Obavijesti

News

Komentari 310

Petrov: Bilo kakav pritisak na nas bio bi loš za HDZ ili SDP

Petrov: Bilo kakav pritisak na nas bio bi loš za HDZ ili SDP
1

Nema koalicije ni sa SDP-om, niti s HDZ-om. Izaći ćemo pred javnost s našim prijedlogom te otvoriti pregovore o suradnji (ne koaliciji) sa SDP-om i s HDZ-om

VIDEO

Nakon što su se u medijima pojavili razni napisi o tome kome će se MOST prikloniti i dati mu podršku za sastavljanje nove vlade, priopćenjem se oglasio i čelnik MOST-a Božo Petrov.

- Medijski spinovi i pritisci na MOST sve više jačaju, kalkulirajući kojoj ćemo se opciji prikloniti. U više smo navrata naglasili, a to sam potvrdio javnobilježničkom izjavom da nema koalicije niti sa SDP-om, niti sa HDZ-om. Svi su naši zastupnici u tome jedinstveni, a nakon sastanaka i konzultacija koje u Mostu imamo danas i sutra, izaći ćemo pred javnost s našim prijedlogom te otvoriti pregovore o suradnji (nikako koaliciji) i sa SDP-om i s HDZ-om - stoji u priopćenju Petrova.

'Popis reformi u medijima je netočan'

Također, Petrov se dotakao i njihovih reformi koje se spominju u medijima.

- Popisi reformi koji se pojavljuju u medijima kao i medijske spekulacije o navodnim ministarskim mjestima koje smo tražili apsolutno su netočne - piše u priopćenju.

Petrov dodaje da njih fotelje i pozicije ne zanimaju i 'one nisu naš motiv za bavljenje politikom'.

'Nema pritisaka. Bilo kakav pritisak bio bi kontraproduktivan'

- Isto tako, netočne su informacije o navodnim pritiscima kojima sam ja osobno izložen kako bih se priklonio jednoj ili drugoj opciji. U HDZ-u i SDP-u već su jako dobro provjerili i utvrdili s kim imaju posla, tako da znaju da bi im bilo kakav pritisak mogao biti kontraproduktivan - stoji u priopćenju koje potpisuje Božo Petrov.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 310
VIDEO

Pratite kako veliko nevrijeme stiže u Hrvatsku: Za cijelu državu na snazi je meteoalarm
PROMJENA VREMENA NA PUTU

Pratite kako veliko nevrijeme stiže u Hrvatsku: Za cijelu državu na snazi je meteoalarm

Kiša je već zahvatila dijelove Visa, Korčule i Pelješca, kao i dio samog sjevera države. Brojni stanovnici Hrvatske koji Praznik rada provode u prirodi nadaju se kako će ih kiša izbjeći, barem još neko vrijeme...

VIDEO Potres kod Slunja snimila nadzorna kamera: 'Prvo je jako udarilo, a onda se sve treslo...'
4.3 PO RICHTERU

VIDEO Potres kod Slunja snimila nadzorna kamera: 'Prvo je jako udarilo, a onda se sve treslo...'

RAKOVICA - Odmah sam pregledao snimke nadzorne kamere s vikendice u Rakovici. Potres se jasno vidi. Prvo je jako udarilo, a onda se tlo kratko zatreslo. To je udaljeno samo 2 kilometra od epicentra, javio nam je čitatelj koji je poslao snimku potresa magnitude 4.3 po Richteru koji je u srijedu u 5.38 zatresao na granici s BiH, samo 15 kilometara od Slunja.
Evo kad u Hrvatsku stiže kiša: Provjerite stanje po gradovima
VELIKA PROGNOZA

Evo kad u Hrvatsku stiže kiša: Provjerite stanje po gradovima

Promjenljivo oblačno i nestabilno. Uz umjeren razvoj oblaka mjestimice kiša i pljuskovi s grmljavinom osobito poslijepodne i navečer. Ponegdje pljuskovi mogu biti jače izraženi, stoji u prognozi DHMZ-a za srijedu...