Obavijesti

Kolumne

Komentari 57

RH potpisala sporazum s EU, svaki Hrvat dobio po 100.000 €

RH potpisala sporazum s EU, svaki Hrvat dobio po 100.000 €
1

Hrvatske stranke negirale su teške droge u stožerima za izborne noći. Ne drogiraju se mesom, ribom, kruhom i ostalom drogom od koje su jedva odvikli hrvatski narod

VIDEO

Godina je 3011.  Zemlju su od početka 21. stoljeća posjetili izvanzemaljci, svijest ljudske vrste promijenila se. Afrika nije gladna, ratova nema. Pustinja Gobi postala je nova Amazona. Elvis se vratio, novac ne postoji, ekonomija je sasvim drugačija. U RH sve je ostalo isto. Političari su se klonirali kao živi spomenik generaciji koja je RH uvela u EU, a nakon čega se EU raspala. Završili su najnoviji izbori.  

Zvjezdani nadnevak 4. prosinca - Reporteri 24sata analizirali su na čemu su razne stranke bile u izbornoj noći uoči objave rezultata. Skandalozno, pronađeni su elementi kruha, mesa, luka, senfa, ribe te ostalih teških droga. Inače, sve dosadašnje hrvatske vlade svojski su se trudile da hrvatski narod skinu s tih teških droga koje, osim što su bile vrlo skupe, izazivale su teške bolesti, poput visokog kolesterola, začepljenja arterija te veliku stopu smrtnosti. Iz svih stranaka čije su prostorije analizirali hrabri novinari stigao je oštar demantij kojeg prenosimo u cijelosti.
- Odlučno odbacujemo zlonamjerne teze da su u prostorijama stranaka pronađeni tragovi za koje novinari pakosno tvrde da su pronašli. Odavno je poznato da su pripadnici svih stranaka u Hrvata ovisni samo o vlasti - stoji u priopćenju.

Zvjezdani nadnevak 5. prosinca - Saborski zastupnik Damir Kajin, zvani Brzi oštro je prosvjedovao protiv hrvatske policije koja ga je zaustavila na istarskoj cesti kojom je vozio svoj automobil.
-  Uopće nisam vozio brzo već se pripremao da sustignem Higgsov bozon. HDZ-ova policija, koja uopće nije istrijanska, namjerno me iz čiste zlobe zaustavila na dan početka izborne kampanje te su mi ekspresno naplatili 3000 rupija kazne i odmah su mi oduzeli vozačku. To je zavjera HDZ-ove policije protiv slobodoumnih ideja nas koji mislimo drugačije, i kojima se ukazuje Higgsov bozon, koji me jednostavno provocira da ga prestignem - rekao je zastupnik Damir zvani Brzi koji je potom otišao pojesti tri piva, jer je davno izjavio da je pivo hrana, te je usput oteo tiskovine iz kioska, jer Brzi kao saborski zastupnik ne mora plaćati novine. 

Zvjezdani nadnevak 7. prosinca - Novi potpredsjednik vlade Radimir Č. pobjesnio je na pitanje je li s mandatarom nove vlade Zoranom M. govorio o raspodjeli trosjeda državnih tvrtki. Jednog je novinara napao džako-zuki udarcem u pleksus, drugog mai-gerijem u abdomen, a novinarki je maestralno plasirao low kick u koljeno. Nakon toga, skočio je četiri metra u zrak, napravio dvostruki salto te mirno i dostojanstveno pošamarao novinare i posložio ih na pod jer su ga to pitali. Nakon toga ispustio je pobjednički krik oslobađana energije poznatiji u borilačkim sportovima kao kjaji.   

 Zvjezdani nadnevak 9. prosinca - Hrvatska je svečano potpisala pristupanje Europskoj uniji. Potpise su u uime Republike Hrvatske potpisali hrvatski predsjednik i predsjednica vlade u odlasku zvana Mandarina vlada. Svaki je Hrvat zbog toga  dobio po 100.000 eura, besplatne vile, besplatne poslovne prostore za poticanje malog i srednjeg poduzetništva, posao plaćen najmanje 1000 eura po satu, vikendicu, dva automobila. Ali to nije sve, dobili su paket anatomskih jastuka, set noževa od nehrđajućeg čelika, steznik za koljeno, te čarobnu krpu. 
A onda je svizac zamotao čokoladu. 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Vidi sve članke ovog autora
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 57
VIDEO

Prošla baba s kolačima: Kako su 'možemovci' širom otvorili vrata izborne pobjede HDZ-u
KLAUŠKI O PROMAŠAJU LJEVICE

Prošla baba s kolačima: Kako su 'možemovci' širom otvorili vrata izborne pobjede HDZ-u

Plus+ NOVI EXPRESS Sada Benčić staje na čelo pokreta za spas Hrvatske od HDZ-a, skupljajući ostatke ostataka oporbe s idejom da se nekako sklepa oporbena većina i formira Vlada mimo HDZ-a. Premalo i prekasno

Kukavička šutnja: Zašto biskupi ne kažu DP-u da im program nema veze s kršćanstvom?
KOLUMNA DADE MILASA

Kukavička šutnja: Zašto biskupi ne kažu DP-u da im program nema veze s kršćanstvom?

Plus+ NOVI EXPRESS Trebali bi nedvosmisleno reći da Domovinski pokret nema nikakve veze s kršćanstvom i da je njihov program apsolutna suprotnost evanđelju i socijalnom nauku Crkve, piše Dalibor Milas
Od ovisnika do zvijezde: Evo tko je Grše, slušaju ga brojni Hrvati
GRGO ŠIPEK

Od ovisnika do zvijezde: Evo tko je Grše, slušaju ga brojni Hrvati

Glazba je triljskom reperu, kako je znao reći, spasila život. Krajem srednje škole s prijateljem je osnovao grupu III. Čin