Obavijesti

Promo sadržaj

KB d.o.o. postavlja standarde u održivosti s novim projektom i tehnologijama

KB d.o.o. postavlja standarde u održivosti s novim projektom i tehnologijama
6

Tvrtka KB d.o.o. iz Sračinca održala je 24.04.2024. završnu konferenciju projekta „Development of green-based production“.

Projekt je sufinanciran u iznosu od 60% vrijednosti sredstvima Norveškog financijskog mehanizma 2014 – 2021, u okviru programa „Business Development and Innovation Croatia“, kojim upravlja Innovation Norway, a započeo je krajem 2022. godine. Tvrtka KB d.o.o. dobila je financijsku potporu u iznosu od 208 tisuća eura, čime su proširene proizvodne aktivnosti s naglaskom na ekološki prihvatljive procese te povećana produktivnost i smanjena emisija CO2 uz uvođenje principa kružnog gospodarenja otpadom.

Predstavljeni su rezultati projekta i strojevi za digitalni tisak, sitotisak, obradu spužve i pakiranje gotovih proizvoda. Organizirana je prezentacija rada svakog od nabavljenih strojeva, a okupljenima se obratila direktorica tvrtke Biljana Lopac. U svom obraćanju direktorica je izrazila veliko zadovoljstvo uspješno završenim projektom i pomoći Norveškog financijskog mehanizma i cijelog tima. Naglasila je da „Kao tvrtka imamo odgovornost prema našoj zajednici, prema okolišu u kojem poslujemo i prema budućim generacijama. To je način na koji trebamo poslovati ako želimo osigurati dugoročni uspjeh naše tvrtke, a ovim projektom napravljen je korak u pravom smjeru“.

Članovi projektnog tima nazočnima su prezentirali rezultate projekta, a koji su implementacija zelene, inovativne i održive tehnologije zatim poboljšanje poslovne produktivnosti i kapaciteta te razvoj novih proizvoda. Uzvanici su uputili čestitke na uspješnoj provedbi projekta i istaknuli da je KB d.o.o. predvodnik zelene tranzicije i održivog razvoja u okruženju.

Više na https://www.k-b.hr/

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
VIDEO

Velika analiza zadovoljstva zaposlenika u 2023.
PROMO

Velika analiza zadovoljstva zaposlenika u 2023.

“Da ja vodim ovu tvrtku, donosile bi se drugačije odluke”: Hrvati su na poslu najzadovoljniji suradnjom s kolegama, ali nisu lojalni svom poslodavcu

U Našicama otvoren inovativan i jedinstven Pedagoški šumski centar „Šumski Radoznalci“
PROMO

U Našicama otvoren inovativan i jedinstven Pedagoški šumski centar „Šumski Radoznalci“

Pedagoški šumski centar „ŠUMSKI RADOZNALACI“ je jedinstveni Centar u Hrvatskoj, lociran u srcu prirode, u Našicama. To je mjesto gdje djeca, u manjim skupinama, iskustveno uče kroz igru u prirodi, u okruženju predivnih šuma i cvjetnih livada.
Favbet novom inicijativom pomaže boksačkim klubovima diljem hrvatske
PROMO

Favbet novom inicijativom pomaže boksačkim klubovima diljem hrvatske

Podrška lokalnim klubovima za rast I razvoj mladih boksačkih talenata