Obavijesti

Lifestyle

Komentari 23

Putevima Azije: Čekaju vas azijske avanture i stand up

Putevima Azije: Čekaju vas azijske avanture i stand up
3

Ako ste ikada posjetili bilo koji dio ovog zapanjujućeg kontinenta ili možda tek planirate nikako nemojte propustiti priliku da se bolje upoznate s ovim kontinentom

VIDEO

Privlači vas užurbanost velikih azijskih gradova poput Bangkoka, Kuala Lumpura i Tokija ili ste više skloni ideji opuštenog pristupa životu i uživanja na rajskim plažama?

Azija posjeduje sve što ikada možete poželjeti, odlučite što je to što vas pokreće i potražite isto na jednoj od lokacija koje ćemo predstaviti na druženju 6. svibnja.

Iskusni vodiči i putnici agencije Jungle Tribe 6. svibnja za vas organiziraju druženje na kojemu će vas provesti putevima Azije kroz individualne prezentacije popraćene korisnim informacijama i brojnim anegdotama koje su popratile i začinile njihova putovanja. Da sve ne bi ostalo samo na priči očekuju vas i gastronomska i druga iznenađenja kako bi vam što vjernije dočarali okuse i mirise azijskog kontinenta.

S obzirom na to da je Azija kontinent osmijeha, zajedničkim snagama Jungle Tribe i Studio Smijeha su 7. svibnja za vas pripremili i tematsku stand up večer. U organizaciji najboljih hrvatskih komičara očekuje vas večer u kojoj ćemo se prisjetiti svih komičnih dogodovština s putovanja.

Ako ste ikada posjetili bilo koji dio ovog zapanjujućeg kontinenta ili možda tek planirate nikako nemojte propustiti priliku da se prisjetite i bolje upoznate s ovim magičnim kontinentom. Možda uskoro Azija postane i vaša destinacija iz snova i dio vaše neobične priče. 

Vidimo se 6. i 7. svibnja u prostorima Studija Smijeha.

Za predstavljanje Jungle avantura 6. svibnja upad je besplatan ali zbog ograničenog broja mjesta potrebno je potvrditi dolazak na mail jungletribe.hr@gmail.com ili brojeve telefona 01 7987 728, 01 560 1600. 

Za tematski stand up Put oko svijeta 7. svibnja upad je 30 kuna a rezervacije se primaju na brojeve telefon 01 5588 980, 095 5103 129 ili mail ulaznice@studiosmijeha.hr.

Link na Facebook event.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 23
VIDEO

Spremate se uplatiti srećku? Ovi savjeti serijskog pobjednika povećavaju izglede za dobitak
NJEMU JE UPALILO... SEDAM PUTA!

Spremate se uplatiti srećku? Ovi savjeti serijskog pobjednika povećavaju izglede za dobitak

Ove ideje i savjete su pobjednici koristili prije, a smatraju ih korisnima u lovu na dobitak. Nipošto nisu jamstvo za osvajanje nagrade, ali mogu povećati šanse za dobitak

Nikad nije oprao 'onu stvar', a spavao je s četrdeset žena?!
STRAVA I UŽAS

Nikad nije oprao 'onu stvar', a spavao je s četrdeset žena?!

Zach je odlučio posjetiti dr. Naomi Sutton uvjeren da ga je penis 'izdao' kad mu se počelo događati da zbog preuske kožice na vrhu spolovila ne može doživjeti orgazam
Najopasniji znakovi Zodijaka: Manipuliraju, agresivni su, ljubomorni, temperamentni...
MISLITE DA STE MEĐU NJIMA?

Najopasniji znakovi Zodijaka: Manipuliraju, agresivni su, ljubomorni, temperamentni...

Vješto skrivaju svoje pravo lice i s njima se nikako ne želite naći u konfliktu. Manipulacija, ljubomora i agresivnost samo su neke od njihovih 'vrlina'