Obavijesti

News

Komentari 153

Bandić obišao bolesnu majku, već ujutro otrčao svoju rundu

Bandić je u nedjelju na lokalnim izborima osvojio 47 posto glasova. Istu večer otišao je u Mostar posjetiti bolesnu majku. U ponedjeljak ujutro je trčao u Kušlanovoj

VIDEO

Već u 5.45 sati u ponedjeljak zagrebački gradonačelnik Milan Bandić trčao je na stazi sportsko-rekreacijskog centra 3. gimnazije u Kušlanovoj ulici. Bandić je u nedjelju na lokalnim izborima osvojio 47 posto glasova. Istu večer otišao je u Mostar u bolnicu posjetiti bolesnu majku.  

Mostar: Bandić posjetio majku u bolnici i svratio u rodno mjesto

Zagrebački gradonačelnik Milan Bandić koji je slavio u prvom krugu lokalnih izbora je nedjelju navečer otišao u Mostar u posjet majci koja je zbog srčanih problema završila u bolnici. Bandić je u bolnicu u Mostaru stigao jedan sat poslije ponoći i iznenadio majku Blagicu (93).

- Kako si? Odakle tebe? Kada si stigao? Jesi li sam? – zasipala je Blagica pitanjima svoga sina Milana kao da je na konferenciji za novinare. Strpljivo joj je odgovarao.

- Dobro sam majko, kako si mi ti? Morao sam doći čim sam čuo što se dogodilo. Nisam sam. Ivan me je dovezao. Svratit ću i kod Tonke u Grude, ali večeras se vraćam. Sutra radim – objašnjavao je Milan Bandić svojoj majci. Zahvaljujući pravovremenoj reakciji iskusnog internista dr. Darke Kondže iz Gruda preživjela je ozbiljne srčane komplikacije koje su u nedjelju umalo završile kobno. Imala je fibrilaciju atrija. Srce joj je imalo iznimno povećane otkucaje, odnosno više od 160 otkucaja u minuti.

Kod liječnika se detaljno raspitivao o majčinom zdravstvenom stanju, a kada se uvjerio da je ona dobro, krenuo je dalje.

- Ma da mi je majka u Australiji moram je obići, a ne u Mostaru. Pa nije to tako daleko - objašnjavao nam je Bandić, koji je nakon posjeta majci kratko svratio u rodno selo – Poganu Vlaku pokraj Gruda, posjetio sestru Tonku i psa Rudija, te produžio u Zagreb kako je rekao na trčanje. Zajedno s njim u bolnicu su došli njegovi prijatelji gradonačelnik Mostara Ljubo Bešlić i hercegovački poduzetnik vlasnik Feala Jozo Bogdan. Tijekom boravka u bolnici iz stožera su mu javljali rezultate.

- 17:17 mi i SDP. Pa to je odlično. Znao sam da ću biti novi gradonačelnik, ali nisam očekivao ovako dobar rezultat i u Skupštini, kazao je Bandić, kojega sada čeka kampanja za drugi krug. Odlazak u Mostar nije ga poremetio.

- Ma koja kampanja. Taj termin ja ne poznajem. Nemam vremena za kampanju, ja radim - u svom stilu nam je kazao Bandić i svojoj pratnji dobacio: ''Pali motore, idemo nazad.''

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 153
VIDEO

Izvor iz HDZ-a: Sve je vrlo blizu dogovora s DP-om. Vučemilović i Pavliček će dati podršku?
IZ MINUTE U MINUTU

Izvor iz HDZ-a: Sve je vrlo blizu dogovora s DP-om. Vučemilović i Pavliček će dati podršku?

Prošlo je tjedan dana od parlamentarnih izbora, ali i dalje nitko nije skupio 76 ruku i formirao većinu. Kreću ozbiljni pregovori

Osvojen je Eurojackpot od 120 milijuna eura. Dva vrijedna dobitka idu i u Hrvatsku!
ČESTITKE!

Osvojen je Eurojackpot od 120 milijuna eura. Dva vrijedna dobitka idu i u Hrvatsku!

Vrijedni dobici odlaze igračima Hrvatske Lutrije iz Osijeka i s otoka Krk
VIDEO Pogledajte nebo iznad Grčke! Ovaj fenomen uskoro bi mogao pogoditi i  Hrvatsku...
NEVJEROJATNO

VIDEO Pogledajte nebo iznad Grčke! Ovaj fenomen uskoro bi mogao pogoditi i Hrvatsku...

ATENA, GRČKA Jaki vjetrovi donijeli su saharski pijesak koji je prekrio dijelove Grčke, među njima i glavni grad Atenu. Kažu kako je to jedan od najgorih slučajeva koje vežu za pustinjski pijesak u šest godina. Prema projekcijama Copernicusa, ova meteorološka pojava mogla bi pogoditi Hrvatsku krajem mjeseca