Obavijesti

News

Komentari 128

Političko uhljebljenje: Položio samo ispit iz obrane i zaštite

Političko uhljebljenje: Položio samo ispit iz obrane i zaštite
1

Zaposlenici Elektroistre tvrde da su bili šokirani kada je Valter Krizmanić imenovan za direktora te tvrtke jer su svi znali da ima lažnu fakultetsku diplomu iz Sarajeva

VIDEO

Kada smo čuli da je Valter Krizmanić postavljen na mjesto direktora Elektroistre u Puli, svi smo mislili da je to šala. Bila je javna tajna da novopostavljeni direktor ima lažnu diplomu.

Otkrio je to jedan od zaposlenika Elektroistre ne želeći da mu spominjemo ime u strahu zbog odmazde.

- Za sve nas to je bio šok. Ljudi su se pobunili znajući tko je Krizmanić i kakvu diplomu ima - kaže naš sugovornik.

Na poziciju došao dogovorom IDS-a i HNS-a?

Krizmanić je, kao što je prvi objavio 24sata, dokvalificirani monter električnih vodova koji je početkom listopada odlukom Uprave HEP-a s lažnom diplomom diplomiranog inženjera sarajevskog Elektrotehničkog fakulteta postavljen za direktora. Nagađa se da je na tu dužnost došao političkim dogovorom IDS-a i HNS-a.

Naš sugovornik tvrdi da je jedini ispit koji je ikad položio bila obrana i zaštita. Elektroistra je Krizmanića ‘80-tih poslala na doškolovavanje u Postojnu, gdje je bila ispostava Elektrotehničkog fakulteta u Mariboru.

Bavio se peradarstvom i građevinarstvom

- Krizmanić je bio vođa grupe za zračne vodove od 4-5 radnika u Poreču. Tamo je bez ikakvih ambicija radio od 1978. pa sve do 1995. kada je krenuo u privatni biznis da bi se lani opet vratio u HEP. Zezali smo se na njegov račun kako je bio toliko sposoban da je i fakultet preko noći završio - otkriva zaposlenik Elektroistre. 

U razdoblju kad nije radio u HEP-u, Krizmanić je bavio peradarstvom i građevinarstvom, a upućeni tvrde da je i mešetario zemljištem u Istri.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 128
VIDEO

VIDEO Svih šest Rafalea sletjeli su na Pleso. Državni vrh okupio se oko aviona: 'Ostvarili san!'
PRATITE NA 24SATA

VIDEO Svih šest Rafalea sletjeli su na Pleso. Državni vrh okupio se oko aviona: 'Ostvarili san!'

Povijesnim preletom od vojne baze kod Bordeauxa u Zagreb stiže prvih šest od ukupno 12 borbenih zrakoplova Rafalea koje je Hrvatska naručila od Francuske

Prva snimka Rafalea i poruka kontroli leta: 'Hrvatsko nebo bit će sigurnije. Stigli smo kući...'
POGLEDAJTE VIDEO

Prva snimka Rafalea i poruka kontroli leta: 'Hrvatsko nebo bit će sigurnije. Stigli smo kući...'

Piloti Hrvatskog ratnog zrakoplovstva s višenamjenskim borbenim avionima Rafale danas 25. travnja 2024. godine oko 12 sati prilikom ulaska u hrvatski zračni prostor stupili su u kontakt s Hrvatskom kontrolom zračne plovidbe. U hrvatski zračni prostor ušli su u području Istarske županije, a poletjeli su s aerodroma u francuskom Bordeauxu nešto prije 11 sati. Prilikom ulaska u hrvatski zračni prostor, piloti Hrvatskog ratnog zrakoplovstva poslali su poruku svim hrvatskim građanima s ovog povijesnog preleta: "Upravo ulazimo u hrvatski zračni prostor koji će od danas biti još sigurniji. Hrvatski Rafale i hrvatski piloti su stigli kući!"
Dvije 'madamice' su u Zagrebu godinama vodile posao. Za sat vremena naplaćivale 159,27 €!
ZARADILE 30 TISUĆA EURA

Dvije 'madamice' su u Zagrebu godinama vodile posao. Za sat vremena naplaćivale 159,27 €!

DETALJI OPTUŽNICE Spolne usluge oglašavale su pod naslovima 'Plava bomba 35 g.', 'Mazna37', 'Vatrena plavuša, grudi 4' i slično. Neki od muškaraca su odlazili kada bi vidjeli da žena ne odgovara opisu iz oglasa