Obavijesti

Promo sadržaj

Ana Lokas nova predsjednica uprave Tifona

Ana Lokas nova predsjednica uprave Tifona

Ana Lokas imenovana je novom predsjednicom Uprave Tifona. S više od dva desetljeća snažnog iskustva u financijskim i poslovnim sektorima, u svoju novu ulogu na čelu tvrtke donosi bogatu stručnost i dokazano iskustvo u vodstvu.

Lokas je svoju karijeru započela prije 20 godina u prestižnoj revizorskoj kući KPMG, nakon čega se pridružila Tifonu, gdje je sada već 15 godina, uključujući 12 godina kao glavna financijska direktorica.

S obzirom na dugi staž u kompaniji i jaku financijsku pozadinu, preuzimanje CEO pozicije smatra nadogradnjom na postojeće znanje i iskustvo. „Nova pozicija nosi novu odgovornost i nove izazove, kojima se veselim jer su me uvijek motivirale nove situacije i mogućnosti da vidimo kako možemo bolje i više." izjavila je Lokas.

Pod njezinim vodstvom, Tifon planira nastaviti svoju stratešku usmjerenost na širenje svoje regionalne prisutnosti u Hrvatskoj, posebice u Istri i Dalmaciji te i dalje kontinuirano ulagati u kvalitetu svojih inovativnih EVO goriva i daljnji razvoj ponude usmjerene kupcima, kao što je gastro koncept Fresh Corner. „Iza mene stoji jaki tim, koji dobro poznajem, koji je već dokazao da postiže izvrsne rezultate i kojeg želim voditi u nove poslovne pobjede.", dodala je Lokas.

Tifon, jedan od ključnih igrača na hrvatskom tržištu, dio je MOL Grupe i posluje na 52 prodajna mjesta diljem zemlje, uključujući i Skladište naftnih derivata Zabok te zapošljava više od 600 djelatnika, koje pomno prati u njihovu razvoju. „Niti jedna strategija i aktivnosti koje je prate ne bi bili mogući bez naših zaposlenika. Oni su naš najvrjedniji resurs i zato nam je razvoj postojećih i privlačenje novih zaposlenika jedan od prioriteta u koji kontinuirano ulažemo.“ izjavila je Lokas.

Kao najveća mreža benzinskih postaja koja kupcima nudi isključivo goriva s aditivima, Tifon je posvećen pružanju vrhunske usluge i proizvoda, osiguravajući najbolje korisničko iskustvo za svoje kupce dok su u pokretu.

Naglasak tvrtke na održivost usklađen je sa širim ciljevima EU-a, pokazujući Tifonovu predanost zaštiti okoliša i inovacijama u svom poslovanju.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
VIDEO

Kakva je budućnost slovenskih gradova i kakvu ulogu u tome imaju pametni gradovi?
PROMO

Kakva je budućnost slovenskih gradova i kakvu ulogu u tome imaju pametni gradovi?

Tehnološke inovacije poput pametnih gradova imat će ključnu ulogu u oblikovanju budućnosti slovenskih gradova. Te inovacije mogu pomoći u uštedi energije, poboljšanju sigurnosti i kvaliteti života

Gigantski krokant sv. Duje za proslavu Bobisovog 75. rođendana i Sudamje
PROMO

Gigantski krokant sv. Duje za proslavu Bobisovog 75. rođendana i Sudamje

Iz Bobisa pozivaju: "Pridružite se Bobisu i gradu Splitu, u utorak 7. svibnja, na splitskim Prokurativama i budite dio povijesti dok slavimo ovogodišnju Sudamju i 75 godina legendarnog Bobisa.“
Odmorite se u njegovanom vrtu
PROMO

Odmorite se u njegovanom vrtu

Robotska kosilica brine se za uređenje okoliša što znači da možete uživati ​​u miru i tišini tijekom vikenda i usredotočiti se samo na opuštanje