• Članak
  • Komentari 88
  • Lokacija
  • Share 34
  • Tweet

Vekić će sa Srbovim HSP-om koalirati u 4. izbornoj jedinici

Ivan Vekić će biti među nositeljima liste. Tako je Hrvatska straža, praktički, prva reagirala na HSP-ov poziv za "okupljanje desnice uoči parlamentarnih izbora"

Nedjelja, 16. 10. 2011. u 12:41    Piše: Željko Garmaz
Vekić će sa Srbovim HSP-om koalirati u 4. izbornoj jedinici Davor Javorović/PIXSELL Vekić će biti jedan od nositelja liste

Hrvatska straža, nedavno osnovana stranka kojoj je na čelu ratni ministar unutarnjih poslova Ivan Vekić, koalirat će s Hrvatskom strankom prava u IV. izbornoj jedinici, a Ivan Vekić će biti među nositeljima liste. Tako je Hrvatska straža, praktički, prva reagirala na HSP-ov poziv za "okupljanje desnice uoči parlamentarnih izbora".

- Vrijeme je da se ujedinimo te pozivam sve radikalne Hrvate da nam se priključe. Ovo je poziv i HDZ-u, mojoj bivšoj stranci iz koje su me dva puta isključivali samo da bi tamo Vladimir Šeks mogao govoriti da je on jedini utemeljitelj HDZ-a, kaže Ivan Vekić.

Daniel Srb, predsjednik HSP-a, najavio je da će se HSP-u uskoro pridružiti još nekolicina utemeljitelja HDZ-a. 

- Ovo je hrvatski treći put! Zabrinuti smo za smjer kojim Hrvatska ide. Različite igmanske inicijative zapravo u svom programu skriveno pokazuju želju za formiranjem nove jugoslavenske tvorevine. No, nas čekaju i druge opasnosti, poput činjenice da Hrvatska nekritično ide prema EU i da postoji opasnost da Hrvatsku u tom procesu za zelenim stolom izgubimo, kaže Daniel Srb. 

Pročitajte više vijesti iz rubrike Politika.

Tagovi: koalicija, izbori 2011., ivan vekić, danijel srb

Izdvojeni komentari 88 komentara Pogledaj sve komentare
16.10.2011., 15:22

milos: Suda za ratne zloćine neće te spasiti ni sto zastupnićkih mandata i imuniteta ! UBICA !!!!!!!

16.10.2011., 14:06

čika Veljo: Hahaha,smijesno......Sta hoce ovaj vekic ? Pa on je blizi mirogoju nego saboru.....

16.10.2011., 13:39

starstar: kad cujem ovakva imena - Hrvatska "straza" - pozli mi...Dobro, od koga ti to nas cuvas???? Zamislite u Engleskoj naziv stranke "British Watch" ili u Njemackoj "Die Deutsche Wache"???...Nemoguce, naravno, jer je to Europa. Sami zvuk i boja tog imena sve mi govori o sitnim mozgovima koji se tu kriju...Dok god ovakvi majstori lobotomije Hrvata imaju platformu u medijima, dotle ce hrvatski narod biti slijep za napredak i dobrostanje..... prikaži sve

Ne slažeš se? Komentiraj!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Budite naš čitatelj reporter Obrazac
telefon: 01/24-24-242 e-mail: reporter@24sata.hr Sve priče objavljene u tiskanom izdanju nagrađujemo sa 100 do 1000 kuna. Šaljite i na MMS: 099/224-2424, SMS 662024 (1,24 kn za sve operatere).

Zatvori / Otvori toolbar