Obavijesti

Kolumne

Ne želim biti sama, no rane na mom srcu ne žele zacijeliti...

Život mi je ispunjen tugom i samoća me ubija, a čeznem za tim da se napokon pojavi netko tko će mi pružiti iskrenost, ljubav i pažnju. Hoće li se to dogoditi?

VIDEO

Želite li njegov savjet, u pismu pošaljite fotografiju, koja se neće objaviti, osim ako ne inzistirate na tome (nestali ljudi). Odgovore čitajte svake nedjelje u tiskanom izdanju, a pisma s fotografijom šaljite na adresu Oreškovićeva 3d, 10 000 Zagreb, za Mevludina ili na lifestyle@24sata.hr. 

Poštovani Mevludine,

život mi je ispunjen jedino tugom. Bol mi se nastanila u duši, a srce grizu rane koje nikad neće zacijeliti. Sama sam, a samoća me ubija. Ne želim više biti sama. Želim da se u mojem životu konačno pojavi čovjek kojemu ću dati svu pažnju, ljubav i iskrenost te koji će mi sve to uzvratiti. I financijska situacija mi je loša, pa često igram loto ne bih li si osigurala budućnost. Možda uludo bacam novac jer mi dobici nisu suđeni? Hoće li ikad sreća i ljubav pokucati na moja vrata? Hoće li mi itko pružiti ruku i ostati? Ako me je sreća iznenadila i ako mi odgovorite, veliko vam hvala.  
šifra: 100 godina samoće

Odgovor:

Potišteni ste i bojite se za budućnost, no vidim vezu koju ćete ostvariti do kraja godine. Bit ćete voljeni i vi ćete voljeti tog čovjeka. Prepoznat ćete ga po tome što je fin, kulturan i obrazovan, imat će jedno dijete te će vam pružiti sve što niste imali. Vrlo ste otvoreni, kreativni, duhoviti, ali pomalo nagli i često napeti. Razmišljate i planirate. Vidim da ste u prošlosti imali veze, no one su nisu održale. Vezali ste se za pogrešne muškarce pa i nije dobro završilo. Jedan je gospodin polagao nadu u vas i ostavili ste ga jer ste mislili da nije za vas. Ne vidim veći dobitak u igrama na sreću. Za dvije godine vidim napredak. 

Moja najdraža unuka ne čuje, ne govori i jako slabo vidi

Dragi gospodine Mevludine,

ovo pismo odavno sam vam htjela napisati, a sad sam skupila snage. Moja unuka rođena je s puno problema. Ne čuje, ne govori i slabo vidi jer joj oko bježi na jednu stranu, ne hoda i otežano jede. Hoće li biti bolje? Stariji sin ne razgovara s ocem pa me zanima hoće li tome doći kraj? Hoće li se oženiti i krstiti unuku? Mlađi sin ima grčeve i zbog toga je vrlo nervozan. Muž mi je sigurno bolestan, ali ne želi ići liječniku. Ima tešku narav. Kako mu pomoći? Hoće li uspjeti prodati kuću? Znam da to sve moram proći, ne bojim se istine, ali mi pomozite ako možete. Najviše mi napišite za moju unuku koju sam jedva dočekala. 
šifra: Draga T. 

Odgovor:

Unuka će biti bolje uz liječnički nadzor. Njezina majka mora biti snažna te je poticati da se bori i prilagođava svaki dan te da nosi naočale za korigiranje vida. Treba što prije napraviti CT i magnetsku rezonancu kako bi joj se što prije odredila najbolja terapija. Vidim da će brzo napredovati. Ključna je majčina i vaša upornost. Važno je da s vježbama počne što prije. Vidim da dolazite iz poštene obitelji, ali da ste oduvijek imali teškoća s obitelji i sa suprugom. Vidim da ste izmučeni, ponestaje vam snage. Divim vam se jer mnogo ste propatili. Nitko za vas nije imao razumijevanja. U obitelji stalno vladaju loša atmosfera i napetost, no vi ste vrlo hrabra majka i baka. Poboljšanje će doći, ali morate biti još malo strpljivi. Obratite pozornost na zdravlje jer je ugroženo. Suprug je svima ugađao, ali nije mislio na sebe. O svemu ste vodili brigu, a sad je i on oslabio te mora ići liječniku. Ima problema sa srcem, kralježnicom i jetrima. Uz lijekove i stalne kontrole bit će bolje. Sin će se uz neurološku i fizikalnu terapiju osjećati bolje. Posebno će mu pomoći akunpuktura. Stambeno pitanje će se riješiti do kraja godine. Obvezno me nazovite na telefon za mjesec dana radi djevojčice. 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Vidi sve članke ovog autora
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

VIDEO

Petković otkrio: Nikad neću odjenuti dres Hajduka! Mog oca tražili su novac za poguranac
VATRENI AS OTVORENO

Petković otkrio: Nikad neću odjenuti dres Hajduka! Mog oca tražili su novac za poguranac

Nikad nisam stigao zahvaliti Mariju Budimiru za prvi gol u Dinamu, pet puta kaznili su me zbog kašnjenja, a u Dinamu je minuta kašnjenja 100 eura! Stotine Brazilaca prijetile su mi smrću nakon gola na SP-u...

Gdje su Hajdukovi juniori točno godinu dana nakon finala LP-a?
OBLJETNICA VELIKOG USPJEHA

Gdje su Hajdukovi juniori točno godinu dana nakon finala LP-a?

Finale Lige prvaka mladih najveći je uspjeh Hajdukove akademije, ali malo je igrača dobilo priliku u seniorima. Dijelom zbog odluke čelnika kluba da jure naslov prvaka, dijelom jer se sami nisu izborili za minutažu
Ružičasti Mjesec utjecat će na svaki znak Zodijaka - kod jednih na financije, drugih na ljubav...
SAZNAJTE ŠTO VAS ČEKA

Ružičasti Mjesec utjecat će na svaki znak Zodijaka - kod jednih na financije, drugih na ljubav...

Škorpionom vlada Pluton, planet koji upravlja i uništenjem i transformacijom, tako da ovaj Mjesec naglašava potrebu za suočavanjem s tim skrivenim problemima, kaže astrologinja Rose Smith