Obavijesti

Kolumne

Mlađa kćer hoda sa starcem, a stariju kćer zet otvoreno vara

Niti jedna nema lijep život, dok stariju kćer moj zet traži razvod zbog ljubavnice, mlađa se zaljubila u muškarca koji ima 60., a ona tek 24. Što nas čeka?

VIDEO

Želite li njegov savjet, u pismu pošaljite fotografiju, koja se neće objaviti, osim ako ne inzistirate na tome (nestali ljudi). Odgovore čitajte svake nedjelje u tiskanom izdanju, a pisma s fotografijom šaljite na adresu Oreškovićeva 3d, 10 000 Zagreb, za Mevludina ili na lifestyle@24sata.hr.

Poštovani Mevludine, 

više puta sam vam pisala i nadam se da ću ovoga puta dobiti odgovor koji željno iščekujem. Imam dvije kćeri. Starija je udata i ima dvoje djece. Zet ima ljubavnicu u gradu gdje radi i zbog nje je zatražio razvod. Molim vas da mi kažete kako će to završiti. Ona radi na ugovor koji joj produljuju pa se boji da ne izgubi djecu. Čini joj se da su na njega bačeni uroci jer je našla neke neobične stvari. Imaju i velike dugove koje je on napravio. Druga kći živi sa starijim muškarcem, njemu je 60, a njoj 24. Imaju malo dijete. Tu vezu ne možemo prihvatiti jer ga muž i ja uopće ne poznajemo. Zanima me što će biti s tom vezom? Puno vam hvala na odgovorima.
šifra: zabrinuta baka 

Odgovor:

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Vaša kći je kreativna, maštovita, temeljita i pozitivna, ali, nažalost, vi znate za zetovu aferu. On hoda s drugom ženom, priznao je i želi razvod. Nažalost, tu ne vidim pomirenje. Bit će tu još dosta problema jer je zet donio odluku, ali ne vidim ni da će ostati u vezi s ljubavnicom. Što se tiče unuka, zet neće mnogo inzistirati da dijete bude kod njega. Recite kćeri da joj je posao prioritet i da se potrudi oko toga. Za dvije godine će imati stabilnu vezu s jednim ugodnim gospodinom. Nažalost, vaša druga kći je izabrala čovjeka koji joj može biti otac pa zamalo i djed. Vidim da ste pozitivna žena, ali kćeri su nesretne i vrlo loših životnih izbora. Trebate puno raditi na tome da vam krene nabolje i da riješite ovu agoniju. Kada ovo pročitate, nazovite me jer vam moram još puno toga reći.

Vidi sve članke ovog autora
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

VIDEO

Najstariji restoran u Zagrebu: Na brijegu je sve 'po domaći'
SKENDERICA 1912

Najstariji restoran u Zagrebu: Na brijegu je sve 'po domaći'

Od samog otvaranja, u restoran Skenderica dolaze gosti željni jednostavne, domaće hrane. Sir i vrhnje koje nabavljaju na Kvatriću ide u najfinije štrukle

Da nije stranih sudaca, imali bismo pakao, a želim zaigrati za Rijeku, ali mi Sopić neće dati!
DAMIR MIŠKOVIĆ ZA 24SATA

Da nije stranih sudaca, imali bismo pakao, a želim zaigrati za Rijeku, ali mi Sopić neće dati!

Plus+ Naslov iz 2017. nas je financijski unazadio dvije godine, a vjerojatno će i ovaj. Ali ovaj put imamo puno ponuda za sve naše igrače, ali najviše za jednog. Uvjeren sam da će Rijeka biti prvak, kaže Damir Mišković
Filipu je žao zbog svega što je rekao na vjenčanju s Tamarom: 'Uvijek sam za iskrenost, ali...'
'BRAK NA PRVU'

Filipu je žao zbog svega što je rekao na vjenčanju s Tamarom: 'Uvijek sam za iskrenost, ali...'

Filip i Tamara prvo su gledali kako on govori da se ne bi okrenuo za djevojkom kao što je Tamara jer nije njegov rang