Obavijesti

Promo sadržaj

Komentari 2

Uključite se u kreativni natječaj Arena Centra i osvojite poklon karticu u vrijednosti 1000 kuna

Uključite se u kreativni natječaj Arena Centra i osvojite poklon karticu u vrijednosti 1000 kuna

Otkrijte nam koga biste i zašto ovih blagdana razveselili, a mi ćemo pet najkreativnijih odgovora nagraditi poklon karticom Arena Centra u vrijednosti od 1000 kuna! Kreativni natječaj traje do 07. 01. 2022.

VIDEO

Božić je iza ugla, a većina nas još nije obavila ono najvažnije – nabavku božićnih darova za najmilije. Vremena je sve manje, obavezama kao da nema kraja. A to znači samo jedno, razina stresa na neviđenoj je razini. Nasreću, svaki izazov ima svoje rješenje, a mi vam, uz pomoć Arena Centra, ovih blagdana nudimo prilično elegantno i praktično rješenje koje će vas sigurno oduševiti.

Iskoristite idealnu priliku i uključite se u ovogodišnji kreativni natječaj Arena Centra. Sudjelujte u Blagdanskoj čaroliji i osvojite jedan od pet poklon bonova u vrijednosti od 1000 kuna. Sve što trebate učiniti kako biste se uključili u utrku i svoje najmilije obradovali ovom super nagradom jest otkriti nam koga i zašto ovih blagdana želite razveseliti, a Arena Centar najkreativnije sudionike nagradit će ovom vrijednom karticom.

Sretni dobitnici nagradnog natječaja Blagdanska čarolija u Arena Centru su:

1. Maja Šaf

2. Milka Shawkat

3. Goran Klepac

4. Danijela Kralj

5. Vedrana Nimac

Za slučaj da ipak razmišljate o tome što biste ove godine mogli darovati najdražima, ne brinite. Temeljito smo istražili koji su darovi "in", tako da ćete uz neki od ovih savjeta sigurno zadovoljiti i one najzahtjevnije.

Najzahtjevnija publika

Za početak, tu je uvijek izazovna kategorija tinejdžera, koji su tradicionalno najzahtjevnija publika. No prilično smo sigurni da s dobrim izborom nekog trendi gadgeta nećete pogriješiti. Nasreću, tržište je, kad je riječ o ovoj kategoriji darova, prilično bogato, pa ćete lako pronaći neki koji odgovara vašem kućnom budžetu. Tražite li ovaj tip dara, preporučujemo vam izlet u Arena Centar, gdje se nudi zaista golem spektar pametnih uređaja za svačiji džep i - što je još važnije, za svačiji ukus.

Najzahtjevnija publika

Pokažite mami da je volite

Mame su, s druge strane, vjerojatno najmanje zahtjevne i s osmijehom će prihvatiti čak i one darove koji im možda nisu po volji. Ove godine ipak biste se mogli potruditi malo više. Dobar komad nakita nikad nije naodmet, a vjerojatno nećete pogriješiti ni s nekim kvalitetnim kućnim uređajem o kojem vaša majka bruji već mjesecima. Sve što trebate jest diskretno ispitati teren, kako biste bili doista sigurni da ste na dobrom tragu, i zaputiti se u Arena Centar. Ako ondje ne pronađete pravu stvar za mamu, onda je vjerojatno nećete pronaći nigdje.

pokažite mami da ju volite

Znak pažnje za tatu

Tate su, s druge strane, obično ipak malo izbirljiviji od mama. Premda znamo da će većina njih vjerojatno biti sretna s parom čarapa, novim paketom gaća ili onim dobro poznatim setom kozmetike koji obično uključuje dezodorans, pjenu za brijanje i after shave, ovih blagdana budite hrabriji. Iznenadite tatu nekom kvalitetnom knjigom, dobrim parfemom ili igraćom konzolom – uz koju ćete, realno, zajednički provoditi kvalitetno vrijeme. Ne zvuči li to kao pobjeda na svim frontama? Ponuda u Arena Centru neće vas razočarati, neovisno o tome za koji se tip dara odlučili.

pokažite mami da je volite
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 2
VIDEO

Biraj limenku, opet i opet i opet!
PROMO

Biraj limenku, opet i opet i opet!

Svima draža ambalaža

Damjan Rudež - Od NBA igrača do uspješnog poduzetništva
PROMO

Damjan Rudež - Od NBA igrača do uspješnog poduzetništva

Damjan Rudež, novi predavač Skill Boxa, profesionalni košarkaš, najbolji je primjer mladima kako je na svom putu odabrane karijere pa potom ulaganjem u svoje obrazovanje, nastavio putem uspješnog poduzetnika.
Na što pripaziti prilikom kupnje opločnik
PROMO

Na što pripaziti prilikom kupnje opločnik

Otkrijte prednosti betonskih opločnika u razgovoru s Dorianom Žunićem