Obavijesti

News

Komentari 321

Milanović: Institut iz Prnjavora HDZ-u piše izborne programe

Milanović: Institut iz Prnjavora HDZ-u piše izborne programe
4

Spremni smo za 8. studeni. Ja sam rekao da može i 22. studeni, nakon Vukovara, no sve što je u skladu sa zakonom je dobro, rekao je Milanović o datumu izbora

VIDEO

Premijer Zoran Milanović komentirao je najave o tome da će predsjednica Kolinda Grabar Kitarović raspisati parlamentarne izbore za 8. studenog te kazao kako je njegova koalicija spremna. 

- Spremni smo za 8. studeni. Ja sam rekao da može i 22. studeni, nakon Vukovara, no sve što je u skladu sa zakonom je dobro. Mislim da HDZ-u odgovara 8. studeni jer gube neku prednost koju su imali. Mi ih stižemo i stići ćemo ih - rekao je Milanović u Petrinji gdje je s ministrom obrane Antom Kotromanovićem obišao vojarnu 'Pukovnik Petar Matanović'. 

Dodao je kako će ljudima pokazati što su do sada napravili i što se radi od onoga što je preostalo. 

- Tehnička smo Vlada, ne otvaramo gradilišta nepostojećih mostova, projekata za koje nema novca. To je sve ili potpuno završeno ili će biti završeno jer su osigurani novci za to. Sve su čisti računi. Naša kampanja je Hrvatska raste, nema povratka na staro. Ne dopusti da se vratimo na staro gdje su nas doveli ovi koji sada žele na vlast po novi plijen. To su isti ljudi. Žao mi je kad netko nije u stanju napisati program, a da ga ne prepiše iz Prnjavora - rekao je Milanović. 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Najavio je da će koalicija uskoro predstaviti svoj program te rekao kako je on ''ozbiljan i ogroman'' te u njemu može biti neka graška ili nešto krivo protumačeno. 

- Mi se toga ne plašimo  za razliku od HDZ-a kojem institut iz Prnjavora piše programe, to je stvarno tužno.  Malo pretjerujem, no stvar je takva – nisu u stanju smisliti ni slogan, nisu u stanju napisati program. Mi nismo Prnjavor, neka se nitko ne uvrijedi, mi smo koalicija koja ne slavi  cajke, mi suzbijamo cajke i to će biti jedan dio  našeg programa - rekao je premijer. 

O Stipićevoj ostavci: Do toga nije trebalo doći

Komentirao je i ostavku čelnika sindikata Preporod Željka Stipića. 

- Žao mi je što je podnio ostavku jer do toga nije trebalo doći. Do  svega ovoga nije trebalo doći, ponavljam opet i onima koji opet razmišljaju o nekom štrajku. Mi ne možemo preuzimati nikakve financijske obveze, to je protuzakonito, nemoralno. Jedino mogu obećati, što govorim od prvog dana, da ćemo nakon  izbora sjesti i razgovarati o tome možemo li i koliko više platiti naše ljude - poručio je Milanović i dodao kako su sindikati na sličan način znali ucjenjivati i HDZ, što je pogrešno. 


Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 321
VIDEO

VIDEO Frka u Zagrebu, policajci s dugim cijevima izašli na teren! Uhićeno je četvero stranaca
TUČNJAVA U KLAIĆEVOJ

VIDEO Frka u Zagrebu, policajci s dugim cijevima izašli na teren! Uhićeno je četvero stranaca

Veća grupa stranih državljana se pred zatvaranje sukobila s vlasnikom kafića u Klaićevoj ulici u ponedjeljak navečer. U policijsku postaju je privedeno njih četvero, potvrdila nam je zagrebačka policija

Pogledajte nevrijeme koje stiže u Hrvatsku: Moguće i jače oluje. U Zagrebu je drvo palo na auto
NAGLA PROMJENA VREMENA

Pogledajte nevrijeme koje stiže u Hrvatsku: Moguće i jače oluje. U Zagrebu je drvo palo na auto

Čitatelji su nam poslali fotografije sa Žitnjaka gdje je stablo palo na parkirani automobil. Promjenu vremena prati i velik pad temperature, koja je za 20-ak Celzija niža nego jučer u isto vrijeme na sjeveru zemlje
VIDEO Pogledajte kako pada snijeg u Zagorju! Jučer bilo 30°C
LUDO VRIJEME

VIDEO Pogledajte kako pada snijeg u Zagorju! Jučer bilo 30°C

DONJI MACELJ Snježni pokrivač iznenadio je stanovnike Zagorja gdje je jučer bilo gotovo 30. Veliki snježni nanosi pali su i u planinskim dijelovima Slovenije, gdje je pala i tuča, a snijeg pada i na Rogli. Iz DHMZ-a su najavili da je u popodnevnim satima moguć snijeg u Gorskim dijelovima Hrvatske dok će većinu dana padati lokalni pljuskovi.