Obavijesti

News

Komentari 399

Trudnu suprugu Ivana Tepeša je u županiji zaposlio HSS?

Trudnu suprugu Ivana Tepeša je u županiji zaposlio  HSS?
1

Supruga je planirala odraditi do ožujka, ali je zbog visoke trudnoće uzela porodiljni već u veljači. Ne mogu vjerovati da se tako pokušava insinuirati, kazao je Tepeš

VIDEO

Supruga potpredsjednika Sabora Ivana Tepeša (HSP-AS) dobila je posao u Zagrebačkoj županiji koji kontrolira koalicijski partner HSS, ali je odmah uzela bolovanje zbog rizične trudnoće.

Iz Zagrebačke županije smo dobili takvu informaciju, a naš izvor sugerira da se vjerojatno radi o političkom zapošljavanju supruge Višnje kojim je župan Stjepan Kožić (HSS) pomogao čelniku stranke koalicijskog partnera.

Međutim, Ivan Tepeš je zgrožen takvim optužbama. On je i u imovinskoj kartici naveo da mu supruga radi od kolovoza 2014. godine u Zagrebačkoj županiji.

- Bila je zaposlena na određeno. U listopadu je bio natječaj na kojem je ona prošla, međutim sav izbor se otegao jer su morali proći svi žalbeni rokovi. Na neodređeno vrijeme je zaposlena u siječnju. Supruga je planirala odraditi do 1. ožujka, ali je zbog visokog stupnja trudnoće uzela porodiljni već u veljači. Ne mogu vjerovati da se tako pokušava insinuirati. Pa zar netko ne može biti trudan? - kaže nam Tepeš. 

Supruga Višnja bi trebala roditi sinčića u drugoj polovici ožujka.

Ivan i Višnja su se vjenčali sredinom listopada. On nam je potvrdio da je sa srednjom stručnom spremom radila kao tajnica u Uredu Zagrebačke županije u Velikoj Gorici i na to mjesto je zaposlena na neodređeno vrijeme. U imovinskoj kartici je naveo da mu je supruga primala mjesečnu plaću u Zagrebačkoj županiji od 5.188 kuna neto. 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 399
VIDEO

Ubojstvo na Črnomercu! Sin ubio majku, policija ga privela
24SATA NA MJESTU DOGAĐAJA

Ubojstvo na Črnomercu! Sin ubio majku, policija ga privela

Osumnjičeni muškarac je priveden. U tijeku je očevid i kriminalističko istraživanje, objavila je policija.

Muškarac ubio majku, drugi oca, treći izbo poznanika, pustio da danima umire u mukama...
UBOJSTVO ZA UBOJSTVOM NA ČRNOMERCU

Muškarac ubio majku, drugi oca, treći izbo poznanika, pustio da danima umire u mukama...

U samo tri mjeseca, dogodilo se više stravičnih incidenata na zagrebačkom Črnomercu. U najnovijem od njih, u subotu ujutro, sin je izbo majku (68)
Pomlatili se nasred ceste zbog sukoba u prometu: 'Uđi u auto, polomit ću ga, majke mi mile!'
SNIMKA IZ SPLITA

Pomlatili se nasred ceste zbog sukoba u prometu: 'Uđi u auto, polomit ću ga, majke mi mile!'

SPLIT- U Splitu je zbog nesuglasica u prometu u petak ujutro došlo do vrijađanja i psovanja, a potom i naguravanja i sukoba. Prema snimci portala Dalmacija Danas, u tučnjavi je sudjelovalo pet ljudi. - Uđi u auto, polomit ću ga, majke mi mile! - govori muškarac na snimci. - Pusti ga, vidiš da je kreten - čuje se žena. Policijski službenici su četvero ljudi doveli u postaju, protiv svih idu prijave...