Obavijesti

News

Komentari 731

"S ovakvim radom političara Hrvatska nema budućnost..."

"S ovakvim radom političara Hrvatska nema budućnost..."
5

Franko Vidović je pozvao Đuru Glogoškog da da prijedlog zakona o braniteljima na što je Glogoški odgovorio da sa stručnjacima rade na novom Ustavnom zakonu

VIDEO

Ne rušimo Vladu, s ovakvim radom političara Hrvatska nema nikakvu budućnost, rekao je Đuro Glogoški u emisiji Otvoreno na HRT-u u kojoj se raspravljalo kada i kako će završiti prosvjed branitelja u Savskoj 66. 

Zoran Erceg, hrvatski ratni vojni invalid koji se javno usprotivio prosvjedu u Savskoj, naglasio je da ne zamjera prosvjednicima

Erceg: Branitelji bi trebali poštivati ustavno-pravni poredak

- Svatko ima pravo na prosvjed, ali smeta me što taj prosvjed nije legalan. Molim da branitelji učine taj mali korak, ispune papir i zatraže dozvolu, jer ako je ministar policije izjavio da njih tolerira, moraju i oni poštivati formu. Branitelji su se borili za ustavno-pravni poredak Hrvatske pa bi ga trebali i poštivati - kazao je Erceg.

Screenshot/HRT

Franko Vidović, saborski zastupnik SDP- a smatra da nema rata između Pantovčaka i Banskih dvora, no misli da je pogrešno to što predsjednica na sastanak s braniteljima na Pantovčaku nije pozvala i ministra branitelja. 

Screenshot/HRT

- Pozdravljam inicijative koje će dovesti do rješenje situacije, ali ipak je ministar branitelja taj koji provodi određene stvari u djelo - rekao je Vidović.

Dujmović: Vlada vodi narod u propast

Novinaru Tihomiru Dujmoviću smeta što se večeras, po njegovom mišljenju, ne razgovara o osnovnoj temi, točnije o tome što 'Vlada vodi narod u propast'. 

Screenshot/HRT

- Sve se pretvara u demagogiju, a problemi ostaju. Problem između branitelja i ministarstva došao je s ćiriličnim pločama. Vlada je rušila osnovne postulate, vukovarski silovatelji se šeću i dalje po tom gradu. To je demagogija, moramo govoriti o pravim temama - rekao je Dujmović u Otvorenom.

Vukšić: Da li svaka lijeva vlada smeta braniteljima?

Nezavisni zastupnik Branko Vukšić objasnio je svoje nedavno sudjelovanje u koloni protuprosvjednika gdje je, između ostalog, doživio i puno uvreda. 

Screenshot/HRT

- Došao sam zbog toga što se ne slažem s onim što se poručuje iz šatora. Nisam išao protiv branitelja, naprosto postoje i branitelji koji drukčije misleU 2001. godini branitelji su počeli gaziti postulate i to se sada opet zbiva. Ima li slučajnosti ili je to namjera? Da li svaka lijeva vlada smeta braniteljima - upitao je Vukšić.

Vidović Glogoškom: Pa predajte prijedlog zakona o braniteljima

Franko Vidović je pozvao Glogoškog da da prijedlog zakona o braniteljima na što je Glogoški odgovorio da sa stručnjacima rade na novom Ustavnom zakonu.

Erceg pozvao na presicu branitelja koji ne prosvjeduju

Na kraju emisije Zoran Erceg je pozvao sve u petak na skup branitelja koji su za poštivanje ustavno-pravnog poretka da dođu u hotel Holiday Inn u 11 sati. Poziv je upućen i predsjednici Kolindi Grabar Kitarović i ministru Predragu Matiću.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 731
VIDEO

Hrvatima otkrila strašnu istinu o Černobilu, htjeli su je uhititi
FELJTON: ČERNOBILSKE TAJNE

Hrvatima otkrila strašnu istinu o Černobilu, htjeli su je uhititi

PRVI DIO Zagrebački Radio 101 prvi je u Jugoslaviji objavio informaciju o nuklearnoj katastrofi u Černobilu. Znanstvenica Alica Bauman danima je na televiziji obavještavala javnost o posljedicama

'Ovo je most smrti, svi koji su stajali tu jako brzo su umrli...'
FELJTON: ČERNOBIL, 2. DIO

'Ovo je most smrti, svi koji su stajali tu jako brzo su umrli...'

Hrvatski znanstvenik Zdenko Franić posjetio je Černobil i stajao na mjestu s kojeg su stanovnici Pripjata promatrali plamen nakon eksplozije u nuklearnoj elektrani. Svi ti ljudi s mosta završili su u agoniji...
Plenković opleo: 'Milanović i korumpirani SDP vabe DP'
NAKON SJEDNICE VLADE

Plenković opleo: 'Milanović i korumpirani SDP vabe DP'

Šef HDZ-a i tehnički premijer Andrej Plenković drži presicu nakon sjednice vlade. Istaknuo je da je HDZ-ova borba protiv korupcije snažna.