Obavijesti

Lifestyle

Komentari 85

'Nisam imala hrabrosti prije braka živjeti sama, sad žalim'

'Nisam imala hrabrosti prije braka živjeti sama, sad žalim'
1

Mlada žena iskreno je progovorila o željenju zbog stvari koje nije napravila prije braka, a imala je priliku. Iako voli muža, osjeća da nikad neće živjeti kako želi

VIDEO

- U braku sam devet mjeseci i već žalim. Ne žalim što sam izabrala ovog partnera ili što sam se odlučila udati, ali žalim, što neke stvari nisam napravila prije braka. Upoznala sam svog muža sa 23 godine, a udala sam se tri godine kasnije - ispričala je jedna žena, a prenio Huffingtonpost. Pročitajte za čime još žali:

Voljela bi da sam imala više različitih seksualnih partnera

Voljela bih da sam imala seks s više muškaraca i žena i da se nisam bojala eksperimentirati s mojim željama. Voljela bih da sam se seksala s različitim rasama i da sam sudjelovala u seksu u troje. Žalim što broj mojih seksualnih partnera nije veći od pet.

I sada postoji mogućnost da druga žena dođe meni i suprugu u krevet, ali ne i drugi muškarac. Ipak, dijeljenje muža s drugom ženom ne bi mi bilo ugodno.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Voljela bih da sam više vremena u životu bila solo

Prvog dečka imala sam sa 15 godina i veza je trajala dvije godine. Odmah sam počela izlaziti s drugim dečkom, a nakon njega došla je na red veza na daljinu od dvije i pol godine. Potom još jedna veza istog vijeka trajanja. Nakon te veze imala sam šansu biti solo, ali redovito sam spavala s bivšim, nadajući se da će shvatiti da je još uvijek zaljubljen u mene i tretirati me bolje drugi put. To je završilo loše.

Nakon toga stalno sam bila okružena muškarcima, u klubovima na zabavama... Jednostavno sam izbjegavala biti sama sa sobom. Voljela bi da sam više čitala i pisala, i družila se s prijateljima. Nedostaju mi izlasci s prijateljima, druženje, odlazak u kino... Žao mi je što to nisam više radila prije već sam bila zaokupirana s muškarcima. Srećom, moj suprug i ja smo sličnog načina razmišljanja. Oboje vjerujemo u kvalitetno provedeno vrijeme dok smo zajedno, ali i kad smo razdvojeni.

Voljela bih da sam studirala u inozemstvu ili više putovala

Imala sam priliku ići na program učenja izvrsnog pisanja engleskog u Bath. Dvije moje prijateljice su otišle, ali ja sam bila vezana za muškarca i dala sam mu prioritet ispred mog obrazovanja. Imala sam priliku i preseliti u New York u jesen 2012. godine, ali umjesto toga sam se zaručila i posjetila taj grad samo jednom. Da sam otišla tamo na vrijeme, mogla sam iskusiti više seksa.

Žao mi je što nisam više putovala, jednostavno kupila avionske karte i otišla u Miami, Portland, Chicago, Seattle i LA. Često zamišljam scenarij u kojem putujem sama, po mogućnosti željeznicom. Ali, supruga sam upoznala prerano. Odrekla sam se seksualnih avantura, a na putovanja idem s partnerom. I ne žalim se, samo ponekad razmišljam kako je moglo biti.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 85
VIDEO

Radno vrijeme za izbore: Evo kako danas rade trgovine
KAKO RADE TRGOVINE I ŠOPING CENTRI

Radno vrijeme za izbore: Evo kako danas rade trgovine

Neke trgovine danas neće raditi zbog parlamentarnih izbora. A ako ipak planirate ići u kupnju, dobro provjerite kada ćete ići jer većina prodavaonica ima skraćeno radno vrijeme

Nepristojne hotelske navike s kojima trebate odmah prestati
PRISTOJNO PONAŠANJE

Nepristojne hotelske navike s kojima trebate odmah prestati

Baš kao kod kuće, i hoteli imaju brojna pravila ponašanja, to je suživot te je bitno pokazati poštovanje prema osoblju, nisu oni ničije sluge. Stručnjak u hotelijerstvu podsjeća na pristojnost
Uz ovaj začin ćete brže skinuti kile - ako ga uzimate svaki dan
SIGURNO GA IMATE KOD KUĆE

Uz ovaj začin ćete brže skinuti kile - ako ga uzimate svaki dan

Istraživanje je otkrilo zanimljive činjenice o začinu koji je čest u kuhinji te ima specifičan okus. Može se konzumirati u slanim, ali i slatkim jelima, a odličan je zato ubrzava metabolizam