Obavijesti

News

Komentari 200

Milas: Mi nismo razgovarali o referedumu, to ćemo kasnije

Milas: Mi nismo razgovarali o referedumu, to ćemo kasnije
2

Iljkić, Josić i Živković iz Stožera za obranu Vukovara proveli su više od tri sata u prostorijama Kluba HDZ-a. Sumnja se da su razgovarali o referendumu o ćirilici

VIDEO

Došli su mi prijatelji, suborci, sutra je sastanak u Hrvatskoj bratskoj zajednici. Malo smo porazgovarali o tome. Vidjet ćete sutra. Ne, nismo razgovarali o referendumu. O referendumu ćemo kasnije, ali to je njihovo - rekao je Milas kad je nakon tri i pol sata završio razgovor s trojkom iz Stožera. 

Na pitanje zašto je onda Šeks govorio o referendumu, što su novinari čuli dok su stajali ispred Kluba, Iljkić je rekao: ''Ima čovjek pravo govoriti o čemu hoće''.

- Ma, on nas je pitao govorimo li o referendumu. A zaista nismo govorili o tome - rekao je Milas. 

Iako su rekli da Šeks s njima nije razgovarao i da u se samo pozdravili, nekoliko sekunda nakon njih prostorije Kluba napustio je upravo Šeks. Na pitanje kako će glasiti referendumsko pitanje, zbunio se i pitao o kojem se referendumskom pitanju radi. Rekao je da nisu razgovarali o referendumu. 

- Pa više ne možemo ni razgovarati. Mi smo prijatelji i predugo se znamo - poručili su i Josić i Milas, a Šeks je dodao:'' I ja sam Vukovarac, što hoćete''.

Stožer u Klubu HDZ-a: Nismo tu zbog ćirilice, već privatno!

Nešto prije 13 sati u zgradu Sabora ušli su Vlado Iljkić, Tomislav Josić i Marijan Živković iz Stožera za obranu hrvatskog Vukovara. Koga su došli posjetiti isprva je bilo obavijeno velom tajni. Iako su u Klubu zastupnika HDZ-a isprva rekli kako ne znaju ništa o sastanku sa Stožerom, u jednom je trenutku Iz prostorija Kluba izašao Iljkić. 

- Privatno smo ovdje. Došli smo kod zastupnika Zvonka Milasa. On ima braniteljsku udrugu, a sutra je sastanak braniteljskih udruga - rekao je Iljkić te opovrgnuo da sastanak u Saboru ima ikakve veze s ćirilicom u Vukovaru. U Klub zastupnika uskoro su ušli Vladimir Šeks i Davorin Mlakar. Nekoliko puta je ušao i izašao Gordan Jandroković.

- Gospoda iz Stožera su unutra i razgovaraju s gospodinom Milasom. Pa valjda nas mogu posjetiti - rekao je Gordan Jandroković izlazeći iz prostorija Kluba. 

Pupovca potez Stožera ne čudi

Milorad Pupovac rekao je kako ga ne čudi da se Stožer o raspisivanju referenduma o ćirilici došao konzultirati s HDZ-ovcima.

- Odustali su od svih politika po kojima su europska i demokratska stranka - rekao je Pupovac i dodao kako postoji sinergija između stožera i HDZ-a, vidljiva i nevidljiva. 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 200
VIDEO

Hrvatima otkrila strašnu istinu o Černobilu, htjeli su je uhititi
FELJTON: ČERNOBILSKE TAJNE

Hrvatima otkrila strašnu istinu o Černobilu, htjeli su je uhititi

PRVI DIO Zagrebački Radio 101 prvi je u Jugoslaviji objavio informaciju o nuklearnoj katastrofi u Černobilu. Znanstvenica Alica Bauman danima je na televiziji obavještavala javnost o posljedicama

'Ovo je most smrti, svi koji su stajali tu jako brzo su umrli...'
FELJTON: ČERNOBIL, 2. DIO

'Ovo je most smrti, svi koji su stajali tu jako brzo su umrli...'

Hrvatski znanstvenik Zdenko Franić posjetio je Černobil i stajao na mjestu s kojeg su stanovnici Pripjata promatrali plamen nakon eksplozije u nuklearnoj elektrani. Svi ti ljudi s mosta završili su u agoniji...
Plenković opleo: 'Milanović i korumpirani SDP vabe DP'
NAKON SJEDNICE VLADE

Plenković opleo: 'Milanović i korumpirani SDP vabe DP'

Šef HDZ-a i tehnički premijer Andrej Plenković drži presicu nakon sjednice vlade. Istaknuo je da je HDZ-ova borba protiv korupcije snažna.