Obavijesti

Lifestyle

Komentari 7

Na ovim mjestima u Barceloni zabava vam je zagarantirana

Na ovim mjestima u Barceloni zabava vam je zagarantirana
4

Grad svojim posjetiteljima nudi brojna mjesta na kojima je dosada nepoznanica. Tamo možete uživati u strastvenom flamencu ili pak juriti u Ferrariju na F1 stazi

VIDEO

Kao što i priliči europskoj metropoli Barcelona nudi brojna mjesta za zabavu. Planirate li posjetiti prijestolnicu Katalonije svakako si priuštite barem jedno od ovih pet nezaboravnih iskustava.

Vozite Ferrari na stazi F1

Jedinstveno iskustvo koje će si poželjeti priuštiti gotovo svaki muškarac je jurnjava u Ferrariju po službenoj stazi Formule 1. Na stazi Circuit de Catalunya možete si priuštiti luksuzan doživljaj koji nećete zaboraviti do kraja života.

Opustite se na plažama Barcelone

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Gradom se proteže više od četiri kilometra plaža na kojima se možete opustiti, uživati u suncu, i zaplivati u Sredozemnom moru. Osvježenje od vrućine možete potražiti u jednom od brojnih barova na plaži. Zabava ne prestaje ni navečer kada neki od barova postanu noćni klubovi.

Utakmica FC Barcelone na Camp Nou

Čak i ako niste ljubitelj sporta gledanje utakmice na najvećem stadionu u Europi posebno je iskustvo. Ako nema utakmica u vrijeme vašeg posjeta uvijek možete obići stadion i zaviriti u svlačionice, VIP ložu i sobu za novinare kao i posjetiti muzej nogometnog kluba Barcelona.

DPA/Pixsell

Ne propustite Flamenco show

U Barceloni nikako ne smijete propustiti Flamenco nastup. Iako grad nije povijesno vezan uz ovaj ples, neki od najvećih flamenco umjetnika nastupaju tamo. Zato je Barcelona mjesto u kojem možete vidjeti najbolje flamenco nastupe. U strastvenoj glazbi i plesu uz večeru možete uživati na showovima Tablao Cordobes Flamenco Show, Opera i Flamenco, Tarantos Flamenco, Flamenco u Tablao Nervión, El Patio Andaluz, Tamblao de Carmen, Palacio del Flamenco.

VIDEO

Uživajte u noćnom životu

Nakon što ste se upoznali s Barcelonom danju, vrijeme je da iskusite njezin, jednako bogat, noćni život. Brojni klubovi u gradu, poput Sale Apolo, Razzmatazza, Sidecar, Magica i Marule,  nude zabavu svima, od onih koji se vole rasplesati u ritmovima elektronske glazbe, hip hopa i funka do indie rocka.

Saznajte više o direktnim letovima za Barcelonu iz Zagreba, Dubrovnika, Splita, Zadra i Pule.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 7
VIDEO

'Moja braća su djeca mog muža, varao me s mojom mamom...'
ŠOKANTNO OTKRIĆE

'Moja braća su djeca mog muža, varao me s mojom mamom...'

Prema riječima muža, njezina mama ga je 'zavela' kad su imali 18 godina i živjeli u njihovoj kući. Od tada su imali nezaštićene spolne odnose barem jednom mjesečno

'Umjesto zavjeta, na vjenčanju sam čitala poruke koje je moj zaručnik slao ljubavnici'
'SVE SAM OTKAZALA'

'Umjesto zavjeta, na vjenčanju sam čitala poruke koje je moj zaručnik slao ljubavnici'

'Dva dana prije vjenčanja, dok sam finalizirala narudžbe za proslavu, na njegovom telefonu naišla sam na pretinac imena 'Sunshine'. Osjećala sam mučninu dok sam ga otvarala'
Modni stil na izborima: Dame su iskoristile trik Kraljice Elizabete
LIJEPE BOJE

Modni stil na izborima: Dame su iskoristile trik Kraljice Elizabete

Izborna večer inspirirala je naše dame u politici da biraju boje, kako bi se istaknule u moru muškaraca koji su birali tamno odijelo i košulju. Donosimo zanimljive modne kombinacije političara