Obavijesti

Pravila nagradne igre “LEGO Store na najvećem pikniku za školarce''

Na temelju članka 69. Stavka 5. Zakona o igrama na sreću (NN 87/09, 35/13, 158/13) Bravotel d.o.o., Hrastovička 19, HR - 10250 Lučko, MBS: 080667427, OIB: 35160940172 (dalje u tekstu: Priređivač) donosi slijedeća:

Članak 1.

Priređivač priređuje nagradnu igru "LEGO Store na najvećem pikniku za školarce“(u daljnjem tekstu: Igra), sukladno pravilima nagradne Igre (u daljnjem tekstu: Pravila). Priređivač Igre je društvo s ograničenom odgovornošću Bravotel d.o.o. iz Zagreba, Hrastovička 19. 10250 Lučko, MBS: 080667427, OIB: 35160940172. Nagradna Igra priređuje se u cilju promidžbe priređivača, te unapređenja i prodaje proizvoda u njegovom maloprodajnom objektu.

Članak 2.

Nagradna Igra se priređuje u razdoblju od 12.09.2015. do zaključno s 13.09.2015. godine na teritoriju Republike Hrvatske  i ima samo jedno kolo.

Članak 3.

Pravila nagradne Igre uz navođenje klase, Urudžbenog broja i datuma izdavanja suglasnosti Ministarstva financija biti će objavljena na stranici www.facebook.com/LEGOStoreHrvatska dana 14.09.2015.

Članak 4.

Priređivač će objaviti nagradni listić u tiskanom izdanju 24sata 11.9.2015. odnosno dijeliti nagradne listiće na eventu „Najveći piknik za školarce” koji će se održavati u Zagrebu u Parku Maksimir 12. i 13.9.2015. u organizaciji 24sata. Na nagradnom listiću će biti tri pitanja vezana za LEGO, odgovore na ta tri pitanja sudionici će moći naći u tiskanom izdanju 24sata 11.9.2015. odnosno u LEGO paviljonu unutar eventa „Najveći piknik za školarce”.

Uvjet za sudjelovanje u nagradnoj igri je pravilno ispunjen nagradni listić.  

Na nagradnom listiću potrebno je ostaviti svoje kontakt podatke: ime, prezime, adresu i e-mail adresu čime se ujedno potvrđuje suglasnost sa Pravilima koja će biti objavljena na web stranici www.facebook.com/LEGOStoreHrvatska. Podaci sudionika koristi će se isključivo u svrhu evidentiranja za potrebe nagradne Igre. Ukoliko sudionik neće dati točne podatke, ime ili kontakt gubi pravo na sudjelovanje u nagradnoj Igri.

Članak 5.

Dobitnik nagrade će biti izvučen metodom slučajnoga odabira iz evidencije u kojoj će biti zabilježeni.

Dobitnik nagrade koji će biti izvučen mora biti suglasan sa objavom fotografije koja će biti uslikana na dan preuzimanja nagrade u Lego Store Zagreb, te će biti objavljena na stranici www.facebook.com/LEGOStoreHrvatska .Ukoliko izvučeni dobitnik neće biti suglasan s navedenim, gubi pravo na nagradu te će ista biti dodijeljena idućem izvučenom dobitniku koji će biti suglasan sa navedenim uvjetom. Objava fotografije koristi će se isključivo u marketinške svrhe Priređivača nagrade igre.

Članak 6.

Fond nagrada sastoji se od:

1. nagrada – Artikl LEGO Veliki teretni vlak set 70738 ( 1499,99 kn)

2. nagrada  - Artikl LEGO Zračna luka Heartlakea set 41109 (849,99 kn)

3. nagrada  - Artikl LEGO Trgovina biciklima i kafić set 31026  ( 599,99 kn)

Ukupna vrijednost nagrade je  2.949,97 kn

Nagrada nisu zamjenjive za novac.

Članak 7.

Izvlačenje nagrada održat će trgovini LEGO: Vice Vukova 6 – Arena Centar, 14.09.2015.           

Ispravnost izvlačenja nadgledat će:

1.            Gábor Nagy

2.            Martina Lulić

3.            Gabriella Kiss

koje imenuje direktor društva. O toku izvlačenja vodit će se zapisnik.

Članak 8.

Imena dobitnika biti će objavljena na web stranici www.facebook.com/LEGOStoreHrvatska u roku od (8) osam dana od dana izvlačenja. Dobitnici nagrada biti će pismeno obaviješteni o dobivenoj nagradi.

Članak 9.

Dobitnik svoju nagradu može podići u poslovnici Priređivača u Zagrebu, Lanište 32 (Arena Centar) u roku od 30 dana od objavljivanja rezultata na web stranici www.facebook.com/LEGOStoreHrvatska, uz predočenje osobne iskaznice. Nagradu nije moguće zamijeniti za novac ili neku drugu nagradu. Nije moguć prijenos nagrade na treću osobu. Prilikom preuzimanja  nagrade, dobitnik potpisuje zapisnik o preuzetoj nagradi.

Članak 10.

Preuzimanjem nagrade prestaju sve daljnje obaveze Priređivača nagradne Igre prema dobitniku. Rok za preuzimanje nagrade je 30 dana od primljene pismene obavijesti. Preuzimanjem nagrade prestaju sve daljnje obveze Priređivača nagradne igre prema dobitniku.

Ako dobitnik nagrade ne podigne nagradu u roku od 30 dana od primanja obavijesti o dobitku, Priređivač će ga ponovo pismeno obavijestiti o dobitku u roku od 8 dana i dati mu novi rok od 14 dana da preuzme nagradu. Ako se dobitnik ponovo ne javi, nakon isteka ovog dodatnog roka više nema pravo tražiti nagradu. Priređivač je u tom slučaju slobodan od svih obaveza prema dobitniku.

Članak 11.

U slučaju da se u nagradnu igru uključi manje sudionika od broja nagrada koje su predviđene nagradnim fondom, dodijeliti će se onoliko nagrada koliko je u nagradnoj igri sudjelovalo sudionika, nepodijeljene ili nepodignute nagrade bit će prodane na javnom natječaju, a sredstva ostvarena prodajom uplaćena u korist državnog proračuna.

Članak 12.

Nagradna igra može se prekinuti samo u slučaju da nastupe okolnosti za koje Priređivač nije odgovoran, odnosno koje nije mogao spriječiti, otkloniti ili izbjeći. Sudionici će o prekidu nagradne igre biti obaviješteni putem Internet stranicewww.facebook.com/LEGOStoreZagreb te i na druge načine ukoliko Priređivač ustanovi potrebu za time. U tom slučaju Priređivač neće snositi odgovornost prema sudionicima. Odluka Priređivača o prekidu nagradne igre je konačna i važeća za sve sudionike.

Članak 13.

Sudionik koji sudjeluje u nagradnoj Igri prihvaća prava i obaveze iz ovih Pravila. Pravila počinju vrijediti nakon što Ministarstvo financija na njih da suglasnost.

Članak 14.

Priređivač se obvezuje 5% utvrđene vrijednosti nagradnog fonda odmah uplatiti u korist Hrvatskog crvenog križa.

Članak 15.

U slučaju spora između Priređivača i sudionika ove nagradne igre nadležan je nadležan sud u Zagrebu.

Zagreb, 27.08.2015.

DIREKTOR        

Gabor Nagy    

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
VIDEO

Živio je s penisom na ruci šest godina, a onda mu je konačno presađen na pravo mjesto
'AS' U RUKAVU

Živio je s penisom na ruci šest godina, a onda mu je konačno presađen na pravo mjesto

Ud je izgubio 2014. nakon infekcije, a onda su mu ga liječnici prišili na ruku. Tamo je 'rastao' čekajući operaciju. Većinu vremena ga je skrivao u dugim majicama, a nekad bi mu i 'ispao'

Severina o 'filmiću': Prvo sam pomislila 'O Bože, kako će moj razrednik iz srednje reagirati...'
OTVORENO I ISKRENO

Severina o 'filmiću': Prvo sam pomislila 'O Bože, kako će moj razrednik iz srednje reagirati...'

U opuštenom izdanju na krevetu s voditeljicom, Severina je odgovarala na mnoga pitanja, a između ostalog i na pitanje o filmu koji joj je obilježio početak tridesetih i kako joj je teško bilo
Rijeka - Dinamo 1-2: 'Modri' jure prema obrani titule prvaka nakon preokreta na Rujevici!
'MODRIMA' DERBI SEZONE

Rijeka - Dinamo 1-2: 'Modri' jure prema obrani titule prvaka nakon preokreta na Rujevici!

Rijeka je povela pred 8118 gledatelja na Rujevici golom Marka Pjace iz penala u 50. minuti. Petković je sjajno naciljao iz slobodnjaka u 75. minuti za izjednačenje, a Hoxha je u 89. zabio za vodstvo nakon što je ušao