Obavijesti

Lifestyle

Komentari 19

Posjetitelji su odabrali deset najboljih restorana u Prištini

Posjetitelji su odabrali deset najboljih restorana u Prištini
1

Donosimo vam popis deset restorana u Prištini koji su na stranici Trip Advisor, gdje gosti sami ocjenjuju turističke usluge i ponude, osvojili najviše ocjene posjetitelja

VIDEO

1. Sen5es

Talijanski restoran koji se nalazi na adresi Ahmet Krasniqi, Lagjja Arberia dobio je najviše ocjene za hranu, atmosferu te omjer cijene i kvalitete. Sen5es je otvoren svaki dan od 7 do 24 sata, a tamo možete pojesti vrhunsku pizzu kao i rižoto od morskih dagnji. 

2. Liburnija

U Ulici Mete Bajraktarija nalazi se restoran Liburnija koji se smjestio na drugo mjesto liste. Liburnija posjetiteljima nudi bogat izbor lokalne balkanske i mediteranske kuhinje, a većina gostiju je oduševljena uslugom i hranom.

Radno vrijeme restorana od ponedjeljka do subote je od 8 do 23 sata, a nedjeljom od 12 do 23. 

3. Princessa Gresa

Svi koji se zažele međunarodne kuhinje trebali bi se uputiti u restoran Princessa Gresa u Ulici Fehmija Aganija. Gosti su oduševljeni mesnim i ribljim jelima kao i izvrsnom atmosferom i vrhunskom uslugom. 

Restoran je otvoren svakog dana od 10.30 do 23 sata.

4. Country House

U restoranu Country House možete kušati albansku kuhinju, a oni koji su već bili tamo hvale kvalitetu i okus mesnih jela. No, ako se uputite u ovaj restoran oboružajte se strpljenjem, jer se mnogi žale na sporu uslugu i premali broj konobara. 

Restoran Country House smješten je osam kilometara od centra Prištine u selu Bernica E Eperme. Radno vrijeme od utorka do nedjelje je od 10 do 23 sata, a ponedjeljkom od 13 do 23 sata.

5. Sabaja Dr's Beer House

Restoran Sabaja Dr's Beer House u Ulici Tirana goste je osvojio jedinstvenom recepturom mesa s roštilja i ponudom piva iz Amerike, Belgije i Velike Britanije. 

Radno vrijeme je svakog dana od 8 sati do ponoći.

6. Gagi

Restoran Gagi biser je mediteranske kuhinje u Prištini. Osim odlične hrane, posjetitelji jako hvale i kvalitetu usluge u Gagiju. 

Restoran se nalazi u Ulici Fehmija Aganija i otvoren je svakog dana od 7 do 23 sata.

7. Pinocchio

Gosti su oduševljeni svježom hranom i vrhunskim osobljem te uslugom u restoranu Pinocchio koji se nalazi na brdu iznad grada odakle se pruža predivan pogled na grad. 

Lokal se nalazi u Ulici 24. svibnja.

8. Taverna Ner'Re

Još jedan restoran koji nudi izuzetne specijalitete albanske, mediteranske i istočno-europske kuhinje je Taverna Ner'Re u Ulici Fehmija Aganija.  

9. Ciao

Ljubitelji jednostavne, ali bogate srbijanske kuhinje ne smiju zaobići restoran Ciao u kojem se gostima najviše sviđaju velike porcije i kvaliteta hrane te domaća rakija. 

Restoran je smješten malo izvan grada u srpskom naselju Čaglavica.

10. Tiffany 

U Tiffanyju nema menija već možete naručiti samo ono što je u ponudi, no gosti koji su posjetili restoran u svojim komentarima kažu da je to dobra stvar i da nećete zažaliti. Restoran poslužuje tradicionalnu albansku hranu, a smješten je u Ulici Fehmija Aganija.

Saznajte više o direktnim letovima za Prištinu iz Zagreba, Splita, Pule i Zadra.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 19
VIDEO

Spremate se uplatiti srećku? Ovi savjeti serijskog pobjednika povećavaju izglede za dobitak
NJEMU JE UPALILO... SEDAM PUTA!

Spremate se uplatiti srećku? Ovi savjeti serijskog pobjednika povećavaju izglede za dobitak

Ove ideje i savjete su pobjednici koristili prije, a smatraju ih korisnima u lovu na dobitak. Nipošto nisu jamstvo za osvajanje nagrade, ali mogu povećati šanse za dobitak

Nikad nije oprao 'onu stvar', a spavao je s četrdeset žena?!
STRAVA I UŽAS

Nikad nije oprao 'onu stvar', a spavao je s četrdeset žena?!

Zach je odlučio posjetiti dr. Naomi Sutton uvjeren da ga je penis 'izdao' kad mu se počelo događati da zbog preuske kožice na vrhu spolovila ne može doživjeti orgazam
Najopasniji znakovi Zodijaka: Manipuliraju, agresivni su, ljubomorni, temperamentni...
MISLITE DA STE MEĐU NJIMA?

Najopasniji znakovi Zodijaka: Manipuliraju, agresivni su, ljubomorni, temperamentni...

Vješto skrivaju svoje pravo lice i s njima se nikako ne želite naći u konfliktu. Manipulacija, ljubomora i agresivnost samo su neke od njihovih 'vrlina'