Obavijesti

News

Komentari 788

Utrka za Pantovčak: Birališta su otvorena, tko će pobijediti?

Utrka za Pantovčak:  Birališta su otvorena, tko će pobijediti?
17

HRVATSKA BIRA PREDSJEDNIKA: Najkasnije do 20 sati na stranicama DIP-a vidjet će se prvi unosi, a izborni rezultati će se osvježavati svakih pet minuta

VIDEO

Hrvatska danas bira predsjednika . Birališta su otvorena u 7 sati ujutro, a građani će moći glasovati sve do 19 sati navečer.

Iz Državnog izbornog povjerenstva doznaje se kako je zbog snježnog nevremena jutros kasnilo otvaranje 6 ili 7 birališta u cijeloj zemlji. Podatke još prikupljaju, no radi se uglavnom o biralištima u zadarskom i splitskom zaleđu te jednom u Matuljima kod Rijeke gdje je srušeno drvo blokiralo cestu.

Kao što je poznato, na glasačkim listićima građani imaju četiri imena, Ivu Josipovića, dosadašnjeg predsjednika, Kolindu Grabar Kitarović,  Milana Kujundžića te Ivana Vilibora Sinčića.

Njihova službena kampanja je trajala 18 dana, tijekom koje je održano pet sučeljavanja. Tri na televiziji, jedno na Hrvatskom radiju, te jedno Media Servisa.

Pokretanje videa...

24sata VIDEO

Nedavnim promjenama Zakona, izborna šutnja i za predsjedničke izbore završava u 19 sati u nedjelju , pa se neće morati čekati ponoć za objavu izbornih rezultata.

Najkasnije do 20 sati na stranicama DIP-a vidjet će se prvi unosi , a rezultati će se osvježavati svakih pet minuta.

U nedjelju kasno navečer moglo bi već biti poznato ima li hrvatska predsjednika ili će se, ako je suditi prema dosadašnjim anketama, ići u drugi krug koji će biti 11. siječnja.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 788
VIDEO

Hrvatima otkrila strašnu istinu o Černobilu, htjeli su je uhititi
FELJTON: ČERNOBILSKE TAJNE

Hrvatima otkrila strašnu istinu o Černobilu, htjeli su je uhititi

PRVI DIO Zagrebački Radio 101 prvi je u Jugoslaviji objavio informaciju o nuklearnoj katastrofi u Černobilu. Znanstvenica Alica Bauman danima je na televiziji obavještavala javnost o posljedicama

'Ovo je most smrti, svi koji su stajali tu jako brzo su umrli...'
FELJTON: ČERNOBIL, 2. DIO

'Ovo je most smrti, svi koji su stajali tu jako brzo su umrli...'

Hrvatski znanstvenik Zdenko Franić posjetio je Černobil i stajao na mjestu s kojeg su stanovnici Pripjata promatrali plamen nakon eksplozije u nuklearnoj elektrani. Svi ti ljudi s mosta završili su u agoniji...
Plenković opleo: 'Milanović i korumpirani SDP vabe DP'
NAKON SJEDNICE VLADE

Plenković opleo: 'Milanović i korumpirani SDP vabe DP'

Šef HDZ-a i tehnički premijer Andrej Plenković drži presicu nakon sjednice vlade. Istaknuo je da je HDZ-ova borba protiv korupcije snažna.