Obavijesti

News

Komentari 233

Majka mladića: Nije on prijetio Kosor, to je prepisao s foruma

Majka mladića: Nije on prijetio Kosor, to je prepisao s foruma
3

Uhićen u Zagorju: Krapinsko-zagorska policija uhitila je u petak mladića (18), nakon što su utvrdili da je upravo on premijerki Jadranki Kosor poslao prijeteći e-mail

VIDEO

Uhićen je, policija mu je pretražila stan i oduzela računalo. Sve je to u petak "snašlo" Tina V. (18) koji je pomislio kako bi bilo baš pametno da zaprijeti premijerki Jadranki Kosor. Krunoslav Borovec, glasnogovornik MUP-a, potvrdio nam je da su policajci Krapinsko-zagorske policijske uprave uhitili muškarca. 

Neslužbeno doznajemo da je Tin premijerkinu e-mail adresu našao na internetskim stranicama Vlade. Mailom je Jadranki Kosor zaprijetio smrću napisavši kako zna sve o njoj. Nakon informativnog razgovora mladić je pušten u subotu kući uz prijavu. Osim računala uzeli su mu i dva USB-a na kojima je imao snimljene omiljene serije. Računalo je policija pomno pregledala, a s mladićem je razgovor obavila i pravobraniteljica za mladež.

Premijerka prijetnju nije htjela komentirati. Njen glasnogovornik Mladen Pavić na pitanje je li je prijetnja prepala samo nam je rekao da nikome nije ugodno ako mu netko prijeti.

Nedavno je netko i saborskom zastupniku Dragutinu Lesaru iz stranke Hrvatski laburisti poslao prijeteće pismo u Sabor. Lesaru je prijetio likvidacijom.

Majka mladića: Nije on tip koji ruši Vladu i prijeti premijerki

Majka uhićenog mladića kazala je kako im je policija u petak oko 19.20 upala u stan i rekla da im odvode sina u policijsku postaju u Zabok jer je prijetio premijerki. U prijetećoj poruci je između ostalog pisalo: "Znam sve o tebi. Bolje ti je da sama daš ostavku ili ću se ja za to pobrinuti..." 

Roditelji su bili u šoku jer nisu znali o čemu se radi, a Tin im je samo uspio reći da nije on smislio tu poruku već da ju je kopirao s jednog forma, piše Večernji list. Mladić je poruku poslao s očevog e-maila.

- Rekao je da nije mislio da je to prava adresa Jadranke Kosor i ja mu vjerujem - kazala je majka Ljerka V. i dodala da ne zna kako je došao do adrese. Branila je sina rekavši da je normalan dječak, vrlo dobar učenik turističke škole koji nikada nije bio problematičan. Slobodno vrijeme provodio je, kao i većina mladih, na Facebooku.

- Dečko je pisao maturalnu radnju na računalu, a oni su ga pregledali kao da u njemu čuva teorije urote za rušenje države - rekla je majka za Večernji list.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 233
VIDEO

Hrvatima otkrila strašnu istinu o Černobilu, htjeli su je uhititi
FELJTON: ČERNOBILSKE TAJNE

Hrvatima otkrila strašnu istinu o Černobilu, htjeli su je uhititi

PRVI DIO Zagrebački Radio 101 prvi je u Jugoslaviji objavio informaciju o nuklearnoj katastrofi u Černobilu. Znanstvenica Alica Bauman danima je na televiziji obavještavala javnost o posljedicama

'Ovo je most smrti, svi koji su stajali tu jako brzo su umrli...'
FELJTON: ČERNOBIL, 2. DIO

'Ovo je most smrti, svi koji su stajali tu jako brzo su umrli...'

Hrvatski znanstvenik Zdenko Franić posjetio je Černobil i stajao na mjestu s kojeg su stanovnici Pripjata promatrali plamen nakon eksplozije u nuklearnoj elektrani. Svi ti ljudi s mosta završili su u agoniji...
Plenković opleo: 'Milanović i korumpirani SDP vabe DP'
NAKON SJEDNICE VLADE

Plenković opleo: 'Milanović i korumpirani SDP vabe DP'

Šef HDZ-a i tehnički premijer Andrej Plenković drži presicu nakon sjednice vlade. Istaknuo je da je HDZ-ova borba protiv korupcije snažna.