Obavijesti

Kolumne

Pomozite! Prodali smo joj stan, a ona nam stvara probleme

Prodali smo stan jednoj ženi i ona nam stalno stvara probleme, više ne znamo što napraviti. Od toga je stradalo i moje i suprugovo zdravlje, što da napravimo?

VIDEO

Želite li njegov savjet, u pismu pošaljite fotografiju, koja se neće objaviti, osim ako ne inzistirate na tome (nestali ljudi). Odgovore čitajte svake nedjelje u tiskanom izdanju, a pisma s fotografijom šaljite na adresu Oreškovićeva 3d, 10 000 Zagreb, za Mevludina ili na lifestyle@24sata.hr.   

Poštovani gospodine Mevludine,

sagradili smo kuću i prodali jedan stan, no tad su nastali veliki problemi, koji nas svakodnevno prate. Žena koja je sada vlasnica prodanog stana iz dana u dan nam pakosti i stvara nevolje na svim poljima. Zanima me hoće li ona prodati svoj dio i otići ili će se ova situacija nastaviti? Više ne znam što napraviti. Osim toga zanima me i kakvo će biti suprugovo i moje zdravlje. 

šifra: zahvalna Juliška

Odgovor:

Draga gospođo, ja ne vidim da vam ta gospođa stvara bilo kakve velike i nerješive probleme. Pretjerano se opterećujete. Ona je kupila stan, a vi se bojite nečega što zapravo nema prevelike podloge u stvarnosti. Vidim da ste vi pozitivna, rječita i stabilna gospođa, no također ste i pomalo posesivni te u posljednje vrijeme i nesigurni. Sasvim nepotrebno. Oduvijek ste bili na oprezu i sumnjičavi u odnosima s drugim ljudima, ali doista trenutačno nemate razloga za brigu. Vidim da vam ona namjerno ne pakosti, a vi biste trebali pozornost usmjeriti na važnije stvari. 

Zato pripazite na na povišen tlak, dijabetes i srce. Napravite dodatne pretrage i uz liječničku pomoć će doći do velikog napretka. Vidim da je suprug ponekad tvrdoglav i da sve radi na svoj način, ali je istodobno i vrlo pažljiv. Ima probleme s prostatom i abdomenom, no to nije ništa strašno. Vaše predrasude i sumnje prema ženi kojoj ste prodali stan su neosnovane, no vidim vam uspon u svakom pogledu, a osobito od petog mjeseca ove godine.

Udovica sam i samoća me sve više ubija 

Poštovani gospodine Mevludine,

stalno čitam vašu rubriku i vjerujem u vas. Znam da dobivate puno pisama, no svejedno pišem ponovno i nestrpljivo čekam odgovor. Imam 62 godine i samoća me ubija. Udovica sam i zapravo cijeli život čekam ljubav jer je u braku nisam imala dovoljno. Svi mi govore da dobro izgledam, ali ja cijelo vrijeme nekoga čekam. Hoće li on doći ili će mi u čekanju proći život? Imam osjećaj da me nitko ne primjećuje kad izađem van. Zapravo, sviđa mi se jedan čovjek, ali on kao da me ne primjećuje. 

šifra: čekam

Odgovor:

Vidim da ćete do kraja ovog ljeta konačno stupiti u kontakt s pozitivnim gospodinom te da ćete biti jako zadovoljni. Vrlo ste stabilni i osjećajni te jako volite urednost, temeljitost i stabilnost. Pozitivni ste, a bit će i gospodin kojeg ćete upoznati. Imat ćete zajedničku budućnost. Zdravlje vam je dobro. Sljedeće godine vidim vam brak i stabilnost u svakom pogledu. 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Vidi sve članke ovog autora
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

VIDEO

8 svakodnevnih navika kojima ćete značajno usporiti starenje
ZDRAVLJE I PREVENTIVA

8 svakodnevnih navika kojima ćete značajno usporiti starenje

Slijedeći osam zdravih načina ponašanja moguće je smanjiti biološku dob, otkiva istraživanje. Radi se o svakodnevnim navikama koje su dostupne na jednostavan način

Od ovisnika do zvijezde: Evo tko je Grše, slušaju ga brojni Hrvati
GRGO ŠIPEK

Od ovisnika do zvijezde: Evo tko je Grše, slušaju ga brojni Hrvati

Glazba je triljskom reperu, kako je znao reći, spasila život. Krajem srednje škole s prijateljem je osnovao grupu III. Čin
Vozili smo novu Škodu Kodiaq: Impresivno prostrani SUV
SVJETSKA PREMIJERA

Vozili smo novu Škodu Kodiaq: Impresivno prostrani SUV

Rijetko koji model na tržištu ovdje nudi više prostora, i iskreno, trenutno nam ne pada na pamet ni jedan veliki SUV koji bi imao više prostora od ove Škode