Obavijesti

Lifestyle

Komentari 4

'Pulsira' 24 sata dnevno: U Beogradu nikad nije dosadno

'Pulsira' 24 sata dnevno: U Beogradu nikad nije dosadno
4

GRAD KOJI NE SPAVA: Beograd je prava metropola u kojoj se svatko može zabaviti, od obitelji s malom djecom do mladih željnih ludog noćnog provoda...

VIDEO

Ekstremna zabava na Adi Ciganliji

Najveći sportski kompleks u Beogradu nudi ekstremnu zabavu. Tamo možete probati bungee-jumping, paintball ili igru laser taga koju obožava omiljeni lik Barney Stinson iz serije 'Kako sam upoznao vašu majku'. Laser tag je u principu isti kao i paintball, samo što se umjesto kuglicama boje igrači pogađaju laserskim zrakama.

VIDEO

Spomen na genija u muzeju Nikole Tesle

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Muzej Nikole Tesle nalazi se na adresi Krunska 51, osnovan je još za vrijeme Jugoslavije 1952. godine. Muzej radi svaki dan osim ponedjeljka, a svaki puni sat možete se uključiti u vođenu turu na srpskom ili engleskom jeziku. Osim eksponata, dokumenata, uređaja i izuma, u muzeju se nalaze i Teslini osobni predmeti, ali i urna s njegovim posmrtnim ostacima.

Ludi noćni provod

Već i vrapci na grani znaju da je Beograd centar noćnog života na Balkanu, a najbolja zabava krije se na splavima na Savi i Dunavu. Niz vrhunski uređenih barova i noćnih klubova na splavima obećavaju vruću atmosferu uz najbolje svjetske hitove ili pak živu glazbu. Da nikome ne bude dosadno brinu se i atraktivne hostese i plesačice. Čak i mladi iz Hrvatske znaju ‘potegnuti’ do Beograda samo zbog noćnog izlaska.

VIDEO

Misteriozno beogradsko podzemlje

Narodi koji su naseljavali Beograd stvorili su i stotine lokaliteta, pećina, laguma, tunela, bunkera i drugih građevina u njegovom podzemlju. Zahvaljujući autorima knjige 'Beograd ispod Beograda' Vidoju Goluboviću i Zoranu Nikoliću beogradsko podzemlje sada je dostupno svima jer njih su dvojica pokrenuli i ture po podzemlju za sve znatiželjnike.

Obiteljska zabava u zoološkom vrtu

Zoološki vrt grada Beograda poznat je i pod nazivom Vrt dobre nade , a smjestio se na jednoj od najpoželjnijih lokacija u gradu - unutar Kalemegdanske tvrđave. Beogradski zoo ima dugu tradiciju jer je jedan od najstarijih u Europi, a tamo možete posjetiti više od 200 vrsta životinja . Unutar vrta postoji i 'Bebi-zoo' u kojem se možete diviti preslatkim mladuncima.

Kuća cvijeća - spomen na prošla vremena

Spomenik na bivšeg vođu Jugoslavije, maršala Josipa Broza Tita nalazi se u beogradskom Dedinju. Uz Titov mauzolej koji još nosi i naziv Kuća cvijeća , nalazi se i muzej povijesti Jugoslavije koji je jedan od najposjećenijih u gradu. Osim Titova, u Kući cvijeća je i grob njegove supruge Jovanke .

Saznajte više o direktnim letovima za Beograd iz Splita.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 4
VIDEO

Najbolji ljubavnici: Četiri znaka Zodijaka nemaju konkurenciju
OČARAT ĆE VAS

Najbolji ljubavnici: Četiri znaka Zodijaka nemaju konkurenciju

Jedan od njih je Lav. On zrači samopouzdanjem i unutar i izvan spavaće sobe. Magnetskom karizmom i energijom osvaja partnera razigranim i avanturističkim duhom

Modni stil na izborima: Dame su iskoristile trik Kraljice Elizabete
LIJEPE BOJE

Modni stil na izborima: Dame su iskoristile trik Kraljice Elizabete

Izborna večer inspirirala je naše dame u politici da biraju boje, kako bi se istaknule u moru muškaraca koji su birali tamno odijelo i košulju. Donosimo zanimljive modne kombinacije političara
'Umjesto zavjeta, na vjenčanju sam čitala poruke koje je moj zaručnik slao ljubavnici'
'SVE SAM OTKAZALA'

'Umjesto zavjeta, na vjenčanju sam čitala poruke koje je moj zaručnik slao ljubavnici'

'Dva dana prije vjenčanja, dok sam finalizirala narudžbe za proslavu, na njegovom telefonu naišla sam na pretinac imena 'Sunshine'. Osjećala sam mučninu dok sam ga otvarala'