Obavijesti

News

Komentari 71

Ostojić: Milanović treba otići, izgubili smo 5 izbora zaredom

Ostojić: Milanović treba otići, izgubili smo 5 izbora zaredom
1

SDP je već imao nekoliko izbora i iz svih smo izašli jači. Svrha ovih i svih izbora je da budu demokratski i da mi kao stranka budemo jači, rekao je Rajko Ostojić

VIDEO

Predstojeće unutarstranačke izbore u SDP-u komentirao je bivši ministar zdravlja i član predsjedništva SDP-a Rajko Ostojić.

- SDP je već imao nekoliko izbora i iz svih smo izašli jači. Svrha ovih i svih izbora je da budu demokratski i da mi kao stranka budemo jači - rekao je Ostojić gostujući u emisiji Novi dan na N1.

Na pitanje zašto smatra da Zoran Milanović treba odstupiti s čela stranke, Ostojić je rekao:

- Izgubili smo pet izbora zaredom - dva puta za Europski parlament i  sada parlamentarne za koje je direktno kriv i lokalne i predsjedničke za koje je odgovoran po funkciji - rekao je Ostojić i dodao da podržava Zlatka Komadinu.

Uvjeren je da će se SDP brzo vratiti na vlast.

- Komadina je dijete stranke, osnovao je stranku. Mi smo sljedeći pobjednici izbora. Sad IDS nije bio s nama. Zašto? Znate sami sami zašto. Da je s nama bio IDS, bivši predsjednik i Mirela Holy mi bismo već sada pobijedili. Okupit ćemo ljevicu jer Komadina je čovjek koji okuplja. I mi ćemo pobijediti - kazao je Ostojić.

Ostojić brani Ostojića: Uvjeren sam da su mu hakirali profil

Komentirao je i nedavni Facebook status svog kolege Ranka Ostojića. Uvjeren je da mu je netko hakirao profil i da će on sve uskoro demantirati.

- To je unutarstranačka stvar koja se ne iznosi van i zato sam siguran da mu je hakiran profil - kazao je Ostojić.

Podsjetimo, Ranko Ostojić prije dva dana na svom Facebooku je objavio:

"Jedinu snagu koja se može oduprijeti onima koji donose mrak u našoj zemlji...SDP razbijaju pudlice koje se nikada nisu borili sa socijal demokraciju...nego samo za svoju guzicu...nisam član Glavnog odbora , ali ne mogu vas ni gledat ni slušat...umjesto da shvatite da vam to što sad radite za kolaboracijsku vladu neće pomoći... provarit će vas kroz crijeva isto kao i cuprijanere....maknuo sam se ...jer ne mogu vjerovati da ste takva bijeda...možda vama ništa ne znači što ja napišem...ali čut ćete ono što jeste zaslužili...Ne sada ...jer neću radit uslugu mračnjacima ....već istinskim SDP-ovcima...sram vas bilo...niste ni salonski...već obični lešinari..."

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 71
VIDEO

VIDEO Svih šest Rafalea sletjeli su na Pleso. Državni vrh okupio se oko aviona: 'Ostvarili san!'
PRATITE NA 24SATA

VIDEO Svih šest Rafalea sletjeli su na Pleso. Državni vrh okupio se oko aviona: 'Ostvarili san!'

Povijesnim preletom od vojne baze kod Bordeauxa u Zagreb stiže prvih šest od ukupno 12 borbenih zrakoplova Rafalea koje je Hrvatska naručila od Francuske

Prva snimka Rafalea i poruka kontroli leta: 'Hrvatsko nebo bit će sigurnije. Stigli smo kući...'
POGLEDAJTE VIDEO

Prva snimka Rafalea i poruka kontroli leta: 'Hrvatsko nebo bit će sigurnije. Stigli smo kući...'

Piloti Hrvatskog ratnog zrakoplovstva s višenamjenskim borbenim avionima Rafale danas 25. travnja 2024. godine oko 12 sati prilikom ulaska u hrvatski zračni prostor stupili su u kontakt s Hrvatskom kontrolom zračne plovidbe. U hrvatski zračni prostor ušli su u području Istarske županije, a poletjeli su s aerodroma u francuskom Bordeauxu nešto prije 11 sati. Prilikom ulaska u hrvatski zračni prostor, piloti Hrvatskog ratnog zrakoplovstva poslali su poruku svim hrvatskim građanima s ovog povijesnog preleta: "Upravo ulazimo u hrvatski zračni prostor koji će od danas biti još sigurniji. Hrvatski Rafale i hrvatski piloti su stigli kući!"
Dvije 'madamice' su u Zagrebu godinama vodile posao. Za sat vremena naplaćivale 159,27 €!
ZARADILE 30 TISUĆA EURA

Dvije 'madamice' su u Zagrebu godinama vodile posao. Za sat vremena naplaćivale 159,27 €!

DETALJI OPTUŽNICE Spolne usluge oglašavale su pod naslovima 'Plava bomba 35 g.', 'Mazna37', 'Vatrena plavuša, grudi 4' i slično. Neki od muškaraca su odlazili kada bi vidjeli da žena ne odgovara opisu iz oglasa