Obavijesti

News

Komentari 66

'Norvežani nam dali 40 mil. € i platili ručak. Pa to je skandal'

'Norvežani nam dali 40 mil. € i platili ručak. Pa to je skandal'
2

Premijer je ministre na Vladi upoznao da su se novinari provjeravali tko je platio "neki ručak" norveškoj delegaciji te da je ispalo da ga nije platilo ministarstvo

VIDEO

Tko plaća ručkove tema je koja je zabavila premijera i ministre na kraju sjednice Vlade. Nakon što je ministar Tihomir Jakovina izvijestio da je Hrvatska domaćin Otvorene sjednice Stalnog tehničkog odbora EK za kontrolu slinavke i šapa. Organizator je Organizacija za hranu i poljoprivredu Ujedinjenih naroda, a Jakovina je izvijestio da oni sami financiraju i snose troškove.

- Što kažete da financiraju i snose troškove - začuđeno je pitao premijer Milanović. Dobro... Ali kad nam Norvežani daju milijune eura onda je ovaj red da im platimo ručak. Čije je to ministarstvo bilo? - pitao je Milanović.

Dali su nam 40 milijuna u eura i još su nam platili ručak, što je u stvari skandal. Mislim gdje je tu Hrvatska gostoljubivost? Ovo ustvari poništava ono pravilo da nema besplatnog ručka. Ima, glasno se smijao premijer

Javio se ministar Branko Grčić. Premijer je ministre upoznao da su novinari provjeravali tko je platio "neki ručak" norveškoj delegaciji te da je ispalo da je ga nije platilo ministarstvo. Grčić je kazao da su Norvežani sami platili 85 posto.

- Norvežani su nam dali 40 milijuna eura i još su nam platili ručak - rekao je. 

- Dali su nam 40 milijuna eura i još su nam platili ručak, što je u stvari skandal. Mislim gdje je tu Hrvatska gostoljubivost? Ovo ustvari poništava ono pravilo da nema besplatnog ručka. Ima - glasno se smijao premijer.

Ministar Grčić dobacio mu je "skoro" i pojasnio je da se trošak ručka tereti na projekt koji je sufinanciran u omjeru 85:15.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 66
VIDEO

Hrvatima otkrila strašnu istinu o Černobilu, htjeli su je uhititi
FELJTON: ČERNOBILSKE TAJNE

Hrvatima otkrila strašnu istinu o Černobilu, htjeli su je uhititi

PRVI DIO Zagrebački Radio 101 prvi je u Jugoslaviji objavio informaciju o nuklearnoj katastrofi u Černobilu. Znanstvenica Alica Bauman danima je na televiziji obavještavala javnost o posljedicama

'Ovo je most smrti, svi koji su stajali tu jako brzo su umrli...'
FELJTON: ČERNOBIL, 2. DIO

'Ovo je most smrti, svi koji su stajali tu jako brzo su umrli...'

Hrvatski znanstvenik Zdenko Franić posjetio je Černobil i stajao na mjestu s kojeg su stanovnici Pripjata promatrali plamen nakon eksplozije u nuklearnoj elektrani. Svi ti ljudi s mosta završili su u agoniji...
Plenković opleo: 'Milanović i korumpirani SDP vabe DP'
NAKON SJEDNICE VLADE

Plenković opleo: 'Milanović i korumpirani SDP vabe DP'

Šef HDZ-a i tehnički premijer Andrej Plenković drži presicu nakon sjednice vlade. Istaknuo je da je HDZ-ova borba protiv korupcije snažna.