Obavijesti

News

Komentari 258

Slavio uz vino: Za rođendan su mu rekli da Most želi koaliciju

Slavio uz vino: Za rođendan su mu rekli da Most želi koaliciju
1

Kad Zoki tulumari: Na fešti za Milanovićev 49. rođendan u privatnoj vili u Mravincima kraj Splita bili su političari, poduzetnici, a pojavili su se i neki HDZ-ovci

VIDEO

Ante Kotromanović, ministar obrane i nositelj desete izborne jedinice, u petak navečer ugodno je iznenadio šefa Zorana Milanovića. Nakon skupa u Splitu okupio je društvo iz vrha stranke na fešti. Napravio je slavlje za Zokijev rođendan.

U privatnoj vili u Mravincima kraj Splita svi su čekali Milanovića kako bi proslavili njegov 49. rođendan. Milanović nije znao da će ga tamo dočekati netom “sklepani” bend od pjevača i harmonikaša, poveće društvo branitelja i splitskih poduzetnika te se, kažu nam svjedoci s večere, ugodno iznenadio, a osmijeh nije skidao s lica cijelu večer.

Od SDP-ovaca na večeri su bili Ranko Ostojić, Branko Grčić i Ivo Baldasar, kao i neki lokalni HDZ-ovci koji su se tamo navodno slučajno našli.

- U jednom trenutku Ante i Ranko dignuli su čaše u zrak i nazdravili Zoranu, čemu smo se i mi svi ostali pridružili, a taj nazovimo bend zapjevao je ‘Sretan rođendan’. Bilo je lijepo, a Zoran je bio sretan - rekao je jedan gost s večere.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Društvo je šefu SDP-a poželjelo da iduće četiri godine vodi vladu, a Milanović je popio čašu bijelog vina. Iako nije dobio nikakav poklon, naš izvor kaže da mu je vjerojatno najbolji poklon za rođendan došao u vidu poruke. Tu noć, naime, saznao je da je jedan od njegovih najbliskijih suradnika razgovarao s jednim od čelnika Most-a i da postoji mogućnost koaliranja s tom strankom nakon izbora. 

Navodno su mu splitski poduzetnici koji su bili na večeri ponudili donacije za kampanju, ali Milanović ih je odbio rekavši kako je SDP dignuo kredit i da nikome ne želi biti dužan, odnosno da ne želi ovisiti ni o kome. Milanović je s Brankom Grčićem napustio tulum iznenađenja oko 23 sata, dok su se ostali nastavili zabavljati. On se, kaže naš izvor, neprimjetno izgubio jer je idući dan trebao ići za Šibenik, a već je i bio umoran. 

Toga dana u Splitu je na Rivi oštro napao svojeg glavnog oponenta Tomislava Karamarka, kojega je nazvao glavnim crnokošuljašem.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 258
VIDEO

Uhitili muškarce koji su tvrdili da je Danka kod njih; Na imanju su pronašli podzemne kanale
TRAŽE MALENU DANKU (2)

Uhitili muškarce koji su tvrdili da je Danka kod njih; Na imanju su pronašli podzemne kanale

Danka Ilić (2) nestala je u utorak oko 13 sati u prigradskom naselju Banjsko polje kod srpskog grada Bora. Djevojčicu traži stotine ljudi, od volontera, policije, Gorske službe spašavanja, helikoptera...

Susjedi nestale curice: 'Što je obitelj radila ovdje?! Pa nisu bili godinama tu. Sve je zapušteno'
MAJCI VJEŠTAČE MOBITEL

Susjedi nestale curice: 'Što je obitelj radila ovdje?! Pa nisu bili godinama tu. Sve je zapušteno'

Mještani kažu kako obitelj Ilić godinama nisu viđali u susjedstvu. Kažu kako u toj vikendici već godinama nikoga nema, objekt je zapušten pa susjedima nije najjasnije zašto je obitelj sa sobom tamo povela djecu
Roditelji djevojčice su ponovno u policijskoj postaji! Na mjesto potrage stigao i bager, kopaju
ZBOG NOVIH SAZNANJA?

Roditelji djevojčice su ponovno u policijskoj postaji! Na mjesto potrage stigao i bager, kopaju

Nekoliko pripadnika policije iskopava prostor ispred štaglja gdje je djevojčica Danka Ilić nestala prije dva dana. Pretražuje se teren kako bi se pronašao bilo kakav trag