• Članak
  • Komentari 83
  • Share 6
  • Tweet1

Petrović Jakovina pohvalila govor Andreja Plenkovića

Nadam se da će Plenković pozvati i svoje kolege iz Europske pučke stranke da glasuju za ukidanje poreznih oaza i ipak podrže inicijativu naziva "No tax haven"

Srijeda, 03. 7. 2013. u 15:29    Piše: Tomislav Krasnec/VLM
Petrović Jakovina pohvalila govor Andreja Plenkovića Patrik Macek/PIXSELL Sandra Petrović Jakovina

SDP-ova zastupnica u Europskom parlamentu Sandra Petrović Jakovina pohvalila je danas jučerašnji istup Andreja Plenkovića u raspravi na plenarnoj sjednici u Strasbourgu, posebno Plenkovićev odgovor Nigelu Farageu koji se ticao britanske porezne oaze Isle of Man, no u istoj je izjavi i "bocnula" svoga kolegu iz HDZ-a opaskom da bi mogao i svojim kolegama iz Europske pučke stranke savjetovati ukidanje poreznih oaza.

- Čestitam gospodinu Plenkoviću na izlaganju i drago mi je, kao članici EP-a iz Hrvatske, da je već dan nakon pristupanja govorio na plenarnoj sjednici. Također mi je drago da je Plenković, iako član Europske pučke stranke, u svojem odgovoru gospodinu Farageu tako snažno i javno osudio pojavu skrivanja novca u porezne oaze, što predstavlja jednu od važnijih inicijativa grupe Socijalista i demokrata u Europskom parlamentu, a kojoj njegova grupacija odbija dati podršku. Nadam se da će gospodin Plenković pozvati i svoje kolege iz Europske pučke stranke da glasuju za ukidanje poreznih oaza i ipak podrže inicijativu socijalista pod nazivom "No tax haven" jer bi to predstavljalo velik iskorak prema pravednom i odgovornom odnosu bogatih i moćnih prema društvu u kojem žive i prema uspostavi socijalne ravnoteže koju je neobuzdani kapitalizam narušio – naglasila je Sandra Petrović Jakovina u pisanom priopćenju. 

Vezani članci:

Pročitajte više vijesti iz rubrike Politika.

Tagovi: sandra petrović jakovina, europski parlament, andrej plenković

Izdvojeni komentari 83 komentara Pogledaj sve komentare
03.07.2013., 16:47

seljak sa sela: kako je pametna u pisanom priopcenju pohvalila govor... ko placa kad bude na trudnickom, stan i sluzbene aute obitelji jakovina i da kako to da nije stavljena slika trbuha do zuba da vide ljudi kako se dodje do stolice u EU parlamentu i tko nam prestavlja hrvatsku mladost?

03.07.2013., 17:17

bezobrazni maharađa: ima 28/29 godina, tu negdje, jel? prisjetite se di ste vi bili u tim godinama i kol'ko ste zarađivali...i najvažnije, s kojom ste strankom spavali

03.07.2013., 16:39

lolaodbola: ...ahaaa vidi sto je pametna...zna pohvaliti govor i skrivat trudnicki stomak vrlo dobro. udala se napumpana, uvatila ministra dala do znanja mladima ili tako ili 1600 kn ili noge u zrak.... Ispred Spanjol i drugih na listi ali do cilja bez obraza... kako je pametna pohvalila je govor... Jedva cekam trudnicko... eto sto je nasoj djeci i zenama uzor... fujjjjj

Ne slažeš se? Komentiraj!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Budite naš čitatelj reporter Obrazac
telefon: 01/24-24-242 e-mail: reporter@24sata.hr Sve priče objavljene u tiskanom izdanju nagrađujemo sa 100 do 1000 kuna. Šaljite i na MMS: 099/224-2424, SMS 662024 (1,24 kn za sve operatere).

Zatvori / Otvori toolbar