Obavijesti

News

Komentari 365

'Probali su s aferom Barbika, a sada misle doći s aferom Ken'

'Probali su s aferom Barbika, a sada misle doći s aferom Ken'
1

Imam tri hrestomatije koje sam uručio ne samo bivšem srpskom veleposlaniku nego i mnogima drugima, izjavio je predsjednik Josipović, reagirajući na prozivke

VIDEO

Prvo su pokušali s aferom "Barbika", a sad se očito bave aferom "Ken". Da, imam tri hrestomatije koje sam uručio ne samo bivšem srpskom veleposlaniku nego i mnogima drugima, izjavio je predsjednik Ivo Josipović, reagirajući na prozivke HDZ-ova Davorina Mlakara da je bivšem srpskom veleposlaniku Radivoju Cvetićaninu davao dokumente vezane za ratne zločine.

Predsjednik je ironizirao te optužbe jer se Mlakar pozvao na citat iz memoara veleposlanika Cvetićanina u kojem je rekao da mu je Josipović dao uobičajeno debele hrestomatije suđenja i presuda za ratne zločine pa je Josipović rekao što to znači hrestomatija, a to je zbirka književnih ili znanstvenih djela. One koji ga pak prozivaju nazvao je neznalicama.

Tajni dokument koji se može naručiti u svakoj knjižari

Riječ je, kako je rekao Josipović, o tri njegove knjige koje je dao bivšem srpskom veleposlaniku pod naslovom 'Odgovornost za ratni zločin', zatim 'Stalni i međunarodni kazneni sud' te 'Odgovornost za ratni zločin' u engleskom izdanju. Predsjednik je ironično zaključio kako su to ti tajni dokumenti koji se bez problema mogu naručiti u bilo kojoj knjižari, prenosi Večernji list.

- Jasno je što radim ja, a radim na promjenama novog Ustava, u izradi 'Druge Republike', a što radi moja konkurencija i oni koji je podržavaju. Prvo su probali s aferom Barbika, a sad su valjda doći do afere Ken. To je njihov način rada, prvo su to plasirali preko mračnih portala, a onda su tu navodnu aferu prenijeli u Sabor želeći ocrniti izabranog predsjednika, koji je dobio izbore i glasovima njihovih birača, jer sam izabran uz potporu od 60 posto građana - rekao je Josipović.

Pucanj u prazno

Dodao je da će birači prepoznati tko radi, a tko izmišlja 'barbike' i 'kenove' te da on nakon ovog pucnja u prazno ne očekuje ništa nego će se vratiti svom poslu i obavezama, a 'ovi drugi neka pričaju o barbikama i kenovima jer je to njihov krajnji domet'.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 365
VIDEO

VIDEO Svih šest Rafalea sletjeli su na Pleso. Državni vrh okupio se oko aviona: 'Ostvarili san!'
PRATITE NA 24SATA

VIDEO Svih šest Rafalea sletjeli su na Pleso. Državni vrh okupio se oko aviona: 'Ostvarili san!'

Povijesnim preletom od vojne baze kod Bordeauxa u Zagreb stiže prvih šest od ukupno 12 borbenih zrakoplova Rafalea koje je Hrvatska naručila od Francuske

Prva snimka Rafalea i poruka kontroli leta: 'Hrvatsko nebo bit će sigurnije. Stigli smo kući...'
POGLEDAJTE VIDEO

Prva snimka Rafalea i poruka kontroli leta: 'Hrvatsko nebo bit će sigurnije. Stigli smo kući...'

Piloti Hrvatskog ratnog zrakoplovstva s višenamjenskim borbenim avionima Rafale danas 25. travnja 2024. godine oko 12 sati prilikom ulaska u hrvatski zračni prostor stupili su u kontakt s Hrvatskom kontrolom zračne plovidbe. U hrvatski zračni prostor ušli su u području Istarske županije, a poletjeli su s aerodroma u francuskom Bordeauxu nešto prije 11 sati. Prilikom ulaska u hrvatski zračni prostor, piloti Hrvatskog ratnog zrakoplovstva poslali su poruku svim hrvatskim građanima s ovog povijesnog preleta: "Upravo ulazimo u hrvatski zračni prostor koji će od danas biti još sigurniji. Hrvatski Rafale i hrvatski piloti su stigli kući!"
Dvije 'madamice' su u Zagrebu godinama vodile posao. Za sat vremena naplaćivale 159,27 €!
ZARADILE 30 TISUĆA EURA

Dvije 'madamice' su u Zagrebu godinama vodile posao. Za sat vremena naplaćivale 159,27 €!

DETALJI OPTUŽNICE Spolne usluge oglašavale su pod naslovima 'Plava bomba 35 g.', 'Mazna37', 'Vatrena plavuša, grudi 4' i slično. Neki od muškaraca su odlazili kada bi vidjeli da žena ne odgovara opisu iz oglasa