Obavijesti

Show

Komentari 23

Alkin kraj u Masterchefu: Kući ju poslalo njezino omiljeno jelo

Alkin kraj u Masterchefu: Kući ju poslalo njezino omiljeno jelo
10

Tijekom kuhanja Alka Vuica rekla je Ivani da ima osjećaj da će ispasti. Žiri je tako i odlučio jer, kako su rekli, njezin je rižoto bio najlošiji. Ipak, žiri je pozvala na večeru

VIDEO

Alka se u novoj emisiji odlučila za pripremu ljetnog rižota s dinjom, i bilo joj je drago što je Igor kao glavnu namirnicu odabrao gambere jer je točno znala što će s njima. Za vrijeme kuhanja Alka je priznala da joj je stalo da ostane jer jako puno uči i stalo joj je da bude dobra kuharica, no svojom se verzijom rižota u ovoj emisiji nije proslavila. 

- Ivana je vrhunska kuharica i mislim da je zapravo ona jedna štreberica, da se jako pripremala za ovaj show, a sve kao: ´Ne znam što ću´. Mislim da je vježbala jedno 15 dana prije natjecanja - otkrila je kantautorica svoja razmišljanja. 

U obilasku žirija Andrej ju je upozorio da ne bude prerano gotova, a upravo je tempiranje za nju, između ostalog, bilo ´pogubno´. Činilo se da je 45 minuta za pripremu jela za nju bilo previše vremena. ´

- Od silne panike sam krenula prerano, sad moram malo ´ohanut´ - komentirala je s Ivanom, a situaciju je odlučila riješiti time što je odlagala lonac u kojoj je pripremala rižu. 

- Imam neki osjećaj da ću ispasti. Nisam sigurno na nivou MasterChefa, ja sam na nivou dobre mame - našalila se za vrijeme kuhanja. Rikolu je obrađivala štapnim mikserom jer joj ju se nije dalo sjeckati. Bojala se da će opet za žiri biti previše jednostavna u svojoj pripremi jela. Naposljetku je ipak bila zadovoljna svojim jelom jer je imalo neobičan okus kakav ona voli, ali je priznala da joj ukrašavanje tanjura baš i nije išlo.

Alka: ´Ako se itko napuhao, napuhao se Dino!´

Dok je nosila svoje jelo prema žiriju osjećala je kao da je nešto zeznula i da im nije drago što je Igor odabrao gambere povrh rumpsteaka. Andrej joj je zamjerio višak vina u jelu te sirovu rižu. Alka se branila da voli ´al dente´ rižu, no Andrej joj je rekao da postoji granica. 

- Tu se definitivno jako osjeti vino - bio je prvi Dinov komentar. 

Ni njezina greška s prekidanjem kuhanja nije promakla iskusnom Galvagnu koji je zaključio da joj se riža napuhala. Rižoto se radi u jednom komadu i ne valja stajati. 

- Ako se itko napuhao, napuhao se Dino - komentirala je Alka koja je imala svoju teoriju o prekrasnoj riži koju je pripremila. 

- Ja ti nisam tako kritičan, meni je to dosta dobro - situaciju je pomalo izvukao Radovan te ispričao zanimljivosti o papru kojeg je Alka kombinirala s dinjom. 

- Ma Radovan je zlato - Alkino raspoloženje se malo popravilo. Nakon kušanja mislila je da je žiri bio prestrog. 

Iako je ispala, Alka je žiri pozvala kod sebe na večeru

Dino je izazove u ovoj emisiji ocijenio uspješnim, no netko ipak treba otići kući. 

- Danas je nekome vrijeme, kao što to često zna biti, bilo neprijatelj - započeo je. 

- Alka, nažalost Vaš je rižoto bio najlošiji danas -  bila je to odluka žirija. 

- Apsolutno su potvrdili ono za što sam imala osjećaj. Mislim da je tu onako bilo dosta teško odlučiti - izjavila je nakon proglašenja Alka. 

Radovan joj je rekao da je čuo da priprema odlične večere za prijatelje. 

- Ja ću Vas pozvati - odgovorila mu i dodala da će pozvati i svu trojicu. Radovan joj je obećao na poklon donijeti najskuplji papar. 

- Pozvat ću vas što prije, to bolje - našalila se. Iz MasterChef kuhinje najviše će joj nedostajati pregača, dobra atmosfera, natjecateljski duh i nova prijateljstva.

- Pratit ću Celebrity MasterChef sa svog kauča. Na miru, bez stresa - zaključila je.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 23
VIDEO

Od ovisnika do zvijezde: Evo tko je Grše, slušaju ga brojni Hrvati
GRGO ŠIPEK

Od ovisnika do zvijezde: Evo tko je Grše, slušaju ga brojni Hrvati

Glazba je triljskom reperu, kako je znao reći, spasila život. Krajem srednje škole s prijateljem je osnovao grupu III. Čin
Misica (60) o kojoj priča svijet bila je i na hrvatskim plažama. Otkrila je tajnu svog izgleda...
ATRAKTIVNA ARGENTINKA

Misica (60) o kojoj priča svijet bila je i na hrvatskim plažama. Otkrila je tajnu svog izgleda...

Odvjetnica iz Buenos Airesa, Alejandra Rodriguez proglašena je misicom svog grada, a sada je čeka nacionalni izbor