Obavijesti

News

Komentari 388

Vilibor: Ja sam matematički um, oduvijek sam bio introvert

Vilibor: Ja sam matematički um, oduvijek sam bio introvert
1

Živio sam u predgrađu i htio sam puno učiti. Imali smo i vrt i to me ispunjavalo. Hedonizam i pretjerani ekscesi nisu me zanimali, rekao je Ivan Vilibor Sinčić

VIDEO

Bivši predsjednički kandidat Ivan Vilibor Sinčić i član 'Živog zida' u emisiji InMagazin Nove TV kazao je kako mu nije teret kada mu se svi obraćaju s poštovanjem, ali da mu je osobno draže kada mu govore 'ti'. 

Sebe je opisao kao ''matematički um'', inženjera koji voli čitati stručne knjige i knjige općenito. Istaknuo je kako više voli nematerijalne vrijednosti. Rekao je kako je s 13 godina shvatio da ga tulumi i izlasci ne zanimaju. 

- Živio sam u predgrađu i htio sam puno učiti. Imali smo i vrt i to me ispunjavalo. Hedonizam i pretjerani ekscesi nisu me zanimali, oduvijek sam introvert. Sad kad razmišljam, možda sam trebao više biti društven, žao mi je što nisam upisao neki sport, ali ne bih išao tulumariti na Ibizu - rekao je. 

Ivan Vilibor si je drugo ime dodao, kaže, iz praktičnih razloga ''kako bi poštar znao za koga je pošta, ali i zbog jedinstvenosti''.

- Nisam bio na službenom testiranju inteligencije, ispunjavao sam samo testove na internetu i IQ je negdje 150, ali to mi nije bitno. Važnije je kakav ste čovjek i emocionalna inteligencija je na prvom mjestu - rekao je. 

Otkrio je kako ga je zaručnica Vladimira osvojila jednostavnošću. 

- Ona je jako draga i iskrena i nepogrešivo procjenjuje ljude. Mi smo zaručeni godinu dana, datum za vjenčanje još nemamo. Ne vjerujem da ćemo imati veliko vjenčanje, više smo za zatvorenije - rekao je i dodao kako je Vladimira utjecala na njegov izgled i prezentaciju u javnosti tijekom predsjedničke kampanje.


Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 388
VIDEO

VIDEO Pogledajte nebo iznad Grčke! Ovaj fenomen uskoro bi mogao pogoditi i  Hrvatsku...
NEVJEROJATNO

VIDEO Pogledajte nebo iznad Grčke! Ovaj fenomen uskoro bi mogao pogoditi i Hrvatsku...

ATENA, GRČKA Jaki vjetrovi donijeli su saharski pijesak koji je prekrio dijelove Grčke, među njima i glavni grad Atenu. Kažu kako je to jedan od najgorih slučajeva koje vežu za pustinjski pijesak u šest godina. Prema projekcijama Copernicusa, ova meteorološka pojava mogla bi pogoditi Hrvatsku krajem mjeseca

DP želi 4 ministarstva? Mario Radić za 24sata: To nije istina, ne znam tko to plasira u javnost
IZ MINUTE U MINUTU

DP želi 4 ministarstva? Mario Radić za 24sata: To nije istina, ne znam tko to plasira u javnost

Prošlo je tjedan dana od parlamentarnih izbora, ali i dalje nitko nije skupio 76 ruku i formirao većinu. Kreću ozbiljni pregovori
Trzavice i raskoli tjedan nakon izbora. Evo gdje puca u Mostu, HDZ-u, SDP-u, DP-u, Fokusu...
A KLELI SE U JEDINSTVO

Trzavice i raskoli tjedan nakon izbora. Evo gdje puca u Mostu, HDZ-u, SDP-u, DP-u, Fokusu...

Odlazak bračnog para Raspudić Selak od Mosta, samo je jedan od raskola među partnerima i unutar stranaka nakon izbora. DP se lomi oko koalicija, SDP-ov Grbin na meti kritika, Plenković na dvostrukom udaru...