ne bira se veći frajer
1

GRADONAČELNIK HRVATSKE Čelni čovjek Zagreba uvjeren je u pobjedu na izborima. Kaže da ni Karamarko ni Milanović neće moći oformiti Vladu bez njega

VIDEO

Zagrebački gradonačelnik i predsjednik stranke Bandić Milan 365 gostovao je u Dnevniku Nove TV. Rekao je kako će Zoran Milanović i Tomislav Karamarko morati pregovarati s njegovom strankom jer neće moći oformiti Vladu bez njega. Bandić je uvjeren da će nakon izbora biti premijer. 

- Gradonačelnik Zagreba danas, gradonačelnik Hrvatske sutra - najavio je pobjedu u svom stilu. 

- Ja sam od Zagreba napravio s građanima i svojim timom europski Zagreb - Kaže Bandić koji želi stvoriti europsku Hrvatsku. Rekao je da želi pomoći Hrvatskoj kao gradonačelnik Zagreba. Program i ljude koji će provesti program predstavit će u utorak. 

Kao okosnice programa stranke najavio je povećanje proizvodnje, zaposlenosti i plaća koje namjerava povećati za 5-10 posto. Bandić nije htio govoriti o detaljima, ali rekao je kako će se svi iznenaditi te da mu je bliski suradnik Ljubo Jurčić. 

- Jedina smo stranka koja će predstaviti program, ljude i rokove - tvrdi Bandić koji je izbjegavao odgovor na pitanje kojem bi se bloku prije priklonio, lijevom ili desnom.

Kaže da se na izborima neće birati 'veći frajer' i 'tko ima veći šešir'.

- Ja idem pobijediti, pobijedio sam pet puta u Zagrebu. Zagreb jedini u Hrvatskoj ima besplatne udžbenike za osnovne i srednje škole, pozitivnu demografsku sliku, besplatan prijevoz za studente i učenike, te daje novac djeci - što oni obećaju, mi već provodimo - rekao je gradonačelnik Zagreba.

Na pitanje kome namjerava uzeti novac za primjenu najavljenih promjena odgovorio je da će raditi na principu Grada Zagreba. Opet nije htio ulaziti u detalje već je samo rekao kako namjerava smanjiti parlamentarnih sustav, izvršnu vlast i javni sektor. 

- Vlada će biti manja. Biti će premijer plus 15 ministara, to je tri manje nego sada - rekao je Bandić i kazao kako namjerava spojiti neka ministarstva kao što je to učinio i kada je došao na vlast u Zagrebu. 

- Imam iskustvo u upravljanju s 40 posto Hrvatske za razliku od onih koji nemaju - dodao je i ponovio kako ne želi eksplicirati program.

- Imam tim ljudi koji će provesti program stranke na primjeru Grada Zagreba - uvjerava gradonačelnik kojem je temeljni problem kako uvjeriti Zagrepčane da se ne ljute što ću biti premijer Hrvatske.

Čelnik stranke Bandić Milan 365 smatra da ni premijer Zoran Milanović i predsjednica Kolinda Grabar Kitarović nisu dobro postupili u pristupu izbjegličkoj krizi. Najvećim problemom smatra nedostatak komunikacije, kako međusobne tako i s ostalim zemljama uključenim u problem. 

- To su nacionalni interesi. Nema tona prema Srbiji ni Mađarskoj. Slab je ton prema Njemačkoj - zaključio je Bandić.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 143
VIDEO

Ubojstvo na Črnomercu! Sin ubio majku, policija ga privela
24SATA NA MJESTU DOGAĐAJA

Ubojstvo na Črnomercu! Sin ubio majku, policija ga privela

Osumnjičeni muškarac je priveden. U tijeku je očevid i kriminalističko istraživanje, objavila je policija.

Muškarac ubio majku, drugi oca, treći izbo poznanika, pustio da danima umire u mukama...
UBOJSTVO ZA UBOJSTVOM NA ČRNOMERCU

Muškarac ubio majku, drugi oca, treći izbo poznanika, pustio da danima umire u mukama...

U samo tri mjeseca, dogodilo se više stravičnih incidenata na zagrebačkom Črnomercu. U najnovijem od njih, u subotu ujutro, sin je izbo majku (68)
Uznemirujuće. Pijani i krvavi napali policajce u vrgoračkom fast foodu i prijetili im smrću...
PRISILNO IH PRIVELI

Uznemirujuće. Pijani i krvavi napali policajce u vrgoračkom fast foodu i prijetili im smrću...

Pijane žene odbile su zapovijed policajaca da prestanu sa razbijanjem te je jedna policajca uhvatila za košulju te ga počela udarati po tijelu nastojeći ga izbaciti iz objekta kada je ušao