Obavijesti

News

Komentari 56

'Prgomet bi rušio Karamarka, a Petrova zanima jačanje Mosta'

'Prgomet bi rušio Karamarka, a Petrova zanima jačanje Mosta'
1

Petrova zanima jačanje Mosta koji je njegova primarna opcija, koju on vidi kao novu desnicu, različitu od ove, a koliko je to realno, to ćemo vidjeti - kaže Kolarić

VIDEO

Komunikacijska stručnjakinja Aleksandra Kolarić rekla je kako smatra da će i HDZ i SDP pristati na reforme koje Most od njih traži. 

- Njihove pozicije su jasne - MOST stalno govori da moraju pristati na reforme, a pristat će i jedni i drugi. Da im Most sad kaže da Milanović mora dolaziti na posao u 8 i raditi do 19 sati, bez pauze za ručak u Taču, oni će pristati, a na sve će pristati i Tomislav Karamarko. Obojica su nevjerodostojni i njihova riječ niti potpis ništa ne vrijedi - smatra Kolarić.

Ona za N1 navodi i da HDZ trenutačno Mostu nudi više, ali to nije jamstvo da će treća politička opcija dati potporu Karamarku:

-  U Mostu nije problem s HDZ-om samo to što su njihovi načelnici i gradonačelnici dolazili na vlast nakon pobjeđivanja HDZ-a, već u tome što su različiti ciljevi Petrova i Prgometa. Prgometu je ključni cilj rušenje Karamarka. Što se lidera velikih stranaka tiče, odletjet će onaj koji ne formira vladu, s vremenom možda i onaj drugi, jer obje su stranke s ovakvim vođama opasnost za demokraciju. Petrova zanima jačanje Mosta koji je njegova primarna opcija, koju on vidi kao novu desnicu, različitu od ove, a koliko je to realno, to ćemo vidjeti.

Za Milanovića smatra kako nema namjeru odustati od premijerske pozicije, a o glasinama da bi HDZ Mostu za mandatara mogao ponuditi Andreja Plenkovića kaže:

- Plenković nije nov, ali šuti, ima određenu političku mudrost i jasnu ambiciju. Prgomet nije oprostio što se dogodilo u HDZ-u i ima jaki politički interes da makne Karamarka, a budući da nema tamo puno kadrova, Plenković iskače. Bio je Kosoričnin čovjek i bezbolno je prešao na Karamarkovu stranu. To su sve političari ispod Sanaderove kabanice - Plenković, Milanović, Grabar-Kitarović, sve je to Sanaderova škola. Plenković je najbliža inkarnacija Sanadera, ne mislim tu na kriminalne radnje, nego po komunikaciji, nastupu, retorici... Milanović je razbarušena verzija Sanadera. 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 56
VIDEO

Hrvatima otkrila strašnu istinu o Černobilu, htjeli su je uhititi
FELJTON: ČERNOBILSKE TAJNE

Hrvatima otkrila strašnu istinu o Černobilu, htjeli su je uhititi

PRVI DIO Zagrebački Radio 101 prvi je u Jugoslaviji objavio informaciju o nuklearnoj katastrofi u Černobilu. Znanstvenica Alica Bauman danima je na televiziji obavještavala javnost o posljedicama

'Ovo je most smrti, svi koji su stajali tu jako brzo su umrli...'
FELJTON: ČERNOBIL, 2. DIO

'Ovo je most smrti, svi koji su stajali tu jako brzo su umrli...'

Hrvatski znanstvenik Zdenko Franić posjetio je Černobil i stajao na mjestu s kojeg su stanovnici Pripjata promatrali plamen nakon eksplozije u nuklearnoj elektrani. Svi ti ljudi s mosta završili su u agoniji...
Plenković opleo: 'Milanović i korumpirani SDP vabe DP'
NAKON SJEDNICE VLADE

Plenković opleo: 'Milanović i korumpirani SDP vabe DP'

Šef HDZ-a i tehnički premijer Andrej Plenković drži presicu nakon sjednice vlade. Istaknuo je da je HDZ-ova borba protiv korupcije snažna.